"Градски стадион Ловеч"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Ремонт на "градски стадион Ловеч"

Мнениеот Долно уйно » 14 апр 2011 21:14

Гриша Ганчев пък кога е давал интервюта :roll:
От начина по който си написал мнението си личи, колко ненавист лъхат в думите ти по техен адрес.
То и отборът от Залцбург вече се казва Ред бул и.............., или за тях е различно?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 14 апр 2011 21:18

Долно уйно написа:Гриша Ганчев пък кога е давал интервюта :roll:

Примерно се сещам за едно, в което говореше за къщички за птички... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 апр 2011 21:20

Това преди колко години е било, сериозно питам?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 14 апр 2011 21:29

Долно уйно написа:Това преди колко години е било, сериозно питам?

2-3 най-много... Но все пак за Народен глас нямам идея, може и там само да дава вече...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 апр 2011 21:31

Това няма никакво значение кой как говори или ще ми кажеш, че водачите на столичните отбори са идеални в правоговора и начина им на държане пред камерата?

Батков - клоун от всякъде
Борисов на ЦСКА - редовно говори пред камерите пиян и фъвлещ, а в това число и Батков влиза за пиянството.
Венци Стефанов - ако не каже някоя псувня или простотия значи не е казал нищо.

Ганчев хвърля някакъв майтап за къщички преди 5 години и всички му се смеете, а тези които всеки ден са пред камерите и ръсят глупости ги боготворите.

Какво значение има от кога Литекс има такива претенции за титла или нещо голямо?
Футбол в Ловеч има от 1921-ва, и това че до 1996-та не е имало кой да се хване да дава пари в този отбор какво значение има?
Нима футбола в Ловеч да е от 1996-та?

Отбори като Литекс има в много света, но никой не е седнал да ги хули, че правят нещо или разчупват статуквото, а още повече да ги сочат с пръст че правят стадиони, дават на децата ни места където да спортуват и т.н.

Завистта и омразата е има при тебе и това се вижда без значение дали го отричаш или не.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 14 апр 2011 21:44

смешно е да завиждам на отбор без публика, смешно е да завиждам на човек, които ''пере'' чужди пари... а омраза, мисля че за мен не се отнася - самата дума МРАЗЯ не звучи достойно...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 апр 2011 22:23

Не ти не завиждаш от гледна точка на това, а завиждаш че в този клуб се прави нещо което в момента е застояло в Левски и ЦСКА.
Като казвам това имам предвид ремонта на стадиона и добрата школа.
Яд има в това, че отбор от малък град разнищва големите отбори с голяма публика и история.

Това кой пере пари не е важно, защото всички у нас го правят включително Батков, Титан Венци т.н.

Хубаво е да гледаш и в собственият си двор вместо да гледаш само към съседа :)

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2011 08:40

От форума на Литекс

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 апр 2011 03:31

FCH написа:смешно е да завиждам на отбор без публика, смешно е да завиждам на човек, които ''пере'' чужди пари... а омраза, мисля че за мен не се отнася - самата дума МРАЗЯ не звучи достойно...

Ами сам си казваш, че е смешно а го правиш ! Значи си смешен в собствените си очи, преди всичко. Това, че пере пари кой го казва ? В интернет ли го прочете ? За публиката не си прав. Аз съм публиката ! На мен грам не ми пука, че твоя отбор да речем има 6 милиарда публика. На Литекс аз съм публиката и такива, като мен. Така че Литекс публика има. Радвам се, че играят за мен и съм щастлив от успехите им. Нещо против ли имаш ?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 апр 2011 09:28

FCH не си прав.Всеки един отбор от който и да е град има право да се бори за титли и успехи.Ако не знаеш ще ти покажа пример виж Виляреал отбора играе полуфинал в Лига Европа и е от 50 хилидния град Виля-Реал ама се борят за трофеи.Те и Хофенхайм са от селце с 3000 души ама играят в Бундеслигата.Примери безброй ама тук изглежда на някои Литекс им бърка в места в които слънцето не огрява.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Литекс”