ЦСКА - Монтана 19.03.2012 , 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЦСКА - Монтана 19.03.2012 , 20:00 ч.

Мнениеот W84me » 20 мар 2012 12:07

Цветанчо се изложи тоя път!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Re: ЦСКА-Монтана или Горна Махала срещу Долна Махала

Мнениеот канарче » 20 мар 2012 12:13

Едно е да ти е тъжно за отбора ти, друго е да те е срам, че е на второ място и не е шампион и заради тва да не ходиш...

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 20 мар 2012 12:16

Голяма мъка снощи.С тези футболисти толкова.Бог на пази Мораес :idea:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2012 12:25

madbutcher написа:
Erland написа:
канарче написа:2 място е "дъното" и "върховен срам"? Приятелите ти ще ти се смеят, че си отишъл на мач на отбора си, когато не е шампион? Момче, ТИ си срам за ЦСКА и за който и да е клуб, имащ нещастието да си му "фен".

Добре казано.

Момчето не иска да ходи на стадиона и аз го разбирам, тъжно му е за отбора! ЦСКА винаги е бил тим шампион, но откакто дойдоха Титан зациклихме тотално. Вече имам чувството, че нарочно ни тикат към дъното. Когато през 90те години на миналия век Левски плюс ВИС-2 и СДС искаха да затрият ЦСКА стадиона ни беше пълен, защото хората искаха да защитят отбора от грабителите. Знаеше се точно, кой е врагът! Тогава вместо да намалеят феновете на ЦСКА се увеличиха. Нищо не можеше да ни спре, нито палките в Петрич, нито мутрите в Кюстендил, а камо ли милионите на Чорни. Сега е различно, врагът е вътре в клуба и го разяжда отвътре. Как да се бориш с това? Явно плакатите и скандиранията не са достатъчни, трябва още нещо. Не говоря за размирици и побоища, а за последен диалог с Титан за бъдещето на отбора. В момента никой не може да купи ЦСКА, защото боклуците са минирали всичко. Дори да го подарят на някой той ше се сблъска с дългове, които не могат да се върнат години наред. Не разбирам, какво са платили Титан, след като имат да дават още милиони?
:shock: :shock: :shock: още един счетоводител знащ всичко кой какво минирал :evil: аве вие футбол ли гледате или финаси да неби на някои в англия да му ука че манчестер и челси общо имат дълг 1,5 милярда аре гледаите футбол и несе занимаваите с глупости ЕФЕКТ ОТ ПРОТЕСТИТЕ САМО ПРИ МИНИМУМ 15 000 ДУШИ НА СТАДИОНА ДОТОГАВА НЯМА ДА СМЕ ФАКТОР
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 20 мар 2012 12:40

Само Мораеш играе с желание, да ама една птичка пролет не прави. След лятото като го продадат, накъде? Няма да е към дъното, те в момента са там. Не върха на възможностите, а върховен срам. Как да съм 302 ми ако ме види някой познат по тв, че съм отишъл да гледам мача на стадиона. Ще бера срам.

Че като отбора е слаб какво пречи да го подкрепяш? И баба знае да е фен на отбор, който мачка наред, кой наистина подкрепя отбора се вижда в трудни моменти. В това отношение много радват феновете на Ботев, макар че малко си надценяват отбора.. но го подкрепиха и в аматьорските групи, вземете пример от тях.

Няма опция истинския фен да го е срам да отиде да подкрепи отбора си. Ако не го радва ръководството - ще го хули, псува, но е за ОТБОРА. Защото отбора не е ръководството, Титан не е ЦСКА, както Христолов не беше Ботев и Батков не е Левски! В този смисъл подкрепата за отбора и с такива собственици е и напук на хората, които държат отбора и опитват да го затрият..

П.П. Изполвах Ботев и Левски за пример просто за илюстрация, важи за всички отбори.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 20 мар 2012 13:03

канарче написа:
MyAngel написа:Само Мораеш играе с желание, да ама една птичка пролет не прави. След лятото като го продадат, накъде? Няма да е към дъното, те в момента са там. Не върха на възможностите, а върховен срам. Как да съм 302 ми ако ме види някой познат по тв, че съм отишъл да гледам мача на стадиона. Ще бера срам.

2 място е "дъното" и "върховен срам"? Приятелите ти ще ти се смеят, че си отишъл на мач на отбора си, когато не е шампион? Момче, ТИ си срам за ЦСКА и за който и да е клуб, имащ нещастието да си му "фен".

Всичко вътре е изгнило. Всички трябва да си съберат багажа, ръководство и играчи и кой откъде. Пък ако ще от Б регионална да се започне ще отида да ги подкрепям. Вчера ако единия отбор играеше с зелени фланелки, а другия с жълти с ръка на сърцето ти казвам, че нямаше да позная кои са ЦСКА. Няма никакво значение временното класиране. По-дълбоко е, а ти не го разбираш явно!
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 мар 2012 13:45

Кръстев вместо да изгони Галчев за удар без топка,гони Гаджев и решава мача...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2012 14:09

W84me написа:Кръстев вместо да изгони Галчев за удар без топка,гони Гаджев и решава мача...

Интересно когато вашия Гаджев в 3 мача подред раздаваше тупаници и шамари и се размина с 1 жълт картон, дали и тогава ти беше толкова педантичен? Или може би ще кажеш, че не помниш подобен случай?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 мар 2012 14:15

vaskonti написа:
W84me написа:Кръстев вместо да изгони Галчев за удар без топка,гони Гаджев и решава мача...

Интересно когато вашия Гаджев в 3 мача подред раздаваше тупаници и шамари и се размина с 1 жълт картон, дали и тогава ти беше толкова педантичен? Или може би ще кажеш, че не помниш подобен случай?

За 2 мача имаме 3 червени картона!Това стига ли ти?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2012 14:17

W84me написа:
vaskonti написа:

За 2 мача имаме 3 червени картона!Това стига ли ти?

Това какво общо има с въпроса ми? Да не би тези червени картони да оправдават непоказването на други? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”