Иначе оная контузия ми е в рамото и ръката, ама така е то, като човек е страстен.
Ще ми поскърцат костите днес, дано до утре да ми е минало.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Да, бе, да, точно това ще е причината - в цвета.То и като се хлопнеш някъде, почервенява, преди да посинее, така че...
Ами да пълна палитра зли цветовеА като каза срамна контузия... преди време не помня кой футболист беше (от Видима някой) и приятелката му изтърбушили дивана и му се беше забила пружина в задника и трябваше да пропусне 1-2 мача

Laetitia написа:По-скоро бих умряла пред това да стана от ЦСКА.![]()
Иначе оная контузия ми е в рамото и ръката, ама така е то, като човек е страстен.![]()
Ще ми поскърцат костите днес, дано до утре да ми е минало.
Не е падане, нищо му няма на него.Кашчей написа:Надявам се, че при падането на миланиста нищо не си му счупила
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Laetitia написа:Не е падане, нищо му няма на него.Кашчей написа:Надявам се, че при падането на миланиста нищо не си му счупила![]()
Ице, недей, че и без това жените се страхуваме от годините. Аз още отсега откачам, че ще стана на 30 след 4 години и малко.
Red_Girl написа:Мошно за Холандия днес и к*р за бразилия и педалите. Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.
Че аз и на 25 съм си сладка, нека не остарявам повече.Кашчей написа:Тамън ще си зряла, като ренглота, с нежна розова кожичка и сладка, сладка
Red_Girl написа:Мошно за Холандия днес и к*р за бразилия и педалите. Нямам нужда от тъпите им шествия и никва толерантност към тях.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта