Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tevez » 02 фев 2014 11:58

MuFc1878 написа:Какво стана с Пламен Крумов?

„Доволни сме от новите попълнения, доколкото знам с Берое сме се разбрали за Пламен Крумов. Утре футболистът трябва да мине прегледи, след което го очаквам на лагера в Кипър.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 фев 2014 11:59

Tobacco написа:Някои знае ли приблизително каква заплата ше зима Божката?

С цифри не мога да говоря, но това, което знам е, че няма да взима най-голямата заплата в отбора, но има клауза да всеки вкаран гол да взима хубава сума.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 фев 2014 12:01

zlatan написа:сега:най-лесния пост във футбола е бек.
Всеки средностатистически футболер защитник,който естествено може да рита и с двата крака не е проблем да играе и в дясно и в ляво,същото е и с
крайните нападатели,но в България футболер с два силни крака е рядкост,така че предстои да видим.

...Има и не са рядкост, особено ,ако единия им силен крак е средния :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2014 12:14

siniq_fen написа:
"Правилният" може само да носи обувките на "грешния"... дори не дай Боже Божинов да се провали, каква е гаранцията, че Домо щеше да успее? Беше повече от трагичен дори в Ботев..

Това, че се е доказал на Герена. Не знам обаче, дали Тони Здравков не пренебрегна молбите на Домо да го вземем, заради начина, по който се махна от "Левски" и поне от това, което изглеждаше - неистовото му желание да се махне.

трагичен дори в Ботев

По-трагичен от Анисе? Само Мъри си знае защо не му се довери... И докато беше ни треньор си личеше, че Мъри не взема решенията си винаги обективно. А Мариян Огнянов? Колко го пуска в игра на Герена? Сега сумати народ говорят за Огнянов все едно е някакъв друг футболист. Глупости! Той е атакуващ футболист. Винаги е бил такъв, но го използваха като дефанзивен халф основно. Между другото първия отбор, който "разкри" истинската му позиция беше Беласица, където той беше организатор на играта им.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 12:52

siniq_fen написа:
metodito написа:
santiliana написа:Ако има треньор, който може и би наложил максимален брой сини юноши в титулярния състав, то това е Тони Здравков. В последните месец-два чета коментари от наши "сини братя" тук, че едва ли не е слаб треньор и т.н. Аз съм на коренно противоположното мнение. Тони е човека, който ни извади от зоната на изпадащите (ако някой е забравил къде бяхме, нека си припомни). С наличния ограничен кадрови ресурс успя да "удари" преките съперници и да отстрани вечния враг в турнира за купата...Той беше човека, който даде най-много шанс на Вутов да играе, както и на Цонев...А превръщането на Старокин от фаворит №1 за гонене като "най-некадърен играч" в любимец на болшинството измежду нас е факт, който говори, че освен чисто треньорски качества, Здравков разполага и с добър нюх да поставя всеки там, където е силата му и не на последно място- явно има и правилен подход към всеки отделен играч...Бъдете сигурни, че ако някое от "децата" покаже дори и мъничко умения, той ще му даде път да ги развие и да ни радва...

+1. Той беше в школата и има поглед над малките. Но аз пак ще кажа, че мисля взехме грешния Валери. Дано да греша...

"Правилният" може само да носи обувките на "грешния"... дори не дай Боже Божинов да се провали, каква е гаранцията, че Домо щеше да успее? Беше повече от трагичен дори в Ботев..

С тази разлика, че правилният няма да бъде, както и не забъркван досега с киснене по чалготеки и с поредната ку**а която е оправил от златотърсачките. Предпочитам играч с по-скромни качества, отколкот поредният измислен плейбой(защо кариерата на един Бербатов е толкова успешна, някой да беше чувал за съпругата му Елена, преди да се разбере, че са заедно, нито пък сериозно е забърква с обичайно заподозрените, женски парцали). Според мен наистина и двамата могат да са заедно по едно и също време на терена, с не лош резултат.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 02 фев 2014 12:57

milen.hristov написа:
siniq_fen написа:
metodito написа:
santiliana написа:Ако има треньор, който може и би наложил максимален брой сини юноши в титулярния състав, то това е Тони Здравков. В последните месец-два чета коментари от наши "сини братя" тук, че едва ли не е слаб треньор и т.н. Аз съм на коренно противоположното мнение. Тони е човека, който ни извади от зоната на изпадащите (ако някой е забравил къде бяхме, нека си припомни). С наличния ограничен кадрови ресурс успя да "удари" преките съперници и да отстрани вечния враг в турнира за купата...Той беше човека, който даде най-много шанс на Вутов да играе, както и на Цонев...А превръщането на Старокин от фаворит №1 за гонене като "най-некадърен играч" в любимец на болшинството измежду нас е факт, който говори, че освен чисто треньорски качества, Здравков разполага и с добър нюх да поставя всеки там, където е силата му и не на последно място- явно има и правилен подход към всеки отделен играч...Бъдете сигурни, че ако някое от "децата" покаже дори и мъничко умения, той ще му даде път да ги развие и да ни радва...

+1. Той беше в школата и има поглед над малките. Но аз пак ще кажа, че мисля взехме грешния Валери. Дано да греша...

С тази разлика, че правилният няма да бъде, както и не забъркван досега с киснене по чалготеки и с поредната ку**а която е оправил от златотърсачките. Предпочитам играч с по-скромни качества, отколкот поредният измислен плейбой(защо кариерата на един Бербатов е толкова успешна, някой да беше чувал за съпругата му Елена, преди да се разбере, че са заедно, нито пък сериозно е забърква с обичайно заподозрените, женски парцали). Според мен наистина и двамата могат да са заедно по едно и също време на терена, с не лош резултат.

Какво ме боли ... дали кисне по чалготеки, ако вкарва и се раздава за Левски. Ние не сме го взели за монахиня, а за централен нападател. Хайде спри малко с неадекватните мнения, че много сериозно се замислям дали всъщност не си от онези
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 фев 2014 12:58

tevez написа:

С цифри не мога да говоря, но това, което знам е, че няма да взима най-голямата заплата в отбора, но има клауза да всеки вкаран гол да взима хубава сума.

В негов интерес е да вкара 20 гола и да си ходи лятото :)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 фев 2014 13:05

Миленчо чувал ли си за Паул Брайтнер та за него ако не се лъжа Румениге казваше в едни интервю че е пил и пушил като смок ама на другия ден на мач или тренировка е изоравал терена така, че и мен не ме итересува личния живот на даден футболист стига на терена да си остави душата и сърцето ;)

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 02 фев 2014 13:11

MuFc1878 написа:
tevez написа:

В негов интерес е да вкара 20 гола и да си ходи лятото :)

Нямам нищо напротив да вкара 20 гола и да си ходи лятото

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 фев 2014 13:16

AN71 написа:Миленчо чувал ли си за Паул Брайтнер та за него ако не се лъжа Румениге казваше в едни интервю че е пил и пушил като смок ама на другия ден на мач или тренировка е изоравал терена така, че и мен не ме итересува личния живот на даден футболист стига на терена да си остави душата и сърцето ;)

Казваш, че всяка вечер или поне всяка е стоял до малките часове на нощта в дискотека, пие като смок и пуши като комин, а на другия ден е свеж, като репичка?!И всичко това в продължение на 20 години?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”