Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- streetbard
- Контакти:
Re: Диема Спорт ХД - стрийм?
Мен ме интересува от чужбина как ще се процедира. Имам абонамент за Mytv , но от там не дават индикации, че ще включват нови канали. Писах до Нова по този въпрос, нямам засега отговор.
bez-nick написа:bobo_13 написа:Да питате такива неща във форума на собствениците на канала? И те го четат ....а да се питат такива неща публично? Хора, знаете платформите за стрийм...търсете там или търсете в нета.
Защо пускате отделна тема?
Нека си четат, аз днес как да си пусна канала, трябва да ходя да сключвам нов договор, защото съм на пакет - дълга и широка, пускат го в последния момент, а искам да гледам мачовете днес...Да не говорим, че секретарката на моята кабелкарка каза, че все още не са сключили договор с Нова Броадкастинг, как да гледам днес мача от 13:00ч и другият от 17:00ч., стрийм е единственият шанс. Не се прави така - в Европа нов платен канал се пуска пробно и безплатно за 1 седмица, след което го кодират.
http://play.gong.bg 4 лв. за 30 дни. Току що си го пуснах
bez-nick написа:
Нека си четат, аз днес как да си пусна канала, трябва да ходя да сключвам нов договор, защото съм на пакет - дълга и широка, пускат го в последния момент, а искам да гледам мачовете днес...Да не говорим, че секретарката на моята кабелкарка каза, че все още не са сключили договор с Нова Броадкастинг, как да гледам днес мача от 13:00ч и другият от 17:00ч., стрийм е единственият шанс. Не се прави така - в Европа нов платен канал се пуска пробно и безплатно за 1 седмица, след което го кодират.
Преди години беше така със ТВ+ и след всеки даден стрийм някъде биваше прекъснат с едно телефонно обаждане и заплаха за авторски права, така стана и с букмейкърските компании, чиито алтернативни линкове се блокираха. Затова ми е страннио да се пише за алтернатични начини за гледане във форума на собственика на канала и то с нова тема
Интериорни врати - Врати хармоника
lifes написа:bez-nick написа:bobo_13 написа:Да питате такива неща във форума на собствениците на канала? И те го четат ....а да се питат такива неща публично? Хора, знаете платформите за стрийм...търсете там или търсете в нета.
Защо пускате отделна тема?
http://play.gong.bg 4 лв. за 30 дни. Току що си го пуснах
Ако искам да платя само за 1 мач, колко е и как става - с смс ли?
- Megatron_69
- Контакти:
Всички мачове от Висшата лига на Англия и сега си ги гледам в нета с ХД качество,за българските-моя отбор си го подкрепям на стадиона,за другите не ми дреме,жалко за хората,които гледат нашите ритнитопковци-тях наистина ги лишиха от мачовете.....Такъв канал се пуска с гратисен период поне месец и не по средата на сезона,другото е рекет.... 

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Megatron_69 написа:Всички мачове от Висшата лига на Англия и сега си ги гледам в нета с ХД качество,за българските-моя отбор си го подкрепям на стадиона,за другите не ми дреме,жалко за хората,които гледат нашите ритнитопковци-тях наистина ги лишиха от мачовете.....Такъв канал се пуска с гратисен период поне месец и не по средата на сезона,другото е рекет....
+1
най-много ще страдат хората, които обичат бг първенството. Не трябваше по средата да го правят, а от новия сезон. Баща ми ми се обади и вика. Сега какво, трябва да плате 4 лв, да гледам мачовете? Вика утре ако БТВ и те кажат 4 лв за ШЛ и Италия? И ако решат и сапунките и на тях да плащам 4 лв? И после на новинарски канал и там 4 лв? И какво ще стане? За какво плащам такса от 20 лв на месец?
Не знаех какво да му кажа...освен спирай кабелната и си гледай ефирните телевизии и това е.
КОко пенсионери вземат м/и 150 и 200 лв пенсия? Всеки лев при тях е от значение, а те ги лишават от едно от малкото им останали удоволствия.
За какъв зор ми е да гледам 2-рия канал. Много ме интересува Роналдо как живее и на кого го слага. И аз да вземам по 20 млн на година и аз знам как да живея. Още повече, че той ще е някакъв преведен чужд канал
Не може ли да гледам само Диема Спорт с/у 2 лв?
Интериорни врати - Врати хармоника
Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars
От Диема трябваше да помислят и за sd версия на каналите , така много хора , които искат , но нямат техническата възможност(hd приемник или CA modul) да ги гледат.SD версията може да се пусне и за 2 лв , цена която много хора биха платили .
-
- Контакти:
Това, че кабеларката ти са непрофесионалисти на никой не е проблем. Както един от хората във форума се изказа звънкаш на близо и става за 1 минута. Изглежда може да се направи, така че не го мислете. За хората от чужбина сигурно ще е проблемно, но могат да пробват с това на гонг за 4 лв или каквото е там. Аз лично не мисля да ги гледам, айде със здраве на всички и както се изказах по-малко плач плач ! За автора на темата може отидеш и на заведение, там ще го предават сигурно.
bobo_13 написа: Вика утре ако БТВ и те кажат 4 лв за ШЛ и Италия? И ако решат и сапунките и на тях да плащам 4 лв? И после на новинарски канал и там 4 лв? И какво ще стане? За какво плащам такса от 20 лв на месец?
Това го очаквайте, все пак ШЛ е най-гледаното спортно събитие в България, едва ли БТВ ще отсъпят пред конкуренцията на Нова, така че очаквайте скоро и техен платен спортен канал.
-
- Контакти:
bobo_13 написа:Megatron_69 написа:Всички мачове от Висшата лига на Англия и сега си ги гледам в нета с ХД качество,за българските-моя отбор си го подкрепям на стадиона,за другите не ми дреме,жалко за хората,които гледат нашите ритнитопковци-тях наистина ги лишиха от мачовете.....Такъв канал се пуска с гратисен период поне месец и не по средата на сезона,другото е рекет....
+1
най-много ще страдат хората, които обичат бг първенството. Не трябваше по средата да го правят, а от новия сезон. Баща ми ми се обади и вика. Сега какво, трябва да плате 4 лв, да гледам мачовете? Вика утре ако БТВ и те кажат 4 лв за ШЛ и Италия? И ако решат и сапунките и на тях да плащам 4 лв? И после на новинарски канал и там 4 лв? И какво ще стане? За какво плащам такса от 20 лв на месец?
Не знаех какво да му кажа...освен спирай кабелната и си гледай ефирните телевизии и това е.
КОко пенсионери вземат м/и 150 и 200 лв пенсия? Всеки лев при тях е от значение, а те ги лишават от едно от малкото им останали удоволствия.
За какъв зор ми е да гледам 2-рия канал. Много ме интересува Роналдо как живее и на кого го слага. И аз да вземам по 20 млн на година и аз знам как да живея. Още повече, че той ще е някакъв преведен чужд канал
Не може ли да гледам само Диема Спорт с/у 2 лв?
Като не можеш си го позволиш няма да го гледаш. Аз защо не карам последното БМВ, да виждаш да правя плач плач теми за това ? Пенсионерите ще им е по-добре да вземат да се разходят малко, не да им изветрява акъла пред телевизора. Ти като си се загрижил толкова за баща ти, защо не дадеш по 4 лв от твоя джоб, да му направиш това велико удоволствие. Като това му е едно от малките удоволствия, не е ли заслужил човека, цял живот те е отгледал ?