ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакина
270
51%
Равен
30
6%
Победа за Левски
226
43%

Общо гласове: 526

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 18:30 ч.

Мнениеот hd29 » 28 май 2017 21:41

Левски си нямат играчи и треньори и това са резултатите.С футболисти от Черно море,Дунав и Верея това е максимума.Тия младите може и да имат качества,но за отбор средняк и толкова.Вижте какво се случи с ЦСКА 2 в изключително слабата втора лига. ;)

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 28 май 2017 21:42

W84me написа:Ей го, Пламен Марков почнал да говори, че най-вероятно няма да играят в Европа. Целият този панаир беше част от плана на Ганчев, поне да изпревари Левски, знаейки че тиренцето няма да помирише Европа.

Каквито и номера да играят са 5 нива над нас , във всяко едно отношение. КУР ЗА РЪКОВОДСТВОТО и ФУТБОЛИСТИТЕ НА отборът ни!..

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 май 2017 21:44

На подкрепящите оранджевото тире ще кажа, че падна НАШИЯ отбор, вместода се радваме на победата на ЧУЖД както правят, те.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Mucmpu

Мнениеот Mucmpu » 28 май 2017 21:46

Здравейте, аз съм "Мистри". Надали някой ме помни / освен тези /. Преди почти година , се опитах да обясня , каква е схемата за нашия любим отбор. Получавах неколкократни...почивки , защото явно истината е неудобна. Който ми е чел мненията знае за какво става дума. Няма да обяснявам кого , от кога и къде познавам, от къде имам информация и защо. Преди година никой не ми повярва. Предполагам и сега ще е така. Чета и не пиша тук, но поводът да пиша сега е , че това е краят. На футболен клуб Левски. Манипулират Ви с ясното съзнание , че за всички нас ЛЕВСКИ е голямата ни ЛЮБОВ. Знаейки , че този клуб има огромен "фенски" потенциал, умело ни подхвърлят на " час по лъжичка" различни "тези " за " развитие" на клуба.
По темата за мача. Гледах го откъслечно. Не знам какво се е случило накрая , но четейки всичко е в "постановката". Виждам, че още има ентусиасти , които пишат тук и се вживяват в първенство, което е "изрисувано", и милеят за отбор, който скоро няма да съществува или поне в този си вид. Този път, за разлика от мъртвеца панчаревски се действаше обратно- първо "обработиха " сектор Б. Наложиха хора със съмнително настояще , които разгониха нормалните привърженици. После разбиха и отбора и клуба.Това ще продължи , докато съвсем унищожат и запалянковците и клуба. Ако щете вярвайте на "нЕкъф". Това е краят.Надали мнението ми ще просъществува дълго, но бях длъжен да го напиша. Спирам да се интересувам от български футбол и от тази държава изобщо. И ще Ви кажа само едно нещо , за последно. За това състояние сме виновни и ние , привържениците.Защото само си пишем и сме много " интелигентни" за разлика от тези на гмо-то сме инертни.Не трошиме бфс, и т.н. Пожелавам Ви успех и САМО ЛЕВСКИ! зАЩОТО ТОЗИ ОТБОР Е В СЪРЦАТА НИ И ДОКАТО Е ТАМ, НЯМА ДА УМРЕ!Много мота да Ви разкажа, но не тук.
САМО ЛЕВСКИ!

Bluelocks
Контакти:

Мнениеот Bluelocks » 28 май 2017 21:54

vvessel написа:Спокойно пичове, нещата са под контрол. На пресконференцията Митов е казал че има договор за още една година и смята да го изпълни. Така че това, което беше пролетта е една нежна увертюра към онова, което ще се случва есента.

не футболистите, а Митов трябваше да съблекат феновете, после да изметат и помощници, кондиционни, спортни директори, акционери.. Има виновни и трябва да им се потърси сметка. Защо това не се прави? На Стойчо Стоев такава акцийка му спретнаха, а човека се изпълни целите . На Петрович - пак схема да го изгонят. Но очевично сегашните са удобни, а Стоев и сърбина не са били удобни, друго обяснение нямам...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 май 2017 21:54

Пълни боклуци сме .За кой пореден мач ни вкарват гол от съблекалнята ?

Всички да подават оставка и да се омитат .

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 май 2017 21:55

Със спуснат собственик, така ще е :twisted: :twisted: :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 май 2017 21:58

W84me написа:Ей го, Пламен Марков почнал да говори, че най-вероятно няма да играят в Европа. Целият този панаир беше част от плана на Ганчев, поне да изпревари Левски, знаейки че тиренцето няма да помирише Европа.

По-добре да не помирише, отколкото да я умирише по... евроидиотски. :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 май 2017 21:59

Mucmpu написа:Здравейте, аз съм "Мистри". Надали някой ме помни / освен тези /. Преди почти година , се опитах да обясня , каква е схемата за нашия любим отбор. Получавах неколкократни...почивки , защото явно истината е неудобна. Който ми е чел мненията знае за какво става дума. Няма да обяснявам кого , от кога и къде познавам, от къде имам информация и защо. Преди година никой не ми повярва. Предполагам и сега ще е така. Чета и не пиша тук, но поводът да пиша сега е , че това е краят. На футболен клуб Левски. Манипулират Ви с ясното съзнание , че за всички нас ЛЕВСКИ е голямата ни ЛЮБОВ. Знаейки , че този клуб има огромен "фенски" потенциал, умело ни подхвърлят на " час по лъжичка" различни "тези " за " развитие" на клуба.
По темата за мача. Гледах го откъслечно. Не знам какво се е случило накрая , но четейки всичко е в "постановката". Виждам, че още има ентусиасти , които пишат тук и се вживяват в първенство, което е "изрисувано", и милеят за отбор, който скоро няма да съществува или поне в този си вид. Този път, за разлика от мъртвеца панчаревски се действаше обратно- първо "обработиха " сектор Б. Наложиха хора със съмнително настояще , които разгониха нормалните привърженици. После разбиха и отбора и клуба.Това ще продължи , докато съвсем унищожат и запалянковците и клуба. Ако щете вярвайте на "нЕкъф". Това е краят.Надали мнението ми ще просъществува дълго, но бях длъжен да го напиша. Спирам да се интересувам от български футбол и от тази държава изобщо. И ще Ви кажа само едно нещо , за последно. За това състояние сме виновни и ние , привържениците.Защото само си пишем и сме много " интелигентни" за разлика от тези на гмо-то сме инертни.Не трошиме бфс, и т.н. Пожелавам Ви успех и САМО ЛЕВСКИ! зАЩОТО ТОЗИ ОТБОР Е В СЪРЦАТА НИ И ДОКАТО Е ТАМ, НЯМА ДА УМРЕ!Много мота да Ви разкажа, но не тук.
САМО ЛЕВСКИ!

Бойко Борисов ли стои зад това :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 28 май 2017 21:59

То Тирето са толкова малоумни, че Гнома им закри отбора, а голяма част от тях още не са стоплили даже ;)
Всъщност то "истинския" фен на умрелото ЦСКА се характеризира като антилевскар. За това и не могат да смелят какво се случи.
А за Гнома нещата са ясни. Видяхме го какво сътвори с Осъмъ и то при положение, че имаше и спокойствието и условията.
Тук резонната развръзка ще е, че след неизбежните неудачи и с виковете "Оставка" ще си се върне в Микре. Тогава тия кой ще припознават не знам.

Върни се в “Левски”