Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:Хахахах,тоя мач е сега го пускам,че го бях забравил,даже не знаех,че е днеска.Левскаристите,нещо са се активизирали,я да видим кво се случва.
delqnski47 написа:Хахахах,тоя мач е сега го пускам,че го бях забравил,даже не знаех,че е днеска.Левскаристите,нещо са се активизирали,я да видим кво се случва.
Red Warrior написа:Абе чудих се от синята активност за този мач в нашия форум и се сетих, че за вас Купата е единствения начин да стигнете евротурнирите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
effect написа:След отпадането миналата година и сега ако отпаднете с дузпи ще е крайно![]()
Red Warrior написа:TristaNNN написа:Red Warrior написа:Още 30 минути сини надежди.
Не знам как имаш срам да изцепиш нещо такова, особено след всичките рамена, които получихте в този мач срещу второразряден отбор
Дано вкараме гол от засада и след нарушение в атака. Така кефа ми да ви чета реването ще е пълен.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта