Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо Георги Христов Вие виновен като целия отбор игра слабо
аз от стадиона не видях 1 добра топка за Христов, не беше ли Ортега този, който изппусна най-чистите положения?
- Doctor Who
- Контакти:
Re: До кога ще чакаме Г.Христов да заиграе.
jindo написа:Поне два перфектни паса бяха опропастени от от Г.Х., защото незнае как да се пласира. Към края на мача имаше идентична ситуация с тази от гола и топката беше пусната на абсолютно същото място, но Г.Х. вече беше 3 крачки напред - е малко усет трябва...
Да не говориме за спирането на топката, но С. Муслин го беше казал навремето: -Аз немога да ги науча да спират топката и да си подават точно.
пласирането, това му е главния недостатък. думите на Муслин важат за всички футболисти в България. незнам защо е така.
професионалисти да не могат да спират, подават, пласират и бележат. крива работа.
всичко тръгва от ДЮШ...
смазана муе психиката каквото и да си говорим ...
tuluzar dimitrov написа:Виктор Генев НЕ СТАВА ЗА ФУТБОЛИСТ
тука грешиш доста, недорасъл за този пост - ДА, но не и да не става. Живко и Рабех ли липсваха АДСКИ МНОГО. Достанич според мен трябваше да почне с Бензукан и не трябваше да вади Дарко.
Ако Генев е слаб футболист то Милиев е пална пародия на играч значи,а Минев преди да стане титуляр 5 г бе резерва , аиде стига глупости ,
- Doctor Who
- Контакти:
slavi_1914 написа:е поне говорим на един език.![]()
Именно ГХ играчите не знаят къде да го търсят. Не знаят как да му я подадът,че да го олеснят.
За мен на Левски му трябва нападател, който да не блести, да успи защитника и 1-2 да избухне в мача но без да пропуска.
3 в 1

за това си има треньор, ръководство... щом ние ги виждаме тия неща те за къв х.. ходят на Герена всеки ден.
Doctor Who написа:думите на Муслин важат за всички футболисти в България. незнам защо е така.
професионалисти да не могат да спират, подават, пласират и бележат. крива работа.
всичко тръгва от ДЮШ...
Факт! Гледам ги в Германия, уж ботуши, уж само тичали, но топката им залепва дори и силно подадена, а Домо продължава да си я гони на по метър-два от него...
-
- Контакти:
А какво направи Генев в тоя мач?..при втория гол си изпусна играча,който нахлу в неговата зона..тая топка при Рабех ако ще и на 3 ракии и 5 водки да е,никога няма да мине !!! Просто Генев не ми се понрави..определено няма опит,а и качества да е основен играч в мачове от европейските турнири...но като цяло целият отбор беше доста зле,а за Георги Христов нямам думи..тва ако е нападател,с който атакуваме Шампионска Лига просто не ми се мисли ..изключително зле : /
- ivo_jm
- Контакти:
Помните ли в събота,след мача Миньор-Левски в събота каква тема написах във форума???Заслужава ли Христов да е играч на Левски????тогава много го защитавахте,но днес доказа за сетен път че не е за отбор като Левски!!!
Левски е религия!!!такива прости селяци провалят името Левски,унижават Нас,феновете на този клуб....Евала на Бардон и Лусио,а и трениорчето плаче за смяна...толкова народ се събра днес на Герена и някоя от футболистите в синьо не дадоха капчица пот от себе си!!!Заради такива позьори сме в устите на тъпите прасета...защитавайте го още !!!САМО ЛЕВСКИ 

Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!
- slavi_1914
- Контакти:
Doctor Who написа:slavi_1914 написа:е поне говорим на един език.![]()
Именно ГХ играчите не знаят къде да го търсят. Не знаят как да му я подадът,че да го олеснят.
За мен на Левски му трябва нападател, който да не блести, да успи защитника и 1-2 да избухне в мача но без да пропуска.
3 в 1![]()
за това си има треньор, ръководство... щом ние ги виждаме тия неща те за къв х.. ходят на Герена всеки ден.
Ами явно за 2-ра година показват,че трудно се смята как да похарчиш 10млн Е при условие,че ги нямаш.
А колкото до всичко искам да ти кажа,че аз не съжалявам за тази вечер за загубата, а за играта.Защото от ШЛ ще вземем 10млн. който Батков ще гушне 7 играчите 3 и за нас коеф. 4.50 - 4.60 след 5-6 загуби
А в Лига Европа имаме шанс за точки и коефициент. А коефициента повярвай ми освен феновете, на никой друг не му пука. Да не говорим,че 90% от играчите не знаят как се смята и колко е този на Левски.
А именно той е бъдещето на отбора.
Той определя кога ще бъдеш поставен и ще имаш шанс за ШЛ (т.е. може да купиш някои кото да помогне-оправдани пари за него). Определя също кога ще почнеш от 1-ви квалификационен кръг (пускаш млади и ги обиграваш) и не хвърляш пари защото не си поставен и може да ти се натресе голям отбор и т.н. и т.н.
Разбираш ли има и позитиви от Лига Европа ама играта не ми харесва и всичко това губи смисъл.
Честно казано ако днес имаше 3 18-годишни момчета и бяхме паднали пак с 1-2 ама се бяха раздали по нямаше да ни е яд.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !