Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот sasho0111 » 20 авг 2009 10:47

Не мога да не се съглася с това, което сте написали. Само не знам защо никой не коментира тази меко идиотска смяна по средата на второто полувреме. Играта беше тръгнала и се раздвижихме в атака и разбира се отново заслугата беше на Тасевски. И против всякаква логика Достанич го сменя за централен нападател. Единственото му оправдание ще е ако Дарко е получил някаква контузия, но не ми изглеждаше контузен, а и щеше да се напише ако е така. Естествено след смяната пак настана пълен хаос и унгарците се осъзнаха.
И друго ми е интересно. Нали уж Гонзо каза неведнъж, че в Левски има 25 равностойни играчи и всеки ще получи шанс. И къде са тези 25 равностойни играчи? И получава ли всеки шанс? Вижда се, че Христов просто не става, но продължава да играе за сметка на други. Като направи 2-3 слаби мача не е ли редно на негово място да започне Ортега или Кръстовчев? Щом всички са равностойни не би ли трябвало да се дава шанс на Цачев, а не да го заточват в Пирин?
Имам чувството, че само се говори и пак нищо не се върши, но защо ли се изненадвам...
Но не бива да се смайваме как някакви унгарци дойдоха тук и пред 20000 човека ни разпиляха. Вижда се, че в отбора се работи и са дали сериозна сума за нови играчи. Вече нещата са такива, че за да се влезне в груповата фаза на ШЛ е необходимо да се изразходват средства за селекция. Следя трансферите и до този момент Батков е дал 0 лв. за такива неща в Левски. Шансът отбор да пробие без пари е 100 към 1. Преди 2-3 години ударихме джакпота и бяхме боксова круша. Правете си сметка...
Дано поне след мачовете на ЦСКА и Литекс довечера, поне единия отбора да има реални шансове да продължи напред, че да ни отсрами малко :P

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот killer » 20 авг 2009 10:48

santi_santi написа:В интерес на истината ние не сме и за групите на лига Европа .С тази игра в лига Европа ни чака същото каквото беше в групите на ШЛ...а като се замисля с Кокала беше зле ,но с този сръбски некъдърник ще става още по зле!!

Кокала щеше да си спечели мача. Най-малкото нямаше да сме толкова трагични.
Взема се Бардон, който е на 32 и след 60-тата минута го нямаше никакъв. Йовов - на 32 и той. Петков - и той на години. Топузаков, Вагнер - и те. Връщаме Саша Симонович, който не само е на 34, ами и "леко" контузен. Ще се оправи къде Ноември, таман за последните мачове в групите.

Гошо Христов, старае се момчето, вчера дори ми направи впечетление, че се връща много назад, да взема топки, освобождава пространства, но може ли да си център - нападател с такъв левашки шут. Ми в края на първото полувреме една топка, кво я ритна, все едно сина ми на 2 годинки гледам. Абе с боц да я беше ритнал, щеше да влезе. И по същия начин и в Перник отигра едно полжение.

Смените на Достанич - 0 на квадрат! За 10 минути си извади двамата градивни футболисти - Тасевски и Йовов. И кой пусна на тяхно място? - Ортега, да се бута с Христов отпред, и Жоазиньо, дето първо го е страх да влиза за топки, и второ - стига им до циците на унгарците, едно рамо му играят и е на два метра от тях.

