Главный тренер «Атлетико» Диего Симеоне отметил, что повторить успех предыдущего сезона, когда «матрасники» стали чемпионами Испании, будет сложно и на данный момент главная цель мадридцев — сражение с «Валенсией» и «Севильей» за третье место в Примере.
«Мои игроки будут продолжать гнуть свою линию. Идти матч за матчем — это стиль жизни, и он подходит для всех видов работы. Если следовать ему, обязательно последуют успехи.
Я не могу гарантировать, что «Атлетико» повторит успех прошлого сезона. Наш чемпионат — сражение против «Валенсии» и «Севильи», а если получится что-то большее — тем лучше», — приводит слова Симеоне испанская пресса.
Atletico Madrid (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Atletico Madrid (Фен тема)
Ръководството на Атлетико Мадрид има желание да привлече нападателя на Ювентус Фернандо Йоренте.
Испанският клуб възнамерява да предложи 18 милиона евро през зимния трансферен прозорец, за да постигне целта си, пише Sport Mediaset.
През настоящия сезон Фернандо Йоренте е изиграл 10 мача в Серия А, в които реализира три попадения.
Испанският клуб възнамерява да предложи 18 милиона евро през зимния трансферен прозорец, за да постигне целта си, пише Sport Mediaset.
През настоящия сезон Фернандо Йоренте е изиграл 10 мача в Серия А, в които реализира три попадения.
- Middlesbrough
- Контакти:
saract написа:Ръководството на Атлетико Мадрид има желание да привлече нападателя на Ювентус Фернандо Йоренте.
ДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Офтопик:
Йоренте .... 18 млн. Е !!!!
Само в мокрите сънища на феновете на Юве
.
Хахахаха аз го харесвам ама няма ви дадат толкова пари, вие го взехте фрий и сега е по-скоро резерва при вас така че 10-на/12 макс.
Ако въобще има пари!

Само в мокрите сънища на феновете на Юве
Хахахаха аз го харесвам ама няма ви дадат толкова пари, вие го взехте фрий и сега е по-скоро резерва при вас така че 10-на/12 макс.
Ако въобще има пари!
- Middlesbrough
- Контакти:
Ами честно казано си мисля че не трябва да се взима нов нападател такъв тип Манджукич и мексиканчето са 2-мца. Така че за мен не ни трябва!
Освен това Раул Хименес си има потенциала на Йоренте и Атлетико се изръсиха доста за него, така че освен ако не стане някаква врътка с
играчи под наем -> (Хименес в Райо или друг клуб от Примера) Йоренте под наем на негово място.
По-скоро ако има пари -> Нолито или Делофеу, макар че все още не е даден шанс на Черчи да докаже какво може!
А пък и гледай какво става -> английските жъти вестници пишат че Челси може да пусне Шурле през зимата така че да го взимат
Атлетико ако трябва и под наем!!!
- JackPackage
- Контакти:
Да, Йоренте, Раул и Манджата и ще играем с 3 тарана
0% шанс, сори Миро
0% шанс, сори Миро
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Не сте разбрали.Ювентус дават Йоренте плюс 18 милиона само някой да го вземе.
П.П. Иначе няма да се учудя ако един Роберто Солдадо дойде от Тотънм под наем през януари.
П.П. Иначе няма да се учудя ако един Роберто Солдадо дойде от Тотънм под наем през януари.
Иначе Атлетико би трябвало внимателно да следят новата звезда на Нюкясъл Аойсе Перес.Убеден съм че ще е близо денят когато му омръзне в студения английски север.
- JackPackage
- Контакти:
Солдадо никога няма да дойде при нас. Феновете правиха Анти-Солдадо кампания миналия прозорец като се заговори за интерес към него, заради връзката му с комшиите 
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....