Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2016 02:13

Кое може да им е позитивното бре? Да не бушуват в Украйна, а във Варшава или Прага ли :lol: Как изобщо ще окажеш натиск на такъв режим и ще го държиш кротък? Все едно да даваш акъл на кувейт, че можели да поддържат по позитивни отношения със Саддам, но американските заплахи ги прецакали.
Кво за Шотландия? Към този момент е вярно, че мнозинството шотландци подкрепят ЕС. Това обаче не означа отцепване или отхвърляне на друга алтернатива.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2016 02:14

1982 написа:
fcb_bg написа:Кои бушували/ Я кой подпали чергата около Европа от 91-ва насам? Щщщ, амерканче, тъй нема се разберем. ;)

Русия, пристрастно русначе.

Олигофренче, кат свърши еднополюсния свят през 91-ва, кой тръгна да си изпълнява плана за изместане на зони на влияние около Европа без да му пука какво ше се случи на европейците?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2016 02:14

fcb_bg написа:Те па едни вълни от чеченци, грузинци и укри кат са заляли Авропа, ум да ти зайде ти казвам... Войната Русия - Грузия дали е засегнала повече Авропа от тази в Либия?
Авропа сеш се шо я пиша с А, нали?

Аз вълни от Иракчани и Афгани не съм видял при офанзивите на чичо сам. Да ме прощаваш, но някой друг води война в сирия и това случайно съвпада с тази бежанска вълна

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 фев 2016 02:17

Thsmith написа:Кое може да им е позитивното бре? Да не бушуват в Украйна, а във Варшава или Прага ли :lol: Как изобщо ще окажеш натиск на такъв режим и ще го държиш кротък? Все едно да даваш акъл на кувейт, че можели да поддържат по позитивни отношения със Саддам, но американските заплахи ги прецакали.
Кво за Шотландия? Към този момент е вярно, че мнозинството шотландци подкрепят ЕС. Това обаче не означа отцепване или отхвърляне на друга алтернатива.

Е, ти сериозно ли вярваш, че Русия ще нападне някога държава от ЕС !? Много ми е интересно, каква би била причина....
И не мога да разбера, защо не можеш да признаеш или не виждаш, че конфликта между ЕС и Русия е именно заради САЩ !? Преди случващото се в Украйна, какви бяха отношенията на Европа със "страшилището" Русия !?
Аз мога да ти гарантирам, можем да го обвържем с бас, ако искаш, че ако Великобритания напусне ЕС и се проведе нов референдум за отцепването на Шотландия от Великобритания, този път ще им се получи.
Последна промяна от dunavfc на 21 фев 2016 02:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2016 02:19

Thsmith написа:
fcb_bg написа:Те па едни вълни от чеченци, грузинци и укри кат са заляли Авропа, ум да ти зайде ти казвам... Войната Русия - Грузия дали е засегнала повече Авропа от тази в Либия?
Авропа сеш се шо я пиша с А, нали?

Аз вълни от Иракчани и Афгани не съм видял при офанзивите на чичо сам. Да ме прощаваш, но някой друг води война в сирия и това случайно съвпада с тази бежанска вълна

Кое не си видял? Тука кой пука в снега край М. Търново преди 2 седмици? Сирийци ли? Шшш, лъжльо, аз кюрди от Диарбекир представени кат сирийци не признавам. да ме прощаваш, ама тия мантри за сирийските мегабежански вълни ги разправяй не некой дет не следи кво става.
бе я звънни в агенцията по настаняване на бежанци и ги питай колко сирийци и колко останали секви са регистрирани на територията на България. Оня рикошет кта Грудово къв утрепа бе? Ай ше и сирийските мантри вече.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2016 02:23

dunavfc написа:
Thsmith написа:Кое може да им е позитивното бре? Да не бушуват в Украйна, а във Варшава или Прага ли :lol: Как изобщо ще окажеш натиск на такъв режим и ще го държиш кротък? Все едно да даваш акъл на кувейт, че можели да поддържат по позитивни отношения със Саддам, но американските заплахи ги прецакали.

Е, ти сериозно ли вярваш, че Русия ще нападне някога държава от ЕС !? Много ми е интересно, каква би била причина....
И не мога да разбера, защо не можеш да признаеш или не виждаш, че конфликта между ЕС и Русия е именно заради САЩ !? Преди случващото се в Украйна, какви бяха отношенията на Европа със "страшилището" Русия !?
Аз мога да ти гарантирам, можем да го обвържем с бас, ако искаш, че ако Великобритания напусне ЕС и се проведе нов референдум за отцепването на Шотландия от Великобритания, този път ще им се получи.

ше нападне, шото тъй казва ънкъл Сам. Въпреки, че преди Юкрейн далаверата на РФ- ЕС си вървеше перфе.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2016 02:25

Къде съм казал какви са бежанците? Нормално е всички да идват щом има кой да ги посреща. Казвам, че са почнали да идват при руската интервенция, а не при американските инвазии и тяхно военно присъствие.

dunavfc написа:

Ти преди 2-3 години вярваше ли, че ще нападне Украйна и ще открадне Крим и ще пробва да направи същото с цяла източна Украйна?
Аз гаранции от теб не желая. Аз смятам, че няма да се разпаднат независимо от всичко и ще бъдат запазени с всякакви средства, но ти си свободен да вярваш в каквото решиш.

--
Ае стига. Отивам да инсталирам. Можем да продължим след 2-3 часа : )

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 фев 2016 02:30

Thsmith написа:Къде съм казал какви са бежанците? Нормално е всички да идват щом има кой да ги посреща. Казвам, че са почнали да идват при руската интервенция, а не при американските инвазии и тяхно военно присъствие.

Руската интервенция къде?
В първото си изречение казваш, че не си казал какви са бежанците, по което се подразбира, че не говориш само за сирийски, а и за афганци, пакистанци, иракчани, алжирци и либийци, а после казваш, че почнали да идват при руската интервенция, кога Русия е влизала в Ирак, Либия, Алжир или Афганистан? :roll:
А сирийските бежанци бяха милиони из лагерите в Йордания и Турция, много преди Русия да стъпи в Сирия.
Последна промяна от HoUs4oOL на 21 фев 2016 13:54, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2016 02:30

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Кои бушували/ Я кой подпали чергата около Европа от 91-ва насам? Щщщ, амерканче, тъй нема се разберем. ;)

Русия, пристрастно русначе.

Олигофренче, кат свърши еднополюсния свят през 91-ва, кой тръгна да си изпълнява плана за изместане на зони на влияние около Европа без да му пука какво ше се случи на европейците?

Олигофрен ще викаш на някой твой близък руски роднина, мръсен българофоб.

Махай се в лайняната ти Русия, като толкова ти пречи моята родина. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2016 02:31

Thsmith написа:Къде съм казал какви са бежанците? Нормално е всички да идват щом има кой да ги посреща. Казвам, че са почнали да идват при руската интервенция, а не при американските инвазии и тяхно военно присъствие.

:mrgreen:

Ония 2 милиона в Турция, руските ВКС ли ги подгониха преди 2г към техните граници?

Върни се в “Свободна зона”