Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

boji_levski
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот boji_levski » 20 авг 2009 09:49

redex написа:Левски бе разбит, унижен и на практика елиминиран от ШЛ .това изречение изчерпва всички теми.това е реалноста.с тоя ратко толкова

напълно съм съгласен с теб,но не е само радко с тия смешни футболисти толкова.Но неможе никой да не си знае мястото на терена беше смешно да ги гледаш.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот XTaz » 20 авг 2009 09:50

точно.
много точно и също толкова тъжно.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2009 09:51

Съгласен с автора на темата.
И вчера Йовов беше трагичен - грешен пас при първия гол на унгарците, левашки пропуск от 1 метър (лошото е че вече свикнахме с тях) и много сгрешени пасове.

Йовов вече има и психиката на loser- съжалявам да го кажа, но е така.
Да го подарим на Спортист Своге, като ако го вземат в замяна им дадем още един наш юноша да се обиграва там.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 20 авг 2009 09:51

И аз мисля че няма само Йовов вина , а всички...! Просто не им беше ден.... за жалост един от най-важните дни :(

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2009 09:51

Вярно е, че понякога и той се "буди" и прави добри мачове, но това е един-два пъти на сезон!Според мен това не е достатъчно и вече няма място в Левски.Предпочитам да играе който и да е друг, дори да е от юношите (даже и да играят слабо пак бих бил доволен ако вместо него играеха Сашо Киров, Ванката Цачев или някой друг от юношите).За жалост ние си дадохме всичките талантливи юноши в други отбори "да се развиват", а за нас остана средния!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2009 09:52

delpi написа:Аз съм "братовчед" на Ицо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и затова мнението ми е... Ицо завинаги в Левски!
Автора на темата, хейтър такъв, марш!!!

Ти не си в час, приятелю
Авторът на темата: Ще спре ли..

asex_24
Контакти:

Re: Физическа подготовка на Левски

Мнениеот asex_24 » 20 авг 2009 09:53

ПРОБЛЕМА НЕ Е ВЪВ ФИЗИКАТА, ЗА МЕН ЗЕ СОАРЕС БЕШЕ НАЙ ДОБРИЯ, АМИ ЙОВОВ ИЛИ БАРДОН, КАТО ИМАТ ФИЗИКА САМО СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ТЕРЕНА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЙОВОВ, ЧЕ НА 20 МАЧА ВКАРВА ЕДИН ГОЛ И ХАЙДЕ ГОЛЯМА РАБОТА, ТОЙ ЗА РЕЗЕРВА НЕ СТАВА. СЪС СТАРИ К..... НОВ БАРДАК НЕ СТАВА. СЪС ВСЯКА ИЗМИНАТА ГОДИНА СТАВАМЕ ВСЕ ПО ЗЛЕ. БГ ФУТБОЛА УМИРА, НЕСТАВА С МАЧОВЕ С БОТЕВ ИЛИ ЧУКОВЕТЕ, ДА ИЗРАСТВАМЕ. ЕДНА СТОТИНКА НЕ Е ДАЛ БАТКОВ ЗА ФУТБОЛИСТИ, ПЪК КОЙ ЛИ ЩЕ ДОЙДЕ В БГ ДА ИГРАЕ. НАЙ СЛАБОТО ЗВЕНО НА ЛЕВСКИ Е НАПАДЕНИЕТО И ЗАВЪРШВАЩАТА ФАЗА, АНЕМИЧНИ УДАРИ, ВСЕ ЕДНО ТРЕТОКЛАСНИК РИТА ТОПКАТА, НЯМА И ТОЧНИ ПЛАТНИ УДАРИ, И ДВАТА ИМ ГОЛА БЯХА С ПЛЪТНИ ТОЧНИ УДАРИ В ЪГЛИТЕ. САМО ЛЕВСКИ. НИЩО ВСЕ ПАК СМЕ В ИГРАТА ДО НОВА ГОДИНА.

Потребителски аватар
Weingro
Контакти:

Мнениеот Weingro » 20 авг 2009 10:01

Мда, с прискърбие трябва да призная, че в общи линии всичко това е истина... И заради това не смея много да се радвам, че ще играем още 6 мача до ЧНГ, независимо дали за ШЛ или ЛЕ.

А това за думите, които трябва да са първите на треньор на отбор като Левски - АБСОЛЮТНО си прав! В последните мачове Левски беше такъв, какъвто го харсевам само в домакинството срещу Баку - в атака, без почивка, без да оставя противника да играе играта си, но не като просто му пречи, а като го напада постоянно, за да не може и да си помисли за атаки. Имаше пропуски и на въпросния мач с Баку, но беше МНОГО по-различен и добър от снощния....

както би казал Гацо Бацов - "Що така, бе, Гоше?!"

Все пак има още един мач и да се докара той до 0:2 не е невъзможно. Но не с тая игра!

Само Левски!
Последна промяна от Weingro на 20 авг 2009 10:03, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 20 авг 2009 10:02

Хора, защо реагирате така сега, а не когато във вестниците се надпреварват да хвалят Левски или ЦСКА след победи над измислени отбори като Баку и Дери?

Fichango
Контакти:

Re: Физическа подготовка на Левски

Мнениеот Fichango » 20 авг 2009 10:03

Не е само от това пич. И от ЕГН-то има ...

Върни се в “Архив”