Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
Мистри

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот Мистри » 17 май 2016 19:30

Popokatepetal написа:
futbolqga написа:Сега му чух пресконференцията на тоя тъпунгер - това едноклетъчно няма ли да вземе да научи някоя дума на български? Сто години вече работи в България! Прохазка на втория месец започна да говори, а тоя малоумник още плямпа на сръбски. Винаги съм вярвал, че Пената има доста ограничен интелектуален капацитет, ама тоя го бие отвсякъде!

И как само се мазни мастията. Заиграва се с феновете, флиртува. Барем забравиме какви ги говореше до скоро. Било ли е успех второто място??? Ми с два лева в касата е успех. С парите на микренския и играчи като Асприля е малко по-различно. Ама нищо де, сега чакам критиците на Стоев да мерят със същия аршин и сърбежа.

Аз съм един от критиците на Стоев.Не мога да разбера само едно.Защо след като съм критикувал Стоев, автоматично трябва да подкрепям Люпко? Мнението си за него съм написал нееднократно.Не мога да разбера и друго нещо.Защо в този форум някои се поддават на провокации, целящи настройването на левскари срещу левскари.Нали си спомняте от къде тръгна това? Или някои се правят, че не разбират , къде се крие проблемът в Левски?
Да не забравя да попитам.Критиката е забранена?
Изображение

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 май 2016 19:44

fullmoon написа:В началото Стойчо Стоев беше правилният избор, защото бяхме опряни до стената, но после достигна своя максимум и беше логично да бъде сменен. Само, че трябваше да го оставят да води отбора в евротурнирите пък докъдето избута, а от следващия сезон нов треньор, който да го изкара до края. Затова от ръководството трябваше много внимателно да избират, а не да се правят на пожарникари. Колкото до Петрович аз съм против не заради изцепките с Литекс, а защото съм злопаметен. По негово време в евро турнирите Левски можеше да лети, а той ни отряза крилата.
Напълно съм съгласен с казаното от Джон Ингълс в едно интервю от онова време:

Не може един отбор с толкова много средства да се задоволява с шампионската титла на България и да изпуска по толкова елементарен начин своя шанс да пробие в Европа. Пример - миналогодишното представяне на "сините" в мачовете от Шампионската лига срещу "Галатасарай". Смятам, че отстраняването им се дължи на лош мениджмънт и слаба тактика. Люпко Петрович е добър треньор по физическа подготовка, но много слаб тактик. "Левски" не трябва да се задоволява с първото място в България.

Тогава Люпко беше с 15г. по млад и разполагаше с отлични футболисти и незнам по пътя на каква логика ще се представи по-добре сега, когато е в извънтрудоспособна възраст и има на разположение много по-слаби играчи.
Започвам да си мисля, че единствената причина е покрай него завръщането на Наско Сираков. После се замислих той пък защо беше изгонен от Левски, тръгнах да се ровя в нета и първото на което попаднах беше това, изплуваха разни спомени, сетих се защо освен гъза му викат и вълка и все повече се убеждавам, че нищо добро не ни чака.

Аз съм последния човек,който може да бъде наречен защитник на Сираков,но това което си написал са големи глупости. Сираков от около 15 години няма нищо общо с "Танев, Сираков и ко".
А за участието на Левски в ЕКТ под ръководството на Люпко Петрович според мен може да се кажат почти само суперлативи.
Единия пт отпаднахме от Ювентус на З.Зидан след 1:3 и 1:1( след като на "Делле Алпи" водихме около 70 минути и не ни признаха според италианските медии редовен гол при 1:0, като след мача К.Анчелоти беше попитан защо е вкарал Зидан ,след като преди мача беше обявено че няма да играе, Анчелоти отговори "защото губехме мача")
Не знам с какъв акъл Дж.Ингълс е говорил такива глупости но отпадане от актуалния носител на Суперкупата на Европа Галатасарай с 1:2 и 1:1 едва ли може да се нарече срамно. В онзи момент Галатасарай беше много силен отбор предишната година беше спечелили Купата на УЕФА след като елиминира Лийдс, Борусия(Д) и Арсенал (на финала) и н мача за Суперкупата победи Реал(М) в състава им имаше 8 национала на Турция (по-малко от година след това спечелиха бронзов медал от СП) плюс национали на Колумбия, Румъния,Бразилия и треньори Фатих Терим и след него Мирча Луческу. В онзи момент Галатасарай беше един от топ отборите на Европа.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 май 2016 20:00

За тези, които се чудят защо наричам сърбина куpва - чуйте отговора му на въпроса, зададен към края на видеото (20:30 някъде), относно думите му за Живко Миланов и отборът. Даже не може да стои зад думите си простият паразит.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qQPAo3vIVWs[/youtube]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 17 май 2016 20:20

Мистри написа:
Popokatepetal написа:
futbolqga написа:Сега му чух пресконференцията на тоя тъпунгер - това едноклетъчно няма ли да вземе да научи някоя дума на български? Сто години вече работи в България! Прохазка на втория месец започна да говори, а тоя малоумник още плямпа на сръбски. Винаги съм вярвал, че Пената има доста ограничен интелектуален капацитет, ама тоя го бие отвсякъде!

