Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: Играчите на ЦСКА твърдо зад Пенев

Мнениеот Fichango » 07 ное 2009 15:29

Да, да го покажат. Но те си траят

Потребителски аватар
milen_007
Контакти:

Re: Любо ще води отбора до понеделник!

Мнениеот milen_007 » 07 ное 2009 15:57

Дано остане, всички са зад Любо той направи много за Цска и добре си върши работата, дано се разберат с Титаните защото ако се махне нищо добро не ни чака.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 ное 2009 16:00

Аз мисля че от няколко кръга са твърдо зад него!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 ное 2009 16:04

delqnski47 написа:
veseo написа:Ако остане след тоя мач, ще си плюе на мъжката постъпка.

Изобщо няма да плюе на мъжката си постъпка!Щом като има подкрепа от феновете и голямата част от футболистите,значи всичко е наред!Сега собствениците трябва да осъзнаят грешката си и да му се извинят публично!

Ако се върнат наказанията, които той наложи - да. Иначе си е чисто надупване на шефовете ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
skank
Контакти:

Мнениеот skank » 07 ное 2009 16:05

Дано остане, но ако не остане дано следващият да е Павел Дочев.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 07 ное 2009 16:23

delqnski47 написа:
анто маина написа:дано остане и след това

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 ное 2009 16:42

Усещам как и феновете на ЦСКА ще започнем да се настройваме против шефовете, както сините фенове - срещу Батков. Надявам се да греша, но дори двете страни да се разберат, Любо да остане, а шефовете да си гледат работата занапред, в отбора вече е създадено напрежение, