Dust написа:Сега слушах Стефан Стоянов, кажи една причина още преди мача когато съдиите са излезнали да загряват сините фенове са почнали да скандират Кабаков курво? Кабаков не е цвете за мирисане, но и такива скандирания 99% съм сигурен, че с нищо непомагат на отбора ви.
Ми какво да му викат? Е сега, заради големите спорове как е свирил реших да си пусна мача на спокойствие. Ми ето какво се вижда до 16 мин. (колко подобни ще има до 90 ще видя като ми остане време)
21 секунда – подсечка отзад на Сангаре. Съдията не само не дава картон, а свири аут.
2,51 м. нарушение отзад срещу Охене. Съдията само предупреждава Руан.
3,40 м. очевидно задържане на Камп за фланелката от нападател. Съдията дава авантаж при положение, че защинтикът не владее стабилно топката. В следващия момент я чисти и тя попада в противника.
4,43 м. Колев отклонява с глава към Алдаир. Последният е избутан с лакът в гърба и губи равновесие. Съдията не свири нищо и следва опасна атака за Каузата.
10,40 мин. Остро влизане срещу Джамили – зеленият отново е само предупреден устно.
11 мин. Сангаре овладява топката, но е задържан с ръка и повален. Съдията не забелязва.
11,40 мин. Цунами е повален от Руан със захват през врата. Съдията отново предупреждава?! Руан устно.
15 мин. Върви актака на Левски чрез Алдаир, който вече е надбягал противник. В този момент Кабаков свири нарушение на Камп който на 20 метра по-назад е дръпнал за ръката някакъв зеленяк.
15,45 мин. Отново грубо нарушение отзад срещу Алекс Колев. Съдията не намира за нужно да извади жълт картон.