petkan написа:Нали не си мислиш, че целта ми е била да те дразня? Ще го напиша още веднъж – момчетата (не само Херо) имат нужда от нашата подкрепа! Точно в този момент! Безрезервно! За съжаление, бях пропуснал факта, че НЕ СИ фен на отбора.... Мислех, че това вече е история, че вече сме те върнали на стадиона, но явно съм се заблудил

И не, не си длъжен при това положение да подкрепяш отбора, но проблем ли ще ти е поне малко да смекчиш негативизма си? А как мислиш - помагаш или пречиш по този начин? Фланелката.... твоя си е (а вариант 2 е дори изцяло твой дизайн) и ще си я носиш (или не) както, когато и където си пожелаеш, но трябва ли да ”биеш тъпана” за това си решение? Останаха още шест мача до края на първенството. За огромно мое съжаление, вече с минимален шанс за титла, но имаме реална възможност за ПЪРВИ път да влезем в тройката и да участваме в ЕКТ! Та идеята ми е - нека ги изиграем и тогава да поставяме оценките - добри, лоши, каквито са заслужили. Просто не е сега моментът, в който да режем крилата на момчетата, а да последваме примера на ЦСКА (колкото и да ми е трудно да си го кажа и призная), които с най-калпавия си отбор за всички времена, но с обединение сред феновете, най-вероятно ще се окичат със златните медали.
Дори и не съм си помислял , че става въпрос за дразнене . Писал съм го много пъти - ОГРОМЕН РЕСПЕКТ към теб и Коцето , които сте основната причина нещата да се случват . Към всички които работят за каузата ( да не ги изброявам поименно че ще пропусна някой ) . Ще спомена само Калпазанчо , специално ... за да не остане впечатление че сме изровили томахавките

Ентусиазма който струи от вас е заразен . Това , че не съм ФЕН , на мен не ми пречи най-образно казано да "работя за каузата " . Това , че имаме различни гледни точки , според мен е полезно . Дори и някои позиции и оценки които давам , да ви изглеждат крайни и негативни . Та в този смисъл ... мисля , че по-скоро съм в полза , от колкото преча . Колкото до крилата на играчите ... ще перефразирам една мисъл . Всички сме чували за , чашата с вода която според песимиста е наполовина празна , а според оптимиста наполовина пълна . Жадния обаче въобще няма да си зададе този въпрос , а просто ще изпие водата

Мисълта ми е , че жадния за успехи футболист , че се мотивира еднакво и от похвалите и от критиките