NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Регър, да те питам, понеже имаш повече спомени за писанията тук (примерно как са разкрили Йокич, че не става за големи мачове), помниш ли някой път Апчето да е написал чисто позитивен пост, в смисъл като се радва за нещо, да не храчи по някого. Разбира се, докато не обижда другите тук, може да си пише в общи линии каквото си иска, но ми е интересно.
Buck32 написа:Регър, да те питам, понеже имаш повече спомени за писанията тук (примерно как са разкрили Йокич, че не става за големи мачове), помниш ли някой път Апчето да е написал чисто позитивен пост, в смисъл като се радва за нещо, да не храчи по някого. Разбира се, докато не обижда другите тук, може да си пише в общи линии каквото си иска, но ми е интересно.
Ами не, но аз мисля че той кат цяло не гледа баскет изобщо, но го кефи да дразни Мастъра и да сипва по ЛБД. Но пък като за пенсиониран форумджия е доста активен.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Buck32 написа:Регър, да те питам, понеже имаш повече спомени за писанията тук (примерно как са разкрили Йокич, че не става за големи мачове), помниш ли някой път Апчето да е написал чисто позитивен пост, в смисъл като се радва за нещо, да не храчи по някого. Разбира се, докато не обижда другите тук, може да си пише в общи линии каквото си иска, но ми е интересно.
Ами не, но аз мисля че той кат цяло не гледа баскет изобщо, но го кефи да дразни Мастъра и да сипва по ЛБД. Но пък като за пенсиониран форумджия е доста активен.
Не е глупав, де... Прави се на такъв просто. Има полза от включването му тук, според мен. Понякога създава някаква разпалена дискусия. Повечето пъти свързана с ЛеБрон естествено... ;д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
rhaegar написа:Ами не, но аз мисля че той кат цяло не гледа баскет изобщо, но го кефи да дразни Мастъра и да сипва по ЛБД. Но пък като за пенсиониран форумджия е доста активен.
:)) За сипването го разбирам и аз не съм безгрешен в това отношение. За пенсията е интересно, но имаше и хора жертвали по-скъпо, като репродуктивните си способности:)
Drunken_Master написа: Има полза от включването му тук, според мен. Понякога създава някаква разпалена дискусия. Повечето пъти свързана с ЛеБрон естествено... ;д
Форумчето ни може да издържи няколко години без повече разпалени дискусии за ЛеБрон, предостатъчно сме се начели вече.

- Drunken_Master
- Контакти:
Скромност
В края на краищата... знаете, че аз съм най-разбиращият тук! ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
23 > 24 > 30 > 35 > 8 > 32 > 33 > 1914
rhaegar написа:Drunken_Master написа: Има полза от включването му тук, според мен. Понякога създава някаква разпалена дискусия. Повечето пъти свързана с ЛеБрон естествено... ;д
Форумчето ни може да издържи няколко години без повече разпалени дискусии за ЛеБрон, предостатъчно сме се начели вече.
Ъ, ти па?! Чакай малко, той не се е отказал още. Тепърва започваме... :)
Е, аз не вярвам и като се пенсионира да спрете, ама ще видим.

- Drunken_Master
- Контакти:
Потресаващо слаби проценти за Селтикс...