Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 08 май 2014 15:35

TristaNNN написа:Как да не се радваме бре :lol: Тоя беше по-зле от Слори и Матондо, аз лично умирам от кеф. Да се качва на кораба, с който дядо му е дошъл на стария континент и със здраве 8-)
Ама с тоя кораб да не домъкнат обратно десет малки негърчета, които после да се чудим как да разкараме поради крещяща некадърност... :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2014 15:39

Кашчей написа:
TristaNNN написа:
Player написа:Хубаво че си тръгва Туре, ама никой да не се радва, защото на негово място ще дойде друг.В Левски играят на Следващият, моля. Интригата е само в това колко месеца ще изкара и колко пари ще отмъкне.

Как да не се радваме бре :lol: Тоя беше по-зле от Слори и Матондо, аз лично умирам от кеф. Да се качва на кораба, с който дядо му е дошъл на стария континент и със здраве 8-)

Неустойки към него?

Макар договорът му да свършва на 30.06.2015, не е невъзможно двете страни да постигнат някакво съгласие и всичко да мине без неустойки след развода, или греша?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 май 2014 15:44

TristaNNN написа:
Player написа:Хубаво че си тръгва Туре, ама никой да не се радва, защото на негово място ще дойде друг.В Левски играят на Следващият, моля. Интригата е само в това колко месеца ще изкара и колко пари ще отмъкне.

Как да не се радваме бре :lol: Тоя беше по-зле от Слори и Матондо, аз лично умирам от кеф. Да се качва на кораба, с който дядо му е дошъл на стария континент и със здраве 8-)

Радвай се, ама като дойде следващият да не вземеш да плачеш за този. Все пак в Левски са доказали, че всяка година се чупи тъпомера по привличане на ментета.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 май 2014 15:45

Кашчей написа:
TristaNNN написа:

Неустойки към него?

Той трябва да ни плати неустойки, защото не забелязах да върши работата, за която е назначен-а именно, да играе футбол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 май 2014 15:49

TristaNNN написа:
Кашчей написа:
TristaNNN написа:

Неустойки към него?

Макар договорът му да свършва на 30.06.2015, не е невъзможно двете страни да постигнат някакво съгласие и всичко да мине без неустойки след развода, или греша?

Грешиш :lol: Тоя едва ли ще е като Бастос :? Може обаче да му предложите да гледа по 8 часа телевизия :mrgreen: Тогава може и да се навие ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 май 2014 16:51

Нека изпълним стадиона на 23-ти май . Това ще е изглежда единственото радостно събитие за последните години . После идва инжИнера с още куп ментета и куп ръководни решения тип- несъстоятелни , а трагедията ще си продължи. Останалото е ала бала .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 08 май 2014 17:07

Които можем ще идем на 23.05, но е доста противно как някои хора използват "Левски"! Всичко е бизнес, ама чак пък толкова......
Иначе, резултатите са преходно нещо ;) Неприятно е, че на 100 годишнината се изцъкахме така, но аз предпочитам да го издухаме на връх юбилея, ама следващите 10 години да станем нормално функционираш европейски клуб!
Лошото е, че годините си минават, екскурзиантите идват и си отиват. Легенди идват и си отиват. Клубът си плува в блатото и всички чакаме хубавото, което не идва. И няма как да дойде, защо от ръководството разбират дългосрочната стратегия като някакво пожелание, нямащо срок, цели и резултати, които ако не се изпълнят просто си заминаваш!
Пожелавам си от календара за 2015г. да не липсват пак (поне) 10 човека още март месец!
АЙДЕ ЛЕВСКИ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 май 2014 17:25

Гонзо може да не е най- великия треньор или спортен директор, но е ИСТИНСКИ левскар. Тоя човек никога не се постави над Левски, не постявя условия, не увърта и си стои зад думата. Във всеки един момент е готов да дойде и да помага на клуба. Нищо общо със Сираковци, Стоиловци и други подобни, които се помислиха за по-велики от Левски. Не случайно неговия лик се вее на всеки мач.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 май 2014 17:27

niki87 написа:Гонзо може да не е най- великия треньор или спортен директор, но е ИСТИНСКИ левскар. Тоя човек никога не се постави над Левски, не постявя условия, не увърта и си стои зад думата. Във всеки един момент е готов да дойде и да помага на клуба. Нищо общо със Сираковци, Стоиловци и други подобни, които се помислиха за по-велики от Левски. Не случайно неговия лик се вее на всеки мач.

Абе вчера морето с тия футболисти си играеха доста по-грамотен футбол от нас, поне през първото полувреме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 май 2014 17:39

W84me написа:
niki87 написа:Гонзо може да не е най- великия треньор или спортен директор, но е ИСТИНСКИ левскар. Тоя човек никога не се постави над Левски, не постявя условия, не увърта и си стои зад думата. Във всеки един момент е готов да дойде и да помага на клуба. Нищо общо със Сираковци, Стоиловци и други подобни, които се помислиха за по-велики от Левски. Не случайно неговия лик се вее на всеки мач.

Абе вчера морето с тия футболисти си играеха доста по-грамотен футбол от нас, поне през първото полувреме.

Да, Гонзо определено израстна и като треньор.
Путкенските номера на Стоилов нямат край. Три месеца коментират с Гонзо бъдещето на клуба, селекции и кво ли не, а вчера го лапа на мангала цецоу :x Ако и Херо се отметне, и той яко ще падне в очите на всички.

Върни се в “Левски”