dafquezz написа:k_oleto написа:Ти нали разбираш, че тези 8 милона са похабени на вятъра пари ! И то са похабени именно заради такива като тебе
Разбирам. А ти нали разбираш, че няма да седна да плача за джобните на една деветдесетарска мутра, независимо дали издържа моя любим отбор или някой друг. У нас чист бизнес с такъв капитал практически няма, или доколкото го има той няма интерес да се занимава със спорт.
Не ме разбирай погрешно, прекрасно е, че все още ни има и за това трябва да сме благодарни единствено на ГГ. Само че ние съществувахме почти едно цяло десетилетие по абсолютно срамен Андрешковски начин. Мен лично ме беше срам от циганиите на Лупи и Титан, и колкото и да ни се иска да ги разграничим, техния срам е и наш. Някой трябваше да плати, да ни купи привиленията да подкрепяме ЦСКА.
Както вече казах, не си длъжен да се съгласяваш с мен.
Никой никога не е вадил толкова пари, за да плати задължение, натрупано от някой друг! Неуважителното ти отношение към единственият човек, плащащ задължения на фалирало дружество към кредиторите в историята на БГ футбола, е показателно за това колко изкривена етична рамка имаш!