Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 фев 2019 16:55

Пускането на почти еднаквия състав даде резултат - марсиал и недорзумението с #14 са с мускулни проблеми и пропускат мачовете с челси и пул. Дано няма повече травми. :oops:

Вероятно Лукаку ще бъде централен нападател, а Рашфорд на крилото. Шанс за бога на бека да бъде сложен като крило, а далот на неговата позиция :lol: :lol: :lol:
По-добре да хвърлят Гомес. 8-)
________
Оле е намекнал за включване на тчонг и гомез, но най-вероятните заместници ще са луканку и алексис.

Трябва да се вземат нови лятото, независимо кой е мениджър, защото с 11-12 играчи не става. Нужни са достойни резерви и конкуренция.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 16 фев 2019 21:24

Чонг и Гомез сигурно ще бъдат намесени, защото все някой трябва да седне на пейката, докато Алексис и Мата са на терена. За Лингард не ме е яд толкова, той не е толкова ефективен. Кофти за Марсиал, дано се оправи скоро.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 19 фев 2019 13:25

Мачът със $ity се отлага за април

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 фев 2019 18:46

Тука следва, че бием БДЖ-то :lol:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 20 фев 2019 09:14

Ами ако сме си научили урока от първият мач, защо не. За мен истината е, че ги изтървахме ПСЖ. Те не направиха, кой знае колко. Направиха минималното за да победят. Нашите момчета обаче бяха адски изнервени и играта им просто не вървеше. Тук си пролича, че в отбора няма първо лидер, който да ги надъха по време на мача и да ги успокои, и второ няма метроном от класата на Скоулс, който да диктува темпото на игра. Матич е стабиляга, но е бавен и е добър в единоборства и задържане на топката. Айде да не е Скоулс, но един Карик би свършил добра работа в такъв мач.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 20 фев 2019 11:04

Ерера не е никак лош лидер.

Нали йънг за това оставал, защото е лидер :lol:
ДейВа и умрялото дърво.

Докато Юнайтед не се оттърве от местните англичета в момента и не ги замени с читави такива, няма да е на нивото на големите. Сега просто се трупат победи, но дойде един куц псж и без да се натяга вкара 2, а Манчестър не направи абсолютно нищо. Времето на САФ отмина и футболът не е същия, че да се залага на местни дървета, които са някакви борци и не се знае как са попаднали в тоя спорт.

Сега усилено се правят опити да бъде наложен смолинг, за сметка на Бейи. И двамата са рискови, но трябва да избереш по-малкото зло, а това не е англичанинът със сигурност.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 фев 2019 20:52

Някаква информация за контузените?Че срещу Палас без крила трудно ще стане.Най-много на Лукаку да я изсипваме, ма той последно време и високите топки не ги взима.Пък и дедо Рой с високи топки трудно ще го бием.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 фев 2019 12:31

Мата, Ерера, Лингард са аут. Фил Джоунс болен. Марсиал - няма да бързат за него, може би ще е готов за следващия мач. Рашфорд - уж не било нещо сериозно, въпреки очевидния дискомфорт, който имаше. За Матич нищо не е казал, може би и той ще липсва.
Тоя Фред не знам колко трябва да е спрял, че да не помирисва терен?!
Като цяло за мен ще се усети липсата на Марсиал, Ерера и донякъде Матич... Не е яко така да окапят всички в един и същ момент.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 фев 2019 13:26

Оле е признал грешката свързана с контузените. Така се прави.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 фев 2019 14:02

MapTo_D написа:Мата, Ерера, Лингард са аут. Фил Джоунс болен. Марсиал - няма да бързат за него, може би ще е готов за следващия мач. Рашфорд - уж не било нещо сериозно, въпреки очевидния дискомфорт, който имаше. За Матич нищо не е казал, може би и той ще липсва.
Тоя Фред не знам колко трябва да е спрял, че да не помирисва терен?!
Като цяло за мен ще се усети липсата на Марсиал, Ерера и донякъде Матич... Не е яко така да окапят всички в един и същ момент.

Перейра, Лукаку и Алексис ако ще се доказват, сега им е момента.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”