Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Къде е Боян Табаков ?

Мнениеот honda » 18 авг 2009 17:23

Ако не се лъжа, Боян табаков е преотстъпен на Локо(Мз).

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 18 авг 2009 17:26

Контузен е ;)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 авг 2009 17:28

Голяма мистерия с този Боян Табаков :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

tprodanov
Контакти:

Re: "Какви времена бяха само..."

Мнениеот tprodanov » 18 авг 2009 17:30

vesodoc
ако искаш да го превърнем в политическа дискусия нямам против. Под ляво и дясно, в случая сложих комунистическата партия, заедно със всичките й отрочет и миналото й. Под дясно сложих партии от рода на традиционните и силно изразени десни партии. И да, статискита има - анкетите, които са напълно доброволни във форумите на разбличните отбори ми се струват достатъчно обективни. В тях гласуват около 500 до 1000 от най-активните привърженици на даден отбор, което като процент е напълно достатъчно за представителна извадка.

a boy named goo, хубаво е че не си комунист. Нормално е да има и такива. Затова казах - повечето, а не всички.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00

Мнениеот Бижутера » 18 авг 2009 17:44

delpi написа:И вчера много ми харесаха срещу Челси. Много мъжка игра. Мисля, че в 90% от времето бяхме равностойни на тези големи отбори. В останалите 10% обаче отстъпвахме и ни наказаха. Опита, добрата физика и обиграност си казват думата!

Да бе, Мъри тръгнал с 4-3-3 срещу Челси и Барса да се надиграва....как да ме радва това 1-17?????? участието не е всичко,виждаме че Анортозис,Бате и Петржалка могат да взимат точки :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

dunedanetz
Контакти:

Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот dunedanetz » 18 авг 2009 17:54

Откъдето и да го погледнете е по-добре да се играят на Васил Левски - и за отбора е по-добре - повече приходи от билети, и за запалянковците е по-добре - стадиона е в центъра, и епо-голям - атмосферата от 40 000 левскари на едно място е невероятна - на Герена щяхме да играем пред 22-23 000 и нямаше да е същото усещането.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00

Мнениеот delpi » 18 авг 2009 18:15

Еми всеки вижда нещата по различен начин. На мен специално тези домакински мачове срещу Челси и Барса ми хареса играта. С Вердер вероятно утре ще гледаме. За това 1-17 въобще не ми дреме. На него да се радват чорбарите. Аз се радвам като гледам как владеем топката повече от отбор като Барса. Как за първото полувреме имахме няколко не лоши шанса за гол.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот futbolqga » 18 авг 2009 18:22

dunedanetz написа:Откъдето и да го погледнете е по-добре да се играят на Васил Левски - и за отбора е по-добре - повече приходи от билети, и за запалянковците е по-добре - стадиона е в центъра, и епо-голям - атмосферата от 40 000 левскари на едно място е невероятна - на Герена щяхме да играем пред 22-23 000 и нямаше да е същото усещането.

Повярвай ми, на Герена атмосферата винаги е по-добра, без значение колко по-малко сме.Но иначе си е така - В. Левски е по-добрата опция

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона

Мнениеот gonzofenka » 18 авг 2009 18:41

futbolqga написа:
gonzofenka написа:
Сектор Б написа:
Не се хили така, а си гледай в собствената чиния. Виж само се помоли на Аллах с Дудучетo да не падате с много в четвъртък... :lol:

http://vbox7.com/play:d2c67775

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Е това не го бях виждала и го оставям БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!!!!

Хах, как може да не знаеш за това - та то си е всеизвестен факт за Дудучето :lol:
Просто миналото лято беше адски неприятно за мен и.....не ми беше до ЦСКА. :( Иначе това клипче ми е любимо вече! ;)
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

ccvcc
Контакти:

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот ccvcc » 18 авг 2009 18:42

sme6en e tozi rabeh..kakav e da ne e ronaldo.da si hodi da si pie i da se maha ot levski

Върни се в “Архив”