Тъй като нещата се размиват доста, реших да направя тази тема, и ще помоля някой модератор да я закачи. По този начин ще можем да следим какво се случва с идването на тези хора.
+ Заявиха ясно желание да инвестират в Ботев;
+ Доведоха играчи, които се раздават сериозно на терена;
+ Ботев игра за първи път с нови фланелки, с имената на играчите;
+ Платени сметки към полицията;
+ Старание за спазване на малкото срокове, които са поставили;
+ Показване на уважение и респект към феновете на отбора;
+ Обявени договори с реални заплати пред НАП;
+ Плащане наем на тренировки на ст. Пловдив;
+ Купуване тор и посадъчен материал за ст. Христо Ботев;
+ платени глоби на играчите в БФС;
- Неспазена дата за заплати;
- Сметка към хотел Империал на името на Пичони за 50 000 лв;
- Скандал между тях, оставяш съмнения за сериозността на поне един от тях;
- Липса на конкретни дати за сделката и други събития;
Може да съм пропуснал нещо, затова добавяйте каквото се сетите и вие, а някой мод може да ги добавя в този списък.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Fallen_Angel
- Контакти:
Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси
Последна промяна от Fallen_Angel на 21 окт 2009 17:43, променено общо 2 пъти.
Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси
Идеята е добра, темата е закачена...
- Canaries front
- Контакти:
добавете към плюсовете - обявени договори със реалните заплати на които ще се осигуряват играчите. Както и плащане на наем за тренировки на стадион Пловдив,копуване на тор и посадъчен материал за Ботев.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Canaries front написа:добавете към плюсовете - обявени договори със реалните заплати на които ще се осигуряват играчите. Както и плащане на наем за тренировки на стадион Пловдив,копуване на тор и посадъчен материал за Ботев.
Парите за терена не са ли от КЦМ или бъркам?
- Canaries front
- Контакти:
незнам аз доколкото знам са от италянците ,но може и да греша.
- Alternative
- Контакти:
Аз четох различни мнения от журналисти...едни писаха от Кцм,други,че новите са осигурили подобрения по терена.Незнам кой какво е направил,но теренът срещу Цска беше ужасен,и не само причината беше лошото време отпреди ден където валя дъжд.

- Canaries front
- Контакти:
още един плюс-платени глоби на играчите в БФС
+ волю или неволю направиха така, че Селският няма как да остане повече в Ботев
+ всички мачове на отбора се заснемат и анализират
+ създават среда за израстване на юношите
+ за първи път от много време, се разучават тактически схеми
+/- заговори се за нов стадион
+ всички мачове на отбора се заснемат и анализират
+ създават среда за израстване на юношите
+ за първи път от много време, се разучават тактически схеми
+/- заговори се за нов стадион
105 години / 4 поколения ботевисти!
-
Alternative написа:Аз четох различни мнения от журналисти...едни писаха от Кцм,други,че новите са осигурили подобрения по терена.Незнам кой какво е направил,но теренът срещу Цска беше ужасен,и не само причината беше лошото време отпреди ден където валя дъжд.
Ти какво си о4аквал? От разорана нива , терена да стане като планинска поляна за 3 дена ли? За да са оправи горе-долу терена трябват минимум 20 дена работа по него без ма4ове и тренировки
Занимавам се с футбол,живял съм 6 години в Италия,познавам ги до болка и мога да кажа,че според мен сделка няма да има на 99%.Ако изобщо има тя ще е фиктивна и това не ги топли феновете на отбора защото нищо добро не чака отбора.Защо мисля така,първо по големи "цигани" от Италианците няма и ако щеше да има реална сделка щяха да са всеки ден по телевизията дори повече от бати Бойко,обичат да се изхвърлят.Щом него правят значи са гузни нещо и съвеста не им позволява а и в чужда държава са,малко ги е страх.Второ по големи далавераджии от италианците няма и ако тук няма далавера те няма да са тук.А тук далавера няма е ясно на всички,само една голяма набутвация.Единствената далавера която може да има за тях е ако решат да развиват юношеската школа,залагат на българското и в последствие го пласират в Италия.Само,че никакви индикации от тях до сега за нещо подобно.Трето,чел съм доста статии в чужди издания за това,че цяла италианска колония се е преместила в българия в италиански и други издания и навсякъде приемат с надсмешка това което става и като една авантюра.Те не се съмняват,че може да няма сделка защото не са запознати в детайли с действтелноста но....дават примери с други такива италиански авантюри които са се оказали неуспешни.С една дума,отиват,ядът,пият,забавляват се само както те могат и като им омръзне си тръгват,а след тях нищо по-добро от това което е било.Чисто спортно технически футболистите които са тук са трето и четвърто качество,също авантюристи.Черния сп.тех.директор ли е какъв е е абсолютен анонимник на спортната общественост в Италия.Аз го слушах той дори не говори добре италиански
.Треньора също е трета ръкя което не означава,че са по зле от нашата А група и то се вижда на какво ниво сме.Така,че моето мнение е,че нищо добро не очаква Ботев за мое съжаление защото клубът и феновете му него заслужават,аз съм синьо говедо и не съм пристрастен
.100% има някаква далавера с селския която аз немога да я знам но нещата не са наред и това се вижда от самолет.

http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!