Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък

Мнениеот Eminem » 05 мар 2020 22:54

Още не мога да повярвам какво се случи. Изглежда като сън. Имам предвид спасяването на Миятович и това, че вкараха шест поредни дузпи и то как.
Явно сега, когато Левски не се държи от политически боклуци и утайки, Господ си припомни, че е левскар. Играта беше много зле, но въобще не ми пука в този момент. Шибаният съдия НЕ отсъди 1млн% дузпа за нас! Явно подпиране за Лудогорец в тази ситуация!

Поклон пред всички хора, които бяха на стадиона! От години не съм виждал толкова мощна подкрепа за отбора! Атмосферата беше феноменална!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 мар 2020 22:58

Тия ги ошляпахме, както споменах преди мача. Очакваме жребия. И не, контроли не трябва да играем!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 мар 2020 23:01

metodito написа:Честно, не бях оптимист.

Когато започна тоя кръг от КБ казах на моя, че в 90% от случаите винаги има по една изненада и тая изненада ще я поднесем точно ние. На човека до мен на стадиона му го казах същото :lol: Имах предчувствие и че Миятович ще спаси онази дузпа, а когато последният от зелените се запъти казах, че тва е аут и почнахме да бием по седалките :mrgreen: :lol: Много яко беше тоя път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 мар 2020 23:01

Представете си, че в Мюнхен в 93-та минута дадат дузпа за Хофенхайм срещу Байерн?
Кога българските фенове ще настигнат германските?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2020 23:01

metodito написа:
delqnski47 написа:
delqnski47 написа:
metodito написа:[offtopic]
modor написа:Предполагам визираше доброто начало на подготовката и навременните нови попълнения.

Не, обединението на левскарите. В някои случаи това на терена е добре да се загърби. Както и този резил, който ни чака в четвъртък. Да има 20 000, пък ако щат и с 18 на 0 да ни бият.[/offtopic]

В такива моменти става парадокс и в случая или ще паднете минимално и онея ще се озорят или ще поднесете изненадата.

:arrow:
Първият положителен коментар 8-) Който ще излезе коректен.
Чак на пета страница в контраст с там катаклизмите ,корокавирусите и тем подобни.

Честно, не бях оптимист.

Слушай батко си другия път :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 05 мар 2020 23:03

Абе лудогорец толкова титли, евроучастия групи лига европа 16-на финали и накрая идват 12 човека, тия милиони и тия титли как не ви увеличиха фенската маса. Както го каза Томето, ние и на луната да играем пак ще има левскари и пак ще са повече от 12 човека, ще намерят начин, но ще идат и там.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2020 23:06

modor написа:Само Левски! Само да питам имаше ли дузпа за нас в продълженията?

100% дузпа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 05 мар 2020 23:08

Тиам лазеше в 100 и някоя минута на 4 крака към топката, сякаш го пращаха на "12 години робство", ако не вземеха мача. Това много ме развълнува и хич не ми пука, че нямаше футбол. Футбола рано или късно ще дойде. А и той се купува с пари, много пари, за разлика дух и мъжество! БРАВО МОМЧЕТА!!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 мар 2020 23:08

Детето в мен крещи и циври от кеф! Благодаря на Бог, че имах привилегията да съм на този мач.
Цар Футбол е жив, дори да е грозен! Бихме по-добър отбор от нас и то по начин, от който обичайно страдаме.
Не е работа на феновете сега да мислим за бъдещето. Да се насладим на момента, защото всеки на стадиона, пред екрана или по радиото съм сигурен, че е изпитал искрено щастие!
Хубава вечер на всички левскари! Дано в следващите мачове има поне толкова хора (дори залога да е много по-малък на хартия)!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 05 мар 2020 23:09

NOMER14 написа:Представете си, че в Мюнхен в 93-та минута дадат дузпа за Хофенхайм срещу Байерн?
Кога българските фенове ще настигнат германските?

Примерът с Хофе е много удачен (милиардерски клуб от нищото), а ако се прави аналогия с нас по-скоро в Дортмунд, чернодрешкото ще го удерат жив и после ще го хвърлят в някоя изоставена мина.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”