Извинявам се, но параноята не ме гони никакси. Уговорените мачове и простотии ги зарязваме някъде си. Лошото е, че този шампионат стана пълна пародия откъм игра. Винаги си е бил много жалък, но все имаше няколко силни отбора, които да мачкат. Сега има няколко по-силни отбора, но и те с малко по-силни от другите и това не е защото другите са си подобрили играта, а обратното. Вижте какво се случи с Лудогорец. Изградиха си отбор от нищото. Е, приемам, че миналата година играха най-красиво, добре, дори в Европа си заслужаваха да продължат, поне срещу Динамо Загреб. Лошото е, че вижте от какво се състои отборът им. Изгонена сбирщина от играчи, които играха в Левски и ЦСКА, някои и по чужбина. Много от тези същите бяха сочени за много слаби, а някои от тях наистина не изпъкваха на фона на другите. Изключвам Генчев, който винаги си е държал определено ниво и Гъргоров, който си е признат. Та, тези играчи в момента са по-добри от всички други НОВИ ЗВЕЗДИ, това си личи по резултатите. Един национал на Словения, бразилчета не знам отде взети и българи, изгонени от "грандовете", хоп, отбор - шампион! Наистина обаче има условия за работа и футболисти за работа в Лудогорец. С тези направиха отбор, а ние? Били в криза, но игрови стил си изградиха, а ние?
Ние не си подобрихме играта вече толкова много мачове. Кого да обвиним? Футболисти, треньор или всеки от тях?
Мачовете на Левски съм ги гледал на 80% и или съм сляп, или никакво подобрение не виждам. Този с Миньор си беше същата работа. Бием си резонно, но какви глупави грешки имаше ОТНОВО!
Илиан Илиев намекваше за младите, още когато дойде. Пресконференция имаше, заедно с целия щаб, там се казаха такива неща, как младите щели да тренират с отбора, шансове, ала-бала. Къде са тези млади? Явно само Вутов и единият брат Цонев стават? Ама и те колко минути за изява получават? Къде е Чаворски? Къде е Цветелин Тонев? На някой Йовов харесва ли му как играе в 85-90% от мачовете?
Селекция? Какво стана с Опоку, аз не разбрах защо е напуснал? Някъде беше писано, че казал нещо за първенството, как било много слабо. Какъв е този и как си позволява, ако това е казал? Как ще му прекратяват толкова лесно договора? За Силва колко пари бяха платени и защо "играе" толкова често? Кой е гледал Марсиньо и с какво този бавен цинго заслужава да играе повече от Вутов, двамата братя Цоневи, Димов, та дори Йовов? Очакваме да влезе в някаква супер форма и да мачка или?
Отделно, говори се за мачкане по терена, за комбинации, как "Левски ще атакува от първата минута"

... Къде, бе?!?! Колко сносни атаки видяхме? Та ние имаме по 2-3 читави атаки на мач. При Вили Вуцов имахме по 10. При Ясен Петров имахме по 10. При Гонзо бяхме по-добре като игра от сега.....
Как ни бие Тройчо с играчи, които са му ги събрали от къде ли не?! Как този същия прави отбор от тази сбирщина, като на подготовката му минаха 82738723 играча, а нашия тактик не може да изгради един игрови облик за 11 кръга и няколко контроли? Като казвам контроли, при условие, че толкова хора напуснаха, защо нямаше повече контроли, за да се обиграе отборът? Каква е тая подготовка, която почва 4 седмици преди началото на евро мачове?! Това не е ли малоумно, ако някой прочете, нека ми отговори? Кой изгони Иван Цветков и защо? Кое в играта му не им хареса? Не е ли грешка това? Кой взеха, който да е по-добър? На кой му се сториха много парите за Тодор Неделев и НЕ ГИ ДАДЕ, за да го поискат сега за 3-4 пъти повече(ама ще си останем само с исканията)?
Всичките въпроси ще си останат без отговор, но те си съдържат отговорите в себе си и са ФАКТИ!
А някакви хора говорят, че мачът с Миньор бил угорен.... Хора, толкова слаба игра не може и да се уговори. А на който му се е сторила добра играта и се задоволява с 4-5 сносни атаки срещу такъв отбор, му забранявам да гледа български футбол за поне месец!