Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 14 май 2014 15:07

W84me написа:
Tommi написа:Само не разбрах Божинов за какво са го изтипосали там, не знам с какво е заслужил да представя екипите.

Ако екипите се представяха по заслуги, трябваше да ги покажем на закачалки :mrgreen:

:lol: :lol:

Това е представяне на фланелката, това е по-важно даже от официален мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Отклонява ли се вниманието от важните проблеми в Левски?

Мнениеот doktora25 » 14 май 2014 15:58

Повод да пусна темата ми дават повечето заглавия и дискусии, които се появяват в медиите през последните дни. Освен за подготовката и организацията на 100-годишната (това е наистина важен въпрос) става дума най-вече за спекулации относно треньорския пост в отбора. Идването на Гонзо според мен е важна и правилна крачка, освобождаването на повечето от чужденците също, но дали треньорът е най-важното нещо, което трябва да дойде на дневен ред? Далеч по-важно и необходимо е да се анализират всички фактори, довели до спада на отбора през последните месеци и години. Да се хвърли цялата вина върху Батков е най-лесно и същевременно най-безполезно. Той има огромна вина, че е лош стопанин, но далеч по-голяма вина имат други хора, стоящи на по-ниските управленски нива, хора, отговарящи за селекцията, скаутското звено, тези, които са наблюдавали Бру 2 години и т.н. Просто ако не бъдат уволнени, изгонени всички тези хора, който и треньор да ни дойде: Херо ли, Петев ли, Пенев ли, дори и Моуриньо нищо абсолютно няма да направи, само ще дълбае дъното и ще си срива авторитета. Също много е важно изгонването на доказания некадърник Тонев, както и на всички около фен клуба, стоящи зад събличането на Петев и опитите за неговото използване за политически цели. Но и медиите трябва да са много активни: не да молят феновете да ходят до Кипър, а просто да "унищожат" скаутското звено и да призоват промените да почнат от там. Какво мислите по въпроса?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Отклонява ли се вниманието от важните проблеми в Левски?

Мнениеот RIR » 14 май 2014 16:09

Не се притеснявай, нека да мине юбилея и подпукваме Батков.

Сега всички усилия са насочени към това да се организират добре празненствата. А това ще изиграе и роля на мобилизация за някои "абдикирали" Левскари. Ако медиите бяха малко по-отоврени към търсенето на "добра новина", щяха да видят, че юбилея се организира наистина от група фенове. Парите се събират с дарения, а не както розовите подмятат от 15 000, които Батков плащал на НКП. Струва ми се, че твърде малко хора осъзнават, че в момента всичко, което ще се случи на 23 и 24 май става с парите от слотовете за стадиона, допълнителни дарения и продажбите на билети, които почват довечера.

Ставаме веднъж на 100 години, от 25 май натам ще му се търси сметка на Батков, на Тонев и т.н. защо нещата са такива.

Но истината е, че тия бацили ни дадоха възможността да видим колко сме живи още и се видя, че можем с лични усилия, всеки с каквото и колкото може, да направим много. ;)

Потребителски аватар
stefani

Re: Отклонява ли се вниманието от важните проблеми в Левски?

Мнениеот stefani » 14 май 2014 16:10

Отклонява ли се, защо честванията за 100 годишнината ми приличат на пир по време на чума...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 май 2014 17:46

Сега на новото представяне на Петев искам и Борта да е до него, да ги видим тогава "качулатите" кого и дали ще съблекат някого въобще. :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2014 18:23

Резервният екип е уникален. Щял да бъде трети след юбилея, но ми се иска да е втори екип.
Много са добри екипите.
Последна промяна от Eminem на 14 май 2014 18:28, променено общо 1 път.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 14 май 2014 18:27

За пръв път виждам екипи, които феновете масово да одобряват. :)
Наистина са страхотни, жълто-червеният трябва да остане завинаги.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 май 2014 18:50

Tommi написа:Само не разбрах Божинов за какво са го изтипосали там, не знам с какво е заслужил да представя екипите.

Е нали работата на манекените е такава...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 14 май 2014 19:12

Betchualeng Arnaikem написа:

Е нали работата на манекените е такава...

АХХАХАХАХАХА! :mrgreen:
Казах ли ви аз, че ще ни е от полза :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 май 2014 19:12

Щото е дал 2х5000 лева за разлика от Бру
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”