Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот tatusindo » 30 юли 2019 17:33

Warped написа:Каква кърпа...? Взимат се играчи за 500к+ евро..... Хубчев ако така не спечели незнам как. Въпреки че той е доказан като менте и о*******

Кой е тоя за 500к+ ????? Защото аз такъв не виждам ???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 30 юли 2019 17:34

Мен ми се струва, че Методи трябва да е най-доволен от трансфера, не да се сърди. Всякакви мнения съм чел тука за Мариани, ама той си беше зад него винаги :)

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 юли 2019 17:36

tatusindo написа:Никакъв шанс за Неделев и Димитров от Ботев ... Забравете ги ...

И по-добре. Първият не мисля, че по някакъв начин би повишил кой знае колко нивото в отбора, а вторият се оказа изключителен селяк, който не спря да провокира като на всичкото отгоре си позволи и към сектор А да се обърне, а с това смятам, че прекъсна всякакви наченки някога да се пръкне на Герена.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 юли 2019 17:43

specter написа:
tatusindo написа:Никакъв шанс за Неделев и Димитров от Ботев ... Забравете ги ...

И по-добре. Първият не мисля, че по някакъв начин би повишил кой знае колко нивото в отбора, а вторият се оказа изключителен селяк, който не спря да провокира като на всичкото отгоре си позволи и към сектор А да се обърне, а с това смятам, че прекъсна всякакви наченки някога да се пръкне на Герена.
А Слави Костов какви песнички пееше за нас :) ... В момента КД е играч на Ботев и е най-нормалното нещо да защитава и играе за отбора си.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 юли 2019 17:47

tatusindo написа:
Warped написа:Каква кърпа...? Взимат се играчи за 500к+ евро..... Хубчев ако така не спечели незнам как. Въпреки че той е доказан като менте и о*******

Ами Алар 300к, холандеца ////, ганаеца 250к......
А такива големци тип тошу неделев и КР не ни треат
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 30 юли 2019 17:50

Warped написа:
tatusindo написа:

Алар е под наем. Само за ганаеца сме плащали трансферна сума. За холандеца сигурно комисион на агента и играча.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 30 юли 2019 17:58

Мариани е във формата на живота си. Явно няма как да го задържим нито като заплата нито като оферта за клуба да не забравяме колко дългове имаме Да му пожелаем успех а за заместник ще видим кой. Жалко все пак това значи че описваме мача с малаките
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 30 юли 2019 17:58

atanasovt048 написа:
Warped написа:
tatusindo написа:

Алар е под наем. Само за ганаеца сме плащали трансферна сума. За холандеца сигурно комисион на агента и играча.

Те тези комисиони са колкото трансфер, на Мариани да не би да е бил под 500 000 евро при супер статискиката му от Швейцария? :roll:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 юли 2019 18:01

atanasovt048 написа:Алар е под наем. Само за ганаеца сме плащали трансферна сума. За холандеца сигурно комисион на агента и играча.

За Алар е платена сума за дойде под наем. За холандеца също. Неговият клуб се е похвалил, че ще има пари дори за Фейенорд, чиито юноша е бил.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2019 18:11

Аз още не мога да разбера, сигурна ли е новината или пак ни филмират ? :lol:

Ако е сигурна, за мен сумата е доста приемлива... Да, другите ( нЕкои комшии ) продават за повече, ама пък всички в ЕС вземат по големи заплати от нас, тъй че, нека се сетим в какъв гьол се намираме ... :?
Ако е пак прибързана сензация, отново сме на + швейцареца е в добра форма, ще е от полза. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”