Мнениеот POPCORN » 11 окт 2009 12:26
Темата е пускам тука, защото ще говоря за националният отбор!Това е мое лично мнение като мисля да го подкрепя с няколко факти!Първо от вчера вечерта до сега не преставате да плуете по И.Иванов , К.Стоянов и К.Янев!Така за последния незнам дори го намесвате като игра цели 7-8 мин!Така сега ще ви кажа, особенно на левскарите, че е много комплексарско и тъпо да се обвинява само еидн играч.Това не ти е тенис или голф!Тука има 11 играча.Така ми като в защита сме слаби, къде беше халфовате линия, къде беше нападвението?Те какво направиха?Другото което обвинявате тримата цскари, да И.Иванов направи грешки и никой не твърди обратното както и К.Стоянов, но преди 1 месец горе долу тия играчи играха срешу вашия любим отбор и спомняте ли какво стана тогава?Май Левски София не създаде нито едно голово полужение за цлеите 90 мин а тези играчи играха!И какъв е извода?Цскарите са слаби, но левскарите още повече.Друго когато не играха , тези три момчета, националния беше по-добър ли?По-добре играхме ли?Аз промяна в националният отбор не виждам от 6-7 години, който и да дойде начело на клуба е същата баница!Играем по един и същ начин!Какво значи взеха 5 човека от ЦСКА?Ми когато взимаха по 4-5 левскара а от ЦСКА само Данчо , що не пискахте тогава бе?И като играха 5 левскара какво стана?Кой бихме?Как играхме?Същата работа!Съвсем заслужено ЦСКА има най-много играчи в момента, на първо място са, играят що годе нещо в Европа.А Левски на каква основа да вземат играчите на Левски последния месец?На това , че във всеки мач владеят повече топката и накрая на мача винаги излизат победените ли?Другото за Мъри....Разберете го най-после, Мъри не е тренер.той дори и като футболист не беше нищо особенно.С Литекс се провали, откакто е на националния отбор имаме някакви си 2 там победи над кипър и грузия ли и аз незнам вече.В литекс го видяхме какво направи.После в Левски да беше 3 години ли колко в Левски , едният сезон орбора игра добре, и не благодарение на Мъри а на играчите, защото се бяха сработили, после тия същите играчи на другата година като беше пак Мъри тренер на Левски защо изоставаха с 16 точки?Мъри не е тренер и няма и да бъде!Ей това е!А не мисля, че защитата на България беше само от И.Иванов и К.Стоянов!Май имаше и един левскар имаше и един от :Литекс ако не се лъжа (незнам дали играе там)Така , че спрете да ревете и да пискате.И да ги хулите и да пискате, че заради цскарите сме паднали никой няма ви обърне внимание!Виновни са всички, а не цскри левскари манчестер и дрън мрън !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !