Popokatepetal написа:futbolqga написа:Сега му чух пресконференцията на тоя тъпунгер - това едноклетъчно няма ли да вземе да научи някоя дума на български? Сто години вече работи в България! Прохазка на втория месец започна да говори, а тоя малоумник още плямпа на сръбски. Винаги съм вярвал, че Пената има доста ограничен интелектуален капацитет, ама тоя го бие отвсякъде!
И как само се мазни мастията. Заиграва се с феновете, флиртува. Барем забравиме какви ги говореше до скоро. Било ли е успех второто място??? Ми с два лева в касата е успех. С парите на микренския и играчи като Асприля е малко по-различно. Ама нищо де, сега чакам критиците на Стоев да мерят със същия аршин и сърбежа.
Аз съм един от критиците на Стоев.Не мога да разбера само едно.Защо след като съм критикувал Стоев, автоматично трябва да подкрепям Люпко? Мнението си за него съм написал нееднократно.Не мога да разбера и друго нещо.Защо в този форум някои се поддават на провокации, целящи настройването на левскари срещу левскари.Нали си спомняте от къде тръгна това? Или някои се правят, че не разбират , къде се крие проблемът в Левски?
Да не забравя да попитам.Критиката е забранена?