Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: До Гонзо?

Мнениеот ros » 03 авг 2014 10:27

modor написа:
ros написа:
mikata написа:Кога някой нормален журналист, ще зададе точните въпроси към Батков, Гонзо и Тонев - какво се случва с ЛЕВСКИ :?:

Когато журналистите престанат да са фенове, а истински журналисти... с други думи, когато престане практиката левскари да питат Батков, а цесекари да питат Томов за ставащото в клубовете

Демек - никога..... ;)

Е и аз това казах :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 авг 2014 10:29

ros написа:
modor написа:
ros написа:
mikata написа:Кога някой нормален журналист, ще зададе точните въпроси към Батков, Гонзо и Тонев - какво се случва с ЛЕВСКИ :?:

Когато журналистите престанат да са фенове, а истински журналисти... с други думи, когато престане практиката левскари да питат Батков, а цесекари да питат Томов за ставащото в клубовете

Демек - никога..... ;)

Е и аз това казах :lol:

Така де :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 авг 2014 10:31

"Ще разберете утре какво ще се случва, не е хубаво сега да коментирам. В момента няма смисъл да коментираме нещо, за което решението не е взето още, но има такава вероятност.
"Аз съм доволен от победата, не мога да кажа, че съм доволен от играта. Като цяло отборът не играе добре и по начина, по който всички искат. Утре ще говорим за това нещо. Няма да говоря сега за треньорския пост, въпреки че само за това ме питате".
"Не мога да коментирам работата на треньора, нормално е след като отборът не играе добре, да има някакви причини. Чакайте другите новини, ще ги получите. Аз сега се радвам за победата. Но Левски трябва да има стил. Левски трябва да доминира, да държи топката, Локо София не може да е критерий за играта на Левски."
"В крайна сметка, хората искат да гледат един по-различен Левски. Играта на отбора трябваше да има някакъв почерк още от контролите. Просто нашият отбор трябва да изглежда по друг начин. Трябва да промени нещо в играта си. Очакваме много повече."
"Не съм доволен нито от подготовката за мачовете, нито от начина, по който тимът игра в тези три двубоя. Аз коментирам нещата с Пепе Мурсия постоянно. Той си има някакви виждания, които реално не съвпадат с нещата, които Левски показва сега."
"Когато взимаш един чужденец, винаги има риск. Не смятам, че Мурсия е лош треньор, нито има вина за състоянието ни. Но отборът няма развитие в момента", заяви спортният директор на "сините".
"Прекалено е рано да даваме генерални оценки, минали са три мача. Ние в България сме царе да даваме генерални оценки от първите няколко мача. Аз съм убеден, че с тези футболисти можем да преследваме високи позиции."

http://levski.gong.bg/bg-football/a-gru ... nik-290850
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 03 авг 2014 10:31

Не е ясно левскарите защо толкова са се разплакали?! Вчера, пряко техническите си проблеми в разиграването и изострянето на атаката, на основата на едно много добро покритие в средата на терена успяха да създадат силен натиск върху защитните линии на Локо (Сф) и им разбиха напълно опитите да правят контраатаки! Недоумявам как на нашите известни с ПРЕВЪЗХОДНОТО си разбиране на футбола им се привидя, че Локо (Сф) е играл слабо и бездушно?! Локо, с капацитета, който има, не получи никакъв шанс да развие контраатакуващия си потенциал и в 90% заслугата беше на прогреса на Левски в активна защита в средата на терена. Вярно, Левски прави грешки, понякога отчайващи, в крайната фаза на атаката, но основата на ефективната колективна игра явно се очертава в мач срещу традиционно неудобен съперник. Как си представяте, след голямото търчане за покриване дали е възможно веднага, без натрупване на известни навици, да се мине към фино разиграване в крайната фаза.
Оставете традиционните политико-нефутболни разправии, драги левскари! След играта на Левски във вчерашния мач можете спокойно да си пийнете по едно! Батков си е Батков, няма да стане друг, но отборът се променя, а младите ви таланти все още не са си казали думата в него! Дори само заради играч като Радослав Димитров на десния бег си струва да оцените селекцията на Гонзо. Не допускайте неактуални в момента ценности да ви правят слепи и праволинейни! Казвам ви го като човек, който никога не е бил привърженик на Левски, но винаги е искал да има силни отбори в елитната група!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 авг 2014 10:36

Жал ми е за Левски,жал ми е за Локо (Сф),жал ми е за българският футбол! :(
П.П. Ралке,дано поне в теб се вслушат тези тупани!
Последна промяна от FLANKER на 03 авг 2014 10:37, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 авг 2014 10:41

FLANKER написа:Жал ми е за Левски,жал ми е за Локо (Сф),жал ми е за българският футбол! :(

Това в мечтите ще отиде, може би. Те не могат да продадат един футболист, камо ли в моите думи да се вслушат..
Ще се учудя, ако някой от ръководството въобще го прочете..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 авг 2014 10:41

Към авторката на темата,поздравления за писмото ти и разбирам болката ти ,която е и на всички привърженици на любимия ни клуб.
Само бих добавил,нека Гонзо да излезе заедно с Баждеков и да кажат всичко,което знаят за ставащо с ФК Левски.като се започне от каква е стратегията за развитието на клуба - в спортнотехнически аспект , така и във финансов аспект. Въобще имали такава стратегия?
Да се даде отговор на някои по-маловажни въпроси като например:
- Защо се говореше за налагане на млади футболисти, а се вземат играчи като Аниете(за мен доста качествен футболист) и Бедоя, доколко бъдещето на Левски е свързано с тях?
- Какъв тип футбол ще се опитва да се налага, в момента Левски има (уж) играчи за един определен тип игра в който играчите са на разстояние не повече от 20 м един от друг и си подават топката по земя,няма лошо,но ако дойде друг треньор привърженик на друга схема?- ние нямаме офанзивен футболист над 1.80 и разполагащ с прилична линейна бързина?
- Какво ще се търси -успехи веднага или развиването на определен стил на игра ?
- Като всяко дружество Левски трябва да има стратегия как да се реализира финансирането на клуба-има ли такава?
- Не е ли малко прибързано да се освобождава а Мурсия след 3 изиграни мача, едва ли има фен на Левски на който да му е харесала играта на отбора,но все пак се вижда и някаква промяна ,колкото и слаба и трудно забележима да е.
Въпросите може да има още много.
Най-добре Гонзо и Баждеков да кажат цялата истина , все пак и най-лошата истина е по-добре от най-добрата лъжа и след като очевидно любимия ни клуб е болен, то той се нуждае от спешно,най-вероятно и не особено приятно лечение,но все пак едно успешно лечение е възможно единствено ,ако се знае действителното положение и едва ли това лечение е възможно без подкрепата на привържениците. Все пак това е най-големия капитал на ПФК Левски.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 авг 2014 10:42

ralka_levskarka написа:
FLANKER написа:Жал ми е за Левски,жал ми е за Локо (Сф),жал ми е за българският футбол! :(

Това в мечтите ще отиде, може би. Те не могат да продадат един футболист, камо ли в моите думи да се вслушат..
Ще се учудя, ако някой от ръководството въобще го прочете..

Права си ,за съжаление :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 авг 2014 10:44

Съгласен съм с теб, Рали. Наистина би било огромна глупост да го махнат в този момент. Според мен поне до Литекс в 6 кръг да се види дали играта ще се подобрява, пък тогава да се мисли. Неприятно впечатление ми прави обаче колко ние самите сме разпокъсани в мненията си.
Не съм също така и убеден доколко налагането на определени играчи като Сърмов например, който нито е водил подготовка с отбора, нито Мурсия е имало къде да го наблюдава е решение на испанеца, а не на Гонзо, а това също е тема за размисъл.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 03 авг 2014 10:51

Какъв е смисъла да се питат Батков, Тонев и Гонзо КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЛЕВСКИ... Те ако знаеха, отдавна щяха да са взели нужните мерки ! :evil:

Имам чувството, че всички са се притаили и чакат да минат изборите, да се види каква ще е ситуацията, кой ще коли и беси, после дали ще се прави "Южен поток", и накрая най-важния въпрос - ще се лапнат ли едни пари от ГАЗПРОМ. Дотогава всички са се притаили като лалугери... Защото определено, Батков, фирмите и парите му са много зависими от политическата конюнктура у нас. За жалост, това рефлектира и върху отбора... :cry:

Не мога да разбера колко трябва да си тъп и футболно неук, че още след ВТОРИЯ официален мач, да заговориш за смяна на току що назначения треньор... Че той Пепе-то да не е някакъв извънземен магьосник ??
Начи отбора пълен с куци коне (повечето доведени от Гонзо), обаче идва Пепе Мурсия, подрежда ги по терена, казва им по 2-3 магически думи, махва с вълшебната пръчица, и те в миг стават състезателни жребци, и почват да бият наред.
Ако Гонзо е очаквал това, направо неам думи.... :evil:

На тази си отговорна позиция, и с тези си разбирания, Гонзо е изключително вреден за отбора. А като знам и как трудно си тръгва, и колко му е твърда и неразбираща главата, направо се плашим кво ше стаа... :lol:
Дано да оставят Мурсия поне да пълния провал, или до подобряване на положението, все едно е...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Върни се в “Левски”