И как само се мазни мастията. Заиграва се с феновете, флиртува. Барем забравиме какви ги говореше до скоро. Било ли е успех второто място??? Ми с два лева в касата е успех. С парите на микренския и играчи като Асприля е малко по-различно. Ама нищо де, сега чакам критиците на Стоев да мерят със същия аршин и сърбежа.

Аз съм един от критиците на Стоев.Не мога да разбера само едно.Защо след като съм критикувал Стоев, автоматично трябва да подкрепям Люпко? Мнението си за него съм написал нееднократно.Не мога да разбера и друго нещо.Защо в този форум някои се поддават на провокации, целящи настройването на левскари срещу левскари.Нали си спомняте от къде тръгна това? Или някои се правят, че не разбират , къде се крие проблемът в Левски?

Естествено, че не е забранена критиката. Стига да е градивна, съм за това всеки да си каже мнението. Къде видя да забранявам на когото и да било да се изкаже. Просто ми се иска сега аршина да е еднакъв и новия ни стар треньор, да бъде мерен със същият критерий. Не бях прав да слагам всички критици под общ знаменател, но цялата тая история бая ме изнерви, а уж съм спокоен и положителен човек.

btoshev
Контакти:

Мнениеот btoshev » 17 май 2016 20:23

futbolqga написа:За тези, които се чудят защо наричам сърбина куpва - чуйте отговора му на въпроса, зададен към края на видеото (20:30 някъде), относно думите му за Живко Миланов и отборът. Даже не може да стои зад думите си простият паразит.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qQPAo3vIVWs[/youtube]

За мен ще настъпи тотален хаус в съблекалнята. Люпко е изперкал старец и ще съсипе атмосферата.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 май 2016 20:32

Заеби го! Няма да изпадаме като мишките тука, дето се молеха да паднем, та да цвърчат...
Чакаме си победите, титлата и красивата игра. Няма ли ги-жална майка и на мазмантията, и на феновете ѝ тука...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 май 2016 20:41

Popokatepetal написа:
Мистри написа:
Popokatepetal написа:

Естествено, че не е забранена критиката. Стига да е градивна, съм за това всеки да си каже мнението. Къде видя да забранявам на когото и да било да се изкаже. Просто ми се иска сега аршина да е еднакъв и новия ни стар треньор, да бъде мерен със същият критерий. Не бях прав да слагам всички критици под общ знаменател, но цялата тая история бая ме изнерви, а уж съм спокоен и положителен човек.

Виж, не ми се мисли аршина да е еднакъв и ЛП да се задържи година и половина в Левски.Подкрепях Стоев първата година.Но той просто не е човек който може да работи в клуб като Левски.Люпко е стара к*рва, която се опитва да ни "работи".Да, но на сръПските миязми сме им сърбали попарата.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 май 2016 20:43

Абе Синчец, гледам критикуваш феновете намиращи кусури на Стоев. Аз съм един от тях. Но не аз и останалите махнахме Стоев и натресохме тоя сръбски пияндурник. Нека да е ясно. Ама дума не става зе издевателтсвата на оня с Мазния перчем, Пишман - букмейкърчето и останалите нещастници.
Това за мен е основния проблем. Тези, които управляват Левски са ни взели на мезе и ги боли за нас феновете...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 май 2016 21:10

Тоя две думи не може да каже на български. Сигурно му трябват 3 века да живее в България.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 май 2016 21:20

bilyaletdinov написа:Абе Синчец, гледам критикуваш феновете намиращи кусури на Стоев. Аз съм един от тях. Но не аз и останалите махнахме Стоев и натресохме тоя сръбски пияндурник. Нека да е ясно. Ама дума не става зе издевателтсвата на оня с Мазния перчем, Пишман - букмейкърчето и останалите нещастници.
Това за мен е основния проблем. Тези, които управляват Левски са ни взели на мезе и ги боли за нас феновете...

Нещо не си разбрал. В темата си за Стоев ясно посочих и предимствата, и недостатъците му. Няма да се връщам и да се повтарям. Проблемът е, че хора, бъкел невдяващи от футбол, му вменяват вина за разни неща. Което е смешно-да, кусури има, и то не един и два. Но да не оцениш огромната му работа и видимия ѝ резултат в ситуация на хаос и безпаричие, трябва да си олигофрен!
Както и да е-Стоев е вече в миналото за Левски(засега), изпратихме го подобаващо-радвам се, че бях участник в това на живо. Мазния Перчем още зимата така и не даде подкрепа за треньора, което ме наведе на някои мисли и ме провокира да пусна споменатата тема. Да речем, че съм и подочул нещичко. Днес арменеца нещо смутолеви за стратегия-може да е така, а може и да не е. Аз обаче задавам прости въпроси: защо миналото лято никой не искаше да дойде в Левски, защо оставиха Стоев с Бедоя, Йорга, Минев и децата? Защо не погнаха Стоев, когато въпреки всякаква логика няколко кръга Левски беше на първо място? Защо му реализираха зимната селекция 5 дни преди началото на сезона?
Кой се свърза с Путко още март месец? Кой се уплаши, че и ултиматумът с победите няма да мине, защото само ОЛИГОФРЕН не може да схване какво се случи на мача с Локо Пд?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”