Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 07 май 2013 18:22

haha написа:Бареков за мен е тотален клоун. Докато ГРОБ бяха да власт, само дето не им лижеше подметките. Подадоха оставка и сега веднага започва да ги плюва. Нещо като Яне Янев.

А, ето едно реално мнение, макар и от неочакван потребител! ;) Естествено простотията "ГРОБ" не се нуждае от коментар...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

plamstefanov
Контакти:

Мнениеот plamstefanov » 07 май 2013 19:23

Без да се опитвам да натрапвам мнението си, струва ми се, че повечето тук не помнят как е управлявана държавата през последните
23 години и как никаква промяна няма, без значение кой е на власт.От наблюденията ми върху близките, познатите, колегите и приятелите ми, хората не искат повече да ги управляват тези продажници, защото това означава да продължим да се въртим в този кръг. Трябва коренна промяна / тъй като се видя, че по този начин няма да стане / или никога за нас обикновените, работещи хора нещата няма да се променят. В тоя ред на мисли не мога да разбера как повечето се дърляте за ГЕРБ / БСП, като според мен и двете / плюс всички управлявали до сега / би трябвало да бъдат изметени от парламента. Отново искам да кажа, че моето мнение не е меродавно, а просто споделям какво чувствам.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 май 2013 19:29

plamstefanov,изритваме ги тези две партии и на тяхно място идва кой...?Кой е правилния избор който трябва да подкрепим?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 май 2013 19:33

GOLEADOR написа:plamstefanov,изритваме ги тези две партии и на тяхно място идва кой...?Кой е правилния избор който трябва да подкрепим?

Бих добавил и каква е гаранцията,че ще се справят по-добре?Да кажем хора който нямат най-малкото опит...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2013 19:36

plamstefanov написа:23 години и как никаква промяна няма, без значение кой е на власт.От наблюденията ми върху близките, познатите, колегите и приятелите ми, хората не искат повече да ги управляват тези продажници, защото това означава да продължим да се въртим в този кръг.

1989 година 200 лева заплата при 5 лева за гущер на черно прави 40 долара.
А сега всеки да сметне колко долара получава и колко пъти му се е променила заплатата.Защото доларът си е долар. ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 май 2013 19:40

ГЕРБ и БСП могат да бъдат изритани само ако някоя партия ги изпревари.Е как да гласувам за тази партия без да кажат коя е?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 май 2013 19:56

NOMER14 написа:1989 година 200 лева заплата при 5 лева за гущер на черно прави 40 долара.
А сега всеки да сметне колко долара получава и колко пъти му се е променила заплатата.Защото доларът си е долар. ;)

Може да са били 40 долара, ама с 5 цента си можел хотел да отвориш (ако си гледал филма Eurotrip - престоят на героите в Словакия). Е малко е преувеличено, но ми разбираш идеята. ;)
Или с други думи казано (за тези които не са гледали филма), ако пресметнеш заплатата в хлябове, вместо в долари ще видиш, че днес заплатите са може би 5-кратно по-ниски.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 май 2013 19:59

doktora25 написа:
NOMER14 написа:1989 година 200 лева заплата при 5 лева за гущер на черно прави 40 долара.

Може да са били 40 долара, ама с 5 цента си можел хотел да отвориш (ако си гледал филма Eurotrip - престоят на героите в Словакия). Е малко е преувеличено, но ми разбираш идеята. ;)
Или с други думи казано (за тези които не са гледали филма), ако пресметнеш заплатата в хлябове, вместо в долари ще видиш, че днес заплатите са може би 5-кратно по-ниски.

Нищо не си можел да си отвориш, нито пък да си купиш... Ако ми разбираш идеята ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

plamstefanov
Контакти:

Мнениеот plamstefanov » 07 май 2013 20:08

Всеки си има глава на раменете да мисли, да чете, да има симпатии и да взема решения. Аз имам някаква посока но няма да я споделя, тъй като не искам да агитирам никой или пък да променям мнението на някой. Дори самият аз не съм сигурен дали ще направя правилен избор /точно заради това не искам да агитирам/, но знам, че ще направя всичко възможно този който се е опитал да ме язди и не е оправдал доверието ми, да не може по никакъв начин да ме възседне отново.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2013 20:19

doktora25 написа:

Докторе,
хлябът е поскъпнал 3-4 пъти , но телевизорите са паднали 30-40 пъти , а за смартфоните да не говорим :lol:
Пресметна ли си докторската заплата в долари? :)

Върни се в “Архив”