Red_Girl написа:Мошно за Холандия днес и к*р за бразилия и педалите. Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
Взимай едно паве и нахлувай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Мошно за Холандия днес и к*р за бразилия и педалите. Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
Red_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:Ида, ида![]()
Иначе нищо интересно. Гледам си мачовете, занимавах се малко с изпити и така. Не съм като теб да кръстосвам света, по цял ден вися вкъщи или по кафенетата...
Какво ше учиш тук?? Иначе аз само България пообиколих и Европа без няколко държави. Много искам сега по-натам Швейцария, както и Южна Америка, ама има време за нея..![]()

Laetitia написа:100% не сме навити.Кашчей написа:Чесно ти кажа-виното е по-хубаво с времето, но само ако е добре затапено и не го отваряш. Не мисля, че ти или той сте навити на такъв сценарий![]()
Ицо, ако те приемат, ще ти пратя песни на португалския Милко Калайджиев, както и бразилската песен за момичето, което носело поличка, докато карало колело...
modor написа:Red_Girl написа:Мошно за Холандия днес и к*р за бразилия и педалите. Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
Взимай едно паве и нахлувай![]()
![]()

modor написа:Red_Girl написа:Мошно за Холандия днес и к*р за бразилия и педалите. Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
Взимай едно паве и нахлувай![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

YANTRA_FOREVER написа:Кашчей, аз не ям такива работи и стоя далеч от тоя бизнес
Мария...Харесвам само една песен на португалски ама я забравих каква беше. А, и оная там за момичето от Ипанема
от smoothc на 29 Юни 2014 10:41
Нещо забавно според Китайския календар:
2014-Година на Коня
Финалисти на СП в годините на Коня:
1930-Уругвай-Аржентина ЮА
1954-Германия-Унгария ЕА
1966-Англия-Германия ЕА
1978-Аржентина-Холандия ЮА
1990-Германия-Аржентина ЕА
2002-Бразилия-Германия АЗ
Цикличност:
Германия-4