Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Не разделяйте "Левски"

Мнениеот Nuke » 17 юли 2013 12:23

0007 написа:Момчета,не съм от някоя фракция,но категорично подкрепям протеста.Не ви ли писна всяка година да отпадаме от първите анонимници?Сезонът за нас да свърши преди за другите още да е започнал? Да се подиграват с нас и нашата подкрепа?Че аз всеки мач ходя и си късам нервите,а не получавам нищо в замяна?Че лекенцата долу не знаят какво е Левски и че за този отбор трябва да дадеш и последната капка енергия и сила,а не да се разхождат като путки,на които им пука само за заплатите?Една победа в Пловдив(която няма как да стане,даже ако не загубим ще е геройство) няма да ни накара да забравим последните 5-6 години.Трябва стратегия,не мач за мач.Но това поне за момента не става.Както и играта,хъсът,желанието,мотивацията също ги няма.И на какво отгоре ще отидете да ги подкрепите? Да ви се изсе**т пак.Изборът е ваш,но трябва да има някаква реакция от феновете,ще е добре да го разберете ;)

Ако не се правеше нищо по въпроса, щях да се съглася. Случаят не е такъв, обаче. Взехме нов треньор, ще се привличат нови играчи, ще си тръгват играчи, идва нов кондиционен треньор, Сираков ще променя още доста неща в клуба...
Не му е времето сега за бойкоти. Сираков е наясно с проблемите. Дайте им малко време на хората. Аз съм убеден, че промени ще има. Големи. Независимо от вашия бойкот. Най-много да влошите нещата.
Ще подкрепя такива действия, ако и Сираков се провали. Сега-НЕ!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 юли 2013 12:35

Nuke написа:Ако не се правеше нищо по въпроса, щях да се съглася. Случаят не е такъв, обаче. Взехме нов треньор, ще се привличат нови играчи, ще си тръгват играчи, идва нов кондиционен треньор, Сираков ще променя още доста неща в клуба...
Не му е времето сега за бойкоти. Сираков е наясно с проблемите. Дайте им малко време на хората. Аз съм убеден, че промени ще има. Големи. Независимо от вашия бойкот. Най-много да влошите нещата.

Като че ли всяка година не се повтаря същото след отпадането от евротурнирите.Нов треньор,нов треньорски щаб,"ново начало" и какво става - няколко мача отборът върви,играта е ОК и след това започва отново трагедията.И идва следващия и така се въртим в един постоянен кръговрат.Само ни баламосват за промени и прочие,а работят на парче.Наско,като е решил да променя,защо не го направи още след назначаването си? Още в края на миналия сезон се виждаше,че играта не върви и разчитахме само на един Гари(който явно прихвана от другите и сега е същия).Той реши да остави Митов,какво обаче стана? Отпаднахме още в първия кръг след комична "игра".И като е решил да му дава шанс,защо го махна след първия провал? (защото за една подготовка вместо да дръпнем нагоре,сме се свлекли и ако го беше оставил,нямаше да има спасение)Което меко казано си е противоречие - или залагаш на един и го оставяш на спокойствие,или още преди да е започнала подготовката назначаваш друг.И сега без да е провел подготовка,без да познава играчите,какво ще прави новият треньор?
ПП Не мога да ви разбера - ако нямаше бойкот повечето от вас щяха да кажат "За какво да им ходя,та те са пълни смешници!?" .Сега обаче станахте големи радетели за правда.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 юли 2013 12:42

0007 написа:
Nuke написа:Ако не се правеше нищо по въпроса, щях да се съглася. Случаят не е такъв, обаче. Взехме нов треньор, ще се привличат нови играчи, ще си тръгват играчи, идва нов кондиционен треньор, Сираков ще променя още доста неща в клуба...

Като че ли всяка година не се повтаря същото след отпадането от евротурнирите.Нов треньор,нов треньорски щаб,"ново начало" и какво става - няколко мача отборът върви,играта е ОК и след това започва отново трагедията.И идва следващия и така се въртим в един постоянен кръговрат.Само ни баламосват за промени и прочие,а работят на парче.Наско,като е решил да променя,защо не го направи още след назначаването си? Още в края на миналия сезон се виждаше,че играта не върви и разчитахме само на един Гари(който явно прихвана от другите и сега е същия).Той реши да остави Митов,какво обаче стана? Отпаднахме още в първия кръг след комична "игра".И като е решил да му дава шанс,защо го махна след първия провал? (защото за една подготовка вместо да дръпнем нагоре,сме се свлекли и ако го беше оставил,нямаше да има спасение)Което меко казано си е противоречие - или залагаш на един и го оставяш на спокойствие,или още преди да е започнала подготовката назначаваш друг.И сега без да е провел подготовка,без да познава играчите,какво ще прави новият треньор?
ПП Не мога да ви разбера - ако нямаше бойкот повечето от вас щяха да кажат "За какво да им ходя,та те са пълни смешници!?" .Сега обаче станахте големи радетели за правда.

