Само да вметна, че рядко съм виждал толкова точни, правилни и незлобарски и неподигравателни коментари от фенове на ЦСКА, когато става дума за лош мач на Левски.
За което благодаря и поздравявам писалите в темите.
Успех на ЦСКА и Литекс утре.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
Заеби , оказа се че просто сме си по слаби от унгарците ... И това забележете .. на "Георги Аспарухов" !!
За мен няма никакви шансове на реванша ... Левски отпада !
За мен няма никакви шансове на реванша ... Левски отпада !

You'll never walk alone!!
Re: Златното момче Рабех...
абе не че рабех е от толкова голяма важност колкото тренйорското решение в този случай.....не можеш от схем с 4-ма зашитници да експериментираш с постовете на 2-ма от тях....пъсни веско минев от ляво...пъсни бензукан от дясно, пък ако не си паснат на постовете чак тогава прави подобни размествания........ако не си спомняте и лъчо балтанов по едно време играеше като десен бек и пак се справяше добре
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Г.Петков пропуска ли реванша?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания
slavi_1914 написа:largoboss написа:аз няма да го критикувам много ,но той игра с гръб към вратата цял мач,и не спечели нито една топка той просто не се бореше ,няколко пъти при спиране на топката тя отскачаше на два метра.Но за мен това е грешна домакинска тактика да се играе само с Христов напред.
АБСОЛЮТНО ТОЧНО !
+ това в А група е същото
И като се пооморят ЖО и ЗЕ се изсипват високи токи към ГХ и той не взима нито една.
лошото е че май на всички им отскачаше топката при спиране и не когато се умори някой а просто цял мач Петков Топчо Минев и Генев я скъсаха тая топка от волета имахме само една смислена атака от дясно която завърши с гол и две три от ляво благодарение на Вагнер и Бардон безобразни Христов Тасевски Ортега а Йовов няма да го коментирам просто човека се подиграва със себе си и с Левски аз ако съм на него сам ще се откажа да играя но общо взето футболистите не са виновни а г-н Батков да бяхме се паднали със някой силен и най вече чуван отбор та да не ме е яд на мен ми дойде много вече бате жилина тампере дебрецен и незнам още кой в гр на лига европа
Levski or death
Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?
Хич и не ме интересува тоя мушмул.Да се маха веднага от Левски.батков вън
Нищо ново под слънцето... просто и от двамата играчи П. Заберски няма да спечели нищо, ерго не стават за Левски.
- levskarinvt
- Контакти:
Re: Спокойно момчета!!!
amorozo написа:Аре, стига вече с тия анонимници, бе! Антврпен, Беверен, Дебрецен! Докога ще вкарваме такива смешници в Европа?
И какво от това,при положение че тези "анонимници" ни надиграват.Наще Бг отбори пък да не са цвете за мирисане.Въобще целия ни футбол.Ние се усланяме все на стари лаври.Какво като преди 4,5 или 10 години сме били добри и сме побеждавали далеч по-добри отбори.Истината е,че времената се променят и сега е по-добре да влизаме като аутсайдери в повечето мачове отколкото да си мислим,че сме фаворити и накрая да го ядем.
Re: Бардон: Дебрецен имаха 2 положения...
beitman написа:Бардон: Можем да бием с 2:0 на реванша, ако играем както трябва Принтирай Бардон: Можем да бием с 2:0 на реванша, ако играем както трябва Изпрати
„Левски се представи доста добре, но е лошо, че успяхме да вкараме гол. Винаги отборът домакин, когато не успее да вкара гол, бива наказан, и сега така стана. Те имаха два удара, и вкараха два гола, затова ние загубихме,” заяви голмайсторът за Левски срещу Дебрецен Седрик Бардон. „Сините” отстъпиха с 1:2 в София, но френският халф вярва, че все още има шанс за влизане в групите на Шампионската лига
Пак съм гледал друг мач....
- el pipita
- Контакти:
Има нещо такова, неможе с куцо и сакато да влезем в ШЛ, веднъж стана, невярвам да стане втори път.4-5 Офанзивни полузащитници и нито един Опорен според мен т'ва е несериозно.Къде е Лъчо Балтанов, защо не му се даде шанс? Нали ДОстанич викна "талантлив халф от дубала" защо него го няма? Има играчи бол с не лоши качества да се налагат тях, да играят със старите да трупат опит,щот Йовов, Топчо, Бардон, Саша няма да играят вечно.