0007 написа:Момчета,не съм от някоя фракция,но категорично подкрепям протеста.Не ви ли писна всяка година да отпадаме от първите анонимници?Сезонът за нас да свърши преди за другите още да е започнал? Да се подиграват с нас и нашата подкрепа?Че аз всеки мач ходя и си късам нервите,а не получавам нищо в замяна?Че лекенцата долу не знаят какво е Левски и че за този отбор трябва да дадеш и последната капка енергия и сила,а не да се разхождат като путки,на които им пука само за заплатите?Една победа в Пловдив(която няма как да стане,даже ако не загубим ще е геройство) няма да ни накара да забравим последните 5-6 години.Трябва стратегия,не мач за мач.Но това поне за момента не става.Както и играта,хъсът,желанието,мотивацията също ги няма.И на какво отгоре ще отидете да ги подкрепите? Да ви се изсе**т пак.Изборът е ваш,но трябва да има някаква реакция от феновете,ще е добре да го разберете
Ако не се правеше нищо по въпроса, щях да се съглася. Случаят не е такъв, обаче. Взехме нов треньор, ще се привличат нови играчи, ще си тръгват играчи, идва нов кондиционен треньор, Сираков ще променя още доста неща в клуба...
Не му е времето сега за бойкоти. Сираков е наясно с проблемите. Дайте им малко време на хората. Аз съм убеден, че промени ще има. Големи. Независимо от вашия бойкот. Най-много да влошите нещата.
Ще подкрепя такива действия, ако и Сираков се провали. Сега-НЕ!