Сираков не идва всяка година и не е виновен за всичко, което се случваше в Левски през последните няколко. Аз съм един от хората, които не харесват методите на Наско, но въпреки това мисля, че всеки има право на шанс, особено когато става дума за него. Той е доказал, че е левскар. Всеки си има мнение, но недей да казваш какво съм щял да кажа аз, ако станело еди-какво си. Бойкотирай си, но не се опитвай да ми налагаш своята истина.
Изчерпах се по тая тема.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2013 12:43

0007 написа:

Пак ще кажа, не е въпроса дали трябва да се бойкотира а дали трябва да се забранява на феновете да ходят на мач, защото една гургулица и врабчетата около нея решили да бойкотират.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 юли 2013 12:52

milen.hristov написа:Пак ще кажа, не е въпроса дали трябва да се бойкотира а дали трябва да се забранява на феновете да ходят на мач, защото една гургулица и врабчетата около нея решили да бойкотират.

А дали ако нямаше бойкот,на мача нямаше да са "само" тези врабчета или целият сектор за гости щеше да бъде пълен? Или пък в София "Герена" ще се пука по шевовете,когато започне първенството? Точно в моменти като ТОЗИ,тези момчета формират 90 % от сектора.Тоест повечето фенове са разочаровани и предпочитат да си останат вкъщи,а на стадиона(даже в София) са само 1000-2000 души макс.Когато отборът върви,има и много други хора,но сега не е такъв случай.Но изведнъж някои,явно раними, се почувстваха с нарушени права.Браво,правете го напук,пък следващия мач като няма бойкот,сигурно ще си гледате мача у дома,пред ТВ-то...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

THE G.A.M.E

Re: Анкета: Не разделяйте "Левски"

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юли 2013 12:58

Бойкота щеше да е по-видим, ако сектора е пълен, но да не се скандира, пее, или други подобни неща.
Дори и при гол за Левски, да не се показва никаква емоция.
Ако трябва, да се стои с гръб към терена през цялото време ... Или нещо такова, за конкретен период от време.

Но определено бойкотът по-начина, по-който е замислен сега, няма да допренесе с нищо за доброто на отбора.
Напротив, както се вижда в тази тема, даже има разделение между левскари.
Ако целта е такава, явно се постига резултат ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2013 13:07

we are the champions написа:Милене,на коя чашка е прави тая анкета,бе младеж :lol: :lol: :lol:

Явно все още има някакъв проблем

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 юли 2013 13:11

Ама как бе, младеж, как да я пуснем тази анкета 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2013 13:16

THE G.A.M.E написа:Бойкота щеше да е по-видим, ако сектора е пълен, но да не се скандира, пее, или други подобни неща.
Дори и при гол за Левски, да не се показва никаква емоция.
Ако трябва, да се стои с гръб към терена през цялото време ... Или нещо такова, за конкретен период от време.

Но определено бойкотът по-начина, по-който е замислен сега, няма да допренесе с нищо за доброто на отбора.
Напротив, както се вижда в тази тема, даже има разделение между левскари.
Ако целта е такава, явно се постига резултат ...

Същите тези бойкотиращите измислиха, че стоене с гръб към терена подкрепяло отбора и го надъхвало.

alp

Мнениеот alp » 17 юли 2013 13:20

Въпросът не е дали трябва да има бойкот, а начина, по който е обявен. Не може някакви наркодилъри да заплашват,че никой няма да бъде допуснат до стадиона. Освен това бойкот се прави на ДОМАКИНСКИ мач. Те и да влязат, няма много да се чуват, защото ще има поне 15 000 фенове на Ботев.

Защо никой не обяви бойкот, когато отборът печелеше мачове от а група със съдиите на Иво Тонев?!?! Точно в това е причината да се стигне до тоя срам, ама трябва малко мозък да има човек, да го разбере.

Върни се в “Левски”