Laetitia написа:Понякога обичам да съм политически некоректна.
Ааа не! Не бива така. А и картинките от подписа ти не се появяват
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:Понякога обичам да съм политически некоректна.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Laetitia написа:Аз си ги виждам, проблемът е в твоя телевизор.![]()
Левски, Милан и антикомунизъм - това изразяват изображенията, щом толкова се терзаеш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Tommi написа:Всеки за себе си да си направи един идеален отбор от футболистите от А група и ще видите, че поне 9 човека ще са чужденци.
ehh написа:Laetitia написа:Аз си ги виждам, проблемът е в твоя телевизор.![]()
Левски, Милан и антикомунизъм - това изразяват изображенията, щом толкова се терзаеш.
Типично по женски - веднага обвини моя телевизор![]()
изображения отдолу.A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bilyaletdinov написа:Дончо Донев с доста нагло изказване. Вината за трансферните провали не била негова, а на треньорите и лошата атмосфера в Левски. Жоао Силва струвал вече над милион
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

t0bl3ro_bg написа:Който има възможност нека да помогне
tevez написа:"В момента Левски не е в добро положение и ще трябва да се реже до кокал. Ще се разделим с много играчи, а школата трябва да заработи и да можем да разчитаме на нея, а не да разчитаме на скъпоплатени чужденци", обясни Гонзо,
"Левски трябва да започне нов курс, с повече българи и само 2-3 класни чужденци, които да вдигнат нивото", обяви спортният директор на сините.
"Основното, което имам като идея е да се съберат млади играчи. Да съберем повече българи и да изградим здрав колектив. Ще трябва да доведем и чужди методисти, за да вдигнем квалификацията на треньорите в академията и след 2-3 години да имаме резултати от школата", продължи любимецът на Сектор Б.
"В Левски се случи така, че поръчваме ядене за 1000лв, а в джоба имаме 200лв. За нас сега най-важното е да не изпадаме в крайности като един друг клуб, където с месеци не се плащат заплати на футболистите", посочи шефът на Левски, визирайки вечния враг ЦСКА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта