Warped написа:Каква кърпа...? Взимат се играчи за 500к+ евро..... Хубчев ако така не спечели незнам как. Въпреки че той е доказан като менте и о*******
Кой е тоя за 500к+ ????? Защото аз такъв не виждам ???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Warped написа:Каква кърпа...? Взимат се играчи за 500к+ евро..... Хубчев ако така не спечели незнам как. Въпреки че той е доказан като менте и о*******
tatusindo написа:Никакъв шанс за Неделев и Димитров от Ботев ... Забравете ги ...
А Слави Костов какви песнички пееше за насspecter написа:tatusindo написа:Никакъв шанс за Неделев и Димитров от Ботев ... Забравете ги ...
И по-добре. Първият не мисля, че по някакъв начин би повишил кой знае колко нивото в отбора, а вторият се оказа изключителен селяк, който не спря да провокира като на всичкото отгоре си позволи и към сектор А да се обърне, а с това смятам, че прекъсна всякакви наченки някога да се пръкне на Герена.
tatusindo написа:Warped написа:Каква кърпа...? Взимат се играчи за 500к+ евро..... Хубчев ако така не спечели незнам как. Въпреки че той е доказан като менте и о*******
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:tatusindo написа:Warped написа:Каква кърпа...? Взимат се играчи за 500к+ евро..... Хубчев ако така не спечели незнам как. Въпреки че той е доказан като менте и о*******
Ами Алар 300к, холандеца ////, ганаеца 250к......
А такива големци тип тошу неделев и КР не ни треат
atanasovt048 написа:Warped написа:tatusindo написа:Warped написа:Каква кърпа...? Взимат се играчи за 500к+ евро..... Хубчев ако така не спечели незнам как. Въпреки че той е доказан като менте и о*******
Ами Алар 300к, холандеца ////, ганаеца 250к......
А такива големци тип тошу неделев и КР не ни треат
Алар е под наем. Само за ганаеца сме плащали трансферна сума. За холандеца сигурно комисион на агента и играча.
atanasovt048 написа:Алар е под наем. Само за ганаеца сме плащали трансферна сума. За холандеца сигурно комисион на агента и играча.
Потребители, разглеждащи този форум: Ventsi1999, Венелин и 16 госта