rhaegar написа:Ахахаах, атлетикото май скандират на "бий чорбата по главата"
На какво си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Ахахаах, атлетикото май скандират на "бий чорбата по главата"
modor написа:rhaegar написа:Ахахаах, атлетикото май скандират на "бий чорбата по главата"
На какво си
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Girl написа:Олеее, щях да припадна. Само на мен може да се случи. Всички луди ми нацелват номера. Някъв непознат номер ми звънни и вдигнах... При което тва, което ми се каза беше скандално: Мило, съжалявам, че те будя. Просто исках да те зарадвам първи. Днес правим 3 години, много те обичам".. Прилоша ми като чух тва, ама се оказа, че момчето верно е сбъркало номера, щото реших, че може да е ебавка. В последсвие му казах, че ако гаджето му спи и той го събуди, най-много да скъса с него, а не да се зарадва.![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Олеее, щях да припадна. Само на мен може да се случи. Всички луди ми нацелват номера. Някъв непознат номер ми звънни и вдигнах... При което тва, което ми се каза беше скандално: Мило, съжалявам, че те будя. Просто исках да те зарадвам първи. Днес правим 3 години, много те обичам".. Прилоша ми като чух тва, ама се оказа, че момчето верно е сбъркало номера, щото реших, че може да е ебавка. В последсвие му казах, че ако гаджето му спи и той го събуди, най-много да скъса с него, а не да се зарадва.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта