efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя
в този форум още ли на са ни закрили, мастите левскари с големите претенции.
Martinez1948 написа:Sstefanov написа:к.р за Георги Илиев, цигани от Пловдив......
Децата на това ли ги учиш ?
Децата бяха на рожден ден. Добре, че не бяха сред нас, че малко изгрубяхме. Бях подтикнат, хванхаме се на бас, че не можем да напишем някоя простотия от профила си. Обаче, не уточниха от кой (искаха от фейсбук - но ги изгаврих с тукашният

metodito написа:Да се сравнява Хубчев с Роси е такова кущунство, че няма накъде. За сравненията с Раниери и Чоло пък...То бива-бива, ама да се изтропаш така на масата, не бива. При Роси дефанзивния стил и тактика бяха аргументирани и нарочни, тук са вследствие на безпомощност. 80% от пасовете ни са настрани и назад. Никой не търси играча с топката, цари тотална безидейност. Това вчера беше просто еманация на глупавия футбол. От страна на двата отбора между другото. Те ясно заявиха, че нямат каквото и намерение и способности да гонят Лудогорец. И докато Локото сякаш не си вярват, при нас е просто спъната безпомощност. Вече не знам кой мач гледам, тръгва контра, Живко бяга по тъча като луд, никой не му подава. Открива се, чака, тцъ. Онея в средата си цъкат на пет метра във вид "Вземи ти топката". Едно кюскане напред безсмислено. Когато е Робърта отпред, ок, тръгва пича и ги изрива. Ама с Алар? Същата тактика не върви. И въобще има ли друга тактика, освен: "хвърляй я напред, Робърта ще я хване"?
С ружите гледах един съвсем различен отбор. Какво, дявол го взе толкова се промени? Защо не играят толкова освободено, колкото тогава? Ужасно. Да не говорим, че всички отбори в ППЛ са хвани единия, удари другия. Твърдо "за" аматьорския статут на ППЛ.
Абе то хубаво ама как тъй се случва, че ревете, че сме играели дефанзивно, че това, че онова, а ние сме на второ място по вкарани голове и то без да сме изтурбушили Верея със 7-8 гола? Как става това с тотално дефанзивния ни футбол? Айде по-сериозно малко.
А разликата в мача с ружите са казва Мариани. Без него напред креативността значително пада, но това е положението.
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:Да се сравнява Хубчев с Роси е такова кущунство, че няма накъде. За сравненията с Раниери и Чоло пък...То бива-бива, ама да се изтропаш така на масата, не бива. При Роси дефанзивния стил и тактика бяха аргументирани и нарочни, тук са вследствие на безпомощност. 80% от пасовете ни са настрани и назад. Никой не търси играча с топката, цари тотална безидейност. Това вчера беше просто еманация на глупавия футбол. От страна на двата отбора между другото. Те ясно заявиха, че нямат каквото и намерение и способности да гонят Лудогорец. И докато Локото сякаш не си вярват, при нас е просто спъната безпомощност. Вече не знам кой мач гледам, тръгва контра, Живко бяга по тъча като луд, никой не му подава. Открива се, чака, тцъ. Онея в средата си цъкат на пет метра във вид "Вземи ти топката". Едно кюскане напред безсмислено. Когато е Робърта отпред, ок, тръгва пича и ги изрива. Ама с Алар? Същата тактика не върви. И въобще има ли друга тактика, освен: "хвърляй я напред, Робърта ще я хване"?
С ружите гледах един съвсем различен отбор. Какво, дявол го взе толкова се промени? Защо не играят толкова освободено, колкото тогава? Ужасно. Да не говорим, че всички отбори в ППЛ са хвани единия, удари другия. Твърдо "за" аматьорския статут на ППЛ.
Абе то хубаво ама как тъй се случва, че ревете, че сме играели дефанзивно, че това, че онова, а ние сме на второ място по вкарани голове и то без да сме изтурбушили Верея със 7-8 гола? Как става това с тотално дефанзивния ни футбол? Айде по-сериозно малко.
А разликата в мача с ружите са казва Мариани. Без него напред креативността значително пада, но това е положението.
Ако си ме чел това, което писах преди нямаше да ме объркаш с някой друг. Не съм рИвал за подобно нещо. Принципно и за това има неща, които повтарям като латерна, за да си кажа позицията.