Допреди месец псувах по Неделчо, а той в момента ни е най-стабилния халф. Да се замисли малко Маркиньос - нещо ми се струва на живуркане си го е ударил

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bastuna2003 написа:Много хубава победа днес. Реално резултатът изобщо не отговаря на показаното на терена. Изгубихме центъра, особено първото полувреме. Много често техните халфове минаваха като на парад нашите и имаха възможности да изострят атаките при числено равенство. Трябва да се замислим, че абсолютни дърводелци като Гаджев и Сърмов "взеха" центъра. В този мач ни спаси некадърността на онези, а не нашите качества. Срещу Литекс играхме много по-добре, не бягахме от единоборства. Днес ако бяхме малко по-грамотни, второто полувреме можеше да ги сложим на много сериозна разлика. Те се хвърлиха безумно в нашата половина и ни подаряваха топката през минута. Ние направихме само 3-4 свестни контри.
Допреди месец псувах по Неделчо, а той в момента ни е най-стабилния халф. Да се замисли малко Маркиньос - нещо ми се струва на живуркане си го е ударил
Венци75 написа:bastuna2003 написа:Много хубава победа днес. Реално резултатът изобщо не отговаря на показаното на терена. Изгубихме центъра, особено първото полувреме. Много често техните халфове минаваха като на парад нашите и имаха възможности да изострят атаките при числено равенство. Трябва да се замислим, че абсолютни дърводелци като Гаджев и Сърмов "взеха" центъра. В този мач ни спаси некадърността на онези, а не нашите качества. Срещу Литекс играхме много по-добре, не бягахме от единоборства. Днес ако бяхме малко по-грамотни, второто полувреме можеше да ги сложим на много сериозна разлика. Те се хвърлиха безумно в нашата половина и ни подаряваха топката през минута. Ние направихме само 3-4 свестни контри.
Хич не съм съгласен, че некадърността им ни била спасила...Перфектно проведен мач от наша страна във всяко едно отношение.
Пък и колко пъти сме ги надигравали, а накрая те са ни побеждавали...
Венци75 написа:Проблемите идваха от Фелипе и Маркиньос, то беше ясно, че на този терен те нямаше как да свършат особено добра работа, но пък си и беше прекалено рисково пускането на Галчев като титуляр, защото можеше да стане като на 8 март, още 20та минута да сме с човек по-малко.
dreben23 написа:Феновете им по едно време искаха да чистят още терена
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта