Гранде "Левски"! Победата беше задължителна с оглед на следващия кръг.
"Калпавата" защита продължава да не пуска гол, а Мариани просто твори. За пореден път да кажа, че бях скептичен към Ники, но вчера за пореден път ме опроверга.
Михайлов - 5/5 - перфектен.
Давид - 4/5
Рейш - 3.5
Нганиони - 4/5
Милош - 3/5
Райнов - 5/5
Тиам - 4/5
Кабрал - 4/5
Паулиньо - 4.5/5
Костов - 4/5
Давиде - 5/5
Кали се нуждаеше неистово от равностоен партньор в средата. Райнов не е Бускетс, но и не ни трябва такъв. Трябваше ни човек в средата, който да се "сбива" с противника в средата и да е "куче", което преследва. Той има ключова роля вчера.
Кабрал. Ами, не, той няма да почне да дава топката бързо или да работи в защита, но докато вкарва, какво значение има?
Паулиньо с всеки мач показва, че се завръща. Много ме радва, че работи доста в дефанзивен план и е много трудно да му вземат топката без нарушение.
Нганиони. Много ми хареса, че не се ограничава до бягане по тъча, а се опитва да влиза навътре към терена.
Давид. Един рейд, който направи казва достатъчно колко "не му се играе".
Рейш. Направи някоя и друга грешка, но и направи ключови намеси.
Давиде. Лично за мен, това е играчът на мача. Много тичане. Помага на защитата, помага на халфовете. Вкара гол. Какво повече?
Костов. Скучно. Пак вкара гол. Бах тоз' късметлия. Вън!
Тиам. Винаги там, където е нужно.
Милош. Чат-пат се справи, но това, че за пореден мач противниковите атаки бяха по-много по неговия фланг и този на Кабрал е неприятно.
Михайлов. Чудесен вратар. Как го прави, не знам. Не играе години. Застава под рамката на вратата и все едно, не е свалял ръкавиците.
Старшията. Чудесно проведен тактически мач. Направи капан на Загорчич и той падна в него. Що се отнася до Славия, поздравления, че играха футбол.
Тепърва предстоят истинските изпитания и мачовете на истината. Тепърва ще има грешки и падания, но да се насладим на момента. Мен лично повече ме притесняват много повече мачовете с "Ботев" и Морето, отколкото с Берое и онова де играе на Армията. За Лудогорец, дано Сухия остане до края на първенството.