ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Мляко с ориз
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 00:45

Puldin написа:
Мляко с ориз написа:Да се прегледат тея дето говорят за съдията. Атлетико за цял мач имаха 1-2 атаки. Така не се става шампион...
Съдиите им били виновни. И нормално на финал да се дадат повече от 3 минути. Цял мач фалове и накъсване на играта

Прегледах се отгоре до долу, отзад и отпред :lol: :lol: :lol: . Те, Реал редяха положение, след положение като че ли. Мача изцяло се контролираше от Атлетико. Накрая нормално им свършиха силите.

явно прегледът при теб трябва да е сериозен. Ти или си сляп или не знам. Контролирали мача :lol: Да, точно така. Реал се скъсаха да атакуват, а Атлетико цял мач бавеха, лежаха и се мъчеха да счупят нечий крак. Това, ако е контролиране на мач по селските правила, може и да си прав,. Ама тук се играе финал на ШЛ, а не на А окръжна ;)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 25 май 2014 00:45

Спора е излишен на всеки е ясно, че Реал бяха по добрите друг е въпроса как беше постигната това и с какви средства.
До сега се бях виждал допингирани играчи ама тия на белите счупиха всякакви скали в 120 минута бягаха все едно сега започва мача, докато тия на Атлетико едвам вървяха. Гледам футбол от доста време и съм гледал доста мачове с продължения включително финали на ШЛ и СП и досега такова нещо не бях наблюдавал тия 120 минути не спряха да бягат , коне да бяха пуснали щяха да се уморят.

Пълна гавра с футбола и въобще със спорта трябваше да наблюдаваме днес.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 май 2014 00:46

Пускайте Марка Реал тв ,Сибелес оооо богове
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 25 май 2014 00:46

Гадно ми е за Атлетико но това е футбола.Атлетико със сигурност ще е фактор и следващия сезон в ШЛ но трябва да има по-широк състав.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 00:47

Голям е Анчелоти! Много е голям. Това, което направи Симеоне с изпускането на нервите, е простимо, но ако иска един ден да бъде ГОЛЯМ треньор, не може да си го позволява.
Плюйте си го Карло! Той е светило в сравнение с Моуриньо, Гуардиола и разни други новоизлюпили се треньори и треньорчета. Може само Клоп от тях има място сред големите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 00:47

MoNteSo написа:
Мляко с ориз написа:
Logical person написа:Честито на феновете на Реал М.

Заслужена победа с незаслужен резултат.
До 70та минута Атлетико М контролираха мача и надиграваха Реал М, след това тотално свършиха физическите сили. .

ти кой мач си гледал/ Реал имаха 2 пъти повече атаки, два пъти повече владеене на топката, Атлетико надигравали Реал
:lol: По какво по фалове ли/ Тука има хора дето яко са сложили очила

Ти си гледал друг мач май. Реал толкова обезличени съм ги виждал единствено срещу Барселона. Въобще не успяваха да изнесат топката до към 70-та минута, както е казал колегата. А и не забравяй, че двата гола, които решиха мача бяха със солидно количество късмет. Първо Реал изравни в 3-та минута на продължението, а после топката отскочи на главата на СТОМИЛИОННИЯ, за да я вкара на празна врата.
Не знам, обаче какъв карък трябва да си в три от най-важните ти срещи през сезона да ти се контузват по двама играчи, и да си изчерпваш правото на смени рано-рано.. ебах ти абсурда

Няма какво повече да се каже! В Реал мисля, че е крайно време да вдигнат паметник на Рамос!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 май 2014 00:47

В последните два финала на ШЛ,винаги се случваше нещо грандиозно в последните минути,случи се и сега :)
Реал Мадрид-Валенсия(1999-2000):3-0
Date 24 May 2000
Morientes Goal 39'
McManaman Goal 67'
Raúl Goal 75'

Реал Мадрид-Атлетико(2013-2014):4-1
Date 24 May 2014
Ramos Goal 90+3'
Bale Goal 110'
Marcelo Goal 118'
Ronaldo Goal 120

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2014 00:48

Фантастичен сезон! 1-2 мин ни лишиха от дубъла! В продължението просто нямахме сили... :|

Коста не трябваше да започва просто нямахме смени за да пуснем по-свежи играчи и центъра ни смазаха в продълженията...
Жалко, много жалко, но футбола е жесток понякога...
До 75 минута ги надиграхме тотално - мача вървеше, както ние искахме, но просто дългия сезон и контузиите си казаха думата...

Честита 10-а на Виктор, Зидан и Никшо!

Горд съм че съм фен на този отбор!
AUPA ATLETI!!!

П.П: 2 симулации на Роналдо, втората дори за дузпа, но това нямаше значение вече....както и да е.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 00:48

samobotev написа:Спора е излишен на всеки е ясно, че Реал бяха по добрите друг е въпроса как беше постигната това и с какви средства.
До сега се бях виждал допингирани играчи ама тия на белите счупиха всякакви скали в 120 минута бягаха все едно сега започва мача, докато тия на Атлетико едвам вървяха. Гледам футбол от доста време и съм гледал доста мачове с продължения включително финали на ШЛ и СП и досега такова нещо не бях наблюдавал тия 120 минути не спряха да бягат , коне да бяха пуснали щяха да се уморят.

Пълна гавра с футбола и въобще със спорта трябваше да наблюдаваме днес.

Възможно е, но не забравяй, че всички големи отбори го правят. В "Реал" имат и необходимите футболисти, може би само Бензема обърква пъзела.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 май 2014 00:49

Ей хора каква е тая злоба, допинги, съдии и тем подобни.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”