Достанич издиша при първия нормален европейски отбор - не Миньор Перник, не Баку. Дебрецен. Къде си тръгнал, какво ще правиш в ШЛ? Че нали, хайде, да кажем чудеса стават - излъжем унгарците - ако влезем в ШЛ с тази игра ще ни разнасят като пръскачка из лозе. Каква му беше великата тактика на тоя, не знам, ама и той не знае. Кви бяха тия безкрайни центрирания, не забелязаха ли, че унгарците по-нисък от 1,80 отзад нямаха. Толкова ли нема кой да му каже на Гошо Петков да престане да рита всяка топка напред, пък там квото стане? И колко сбъркани пасове имаше, колко пъти Бардон или Тасевски подават към крилата и им пресичат пасовете. И пак същото кюскане на топката - рита я някой напред, центрира към Гошо Христов и след това 1минута не можем да я свалим на земята.
Тоя ******** да си заминава в Сърбия, да идва Илиян Илиев.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 10:49

sl321 написа:
delpi написа:INZAGHI_99, да смешно е! Аз не мога да си представя играч като Зе Суарес, бразилец със супер техника и да не може да центрира един път като хората... просто ума не ми го побира. Какво правят тези хора на тренировките незнам...

Че не може да центрира не може...ама той подаде за гола....

Аз правя разлика между центриране и пас(подаване) по земя. Ти незнам....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

lyubs
Контакти:

Re: Пак ще отпаднем!

Мнениеот lyubs » 20 авг 2009 10:49

Изцяло съм съгласен за статия, но все пак ще направя една забележка за епохалното ритане на топка през пролетта в ЕКТ.
Когато направиш нещо веднъж е случайност. Престава да бъде като го повториш.

Жалко, че ПФК Левски 1914 игра толкова слабо, аз лично стисках палци да направят един добър мач и да бият, ако се удаде такава възможност. А шансове за гол имаше МНОГО - в края на първото полувреме се видя, че Дебърцен могат да са доста слаби (или сините достатъчно силни, все едно).

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

А сега...ЛЕ

Мнениеот madhool » 20 авг 2009 10:51

Знам че на всички ни е болно,а на тези който бяхме на стадиона още повече.Не защото за поредна година отпадаме от отбор,на който повечето от нас не бяха чували името,а защото от година на година става все по-зле и по-зле.Кой е виновен?Може ли Достанич да е треньора,който ще ни оправи?Какво ,някой казват,че е по-добре в ЛЕ-абе хора та там има по-силни отбори и от ШЛ.А там какво ще правим.Защото трябва сърце.Не загубите са срамни,а това че играеш без сърце и душа...или толкова си можем.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 авг 2009 10:51

Сашо, че никой не е написал нещо поразлично от твоето, повечето мнения са в един замисъл като твоят.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Re: Физическа подготовка на Левски

Мнениеот Helguera » 20 авг 2009 10:52

zlatan написа:ЕЛГЕРА в темата пише физика-какви крака ,какви ръце.тялото е от главата до петите,това което ти констатираш е мускулатура и си прав за тези от барса,но темата е физиката на футболистите.

Пич, ти нещо не си в час. Прочети ми първия коментар. Аз имам предвид мускулатура и силова подготовка , не издръжливост или височина. Просто давам пример с Меси , че е по як от Зе , защото ти го спомена преди това.Просто в Левски са зле в това отношение , трябва им фитнес програма и яко блъскане в залата.Хранителен режин и т.н. И подчертавам , че това не е единствения проблем в отбора за загубата, има и други , но аз акцентирам в тази тема точно върху тоя проблем !!!Мое мнение , не задължавам да се съгласиш

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 авг 2009 10:52

С тия футболисти толкова :idea: :idea: :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
pavl0v
Контакти:

Re: Пак ще отпаднем!

Мнениеот pavl0v » 20 авг 2009 10:55

http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот killer » 20 авг 2009 10:57

Бижутера написа:
amorozo написа:Аре, стига вече с тия анонимници, бе! Антврпен, Беверен, Дебрецен! Докога ще вкарваме такива смешници в Европа?

Кви анонимници бе бате?
Ние да не сме по-известни? С какво бяхме по-добри,та да се класираме ние?

От една страна ние сме с по-богата визитка. Те са по-стабилния отбор в момента. ОТ 5 години са шампиони на Унгария и снощи показаха страхотна тактическа дисциплина.
Това сръбско недоразумение начело на Левски има мнооооооого да учи.

Върни се в “Архив”