zlobul написа:
Всъщност ти настроил ли си се за изречения от сорта :
1- От следващия мач Левски ще е с друго лице
2- Играчите имат потенциал , но им трябва време да го развият (до следващия трансферен прозорец)
3- Левски загуби защото ............ (малоумни оправдания)
Нямам време и нерви да му напиша всичките клишета на бъдещия "светая и светих" в Левски .
Казаното точка по точка е така, но не само Гонзо ги каза тези неща. Дори в настоящия полусезон Йовов малко след като каза, че целта е 20 победи, изрече и това, че се надява в плейофите Левски да покаже истинското си лице. В Левски всеки говори глупост след глупост като се почне с обещанията. Най уникалното което няма да забравя никога беше преди 3 или 4 години през есента още, Левски пак загуби доста точки и Канал 3 намират Батков на летището, за интервю след като току що е пристигнал отнякъде и той уби рибата с думите , че е сметнал всички точки до края на първенството и като вземем всичките сме шампиони... От години насам всички говорят как отбора от следващия мач започва да се вдига или пък от другия сезон, ще показва друго лице ще заиграва по добре и тн. Мен лично не ми е ясно какво точно значи друго лице, ново лице или истинско лице. Нито пък ми е ясно какво се има предвид като се каже, че отбора ще играе по-добре... Малко да се пояснява като се говори така, защото всеки може да го разбира по различен начин и накрая никои да не разбере нищо, което явно е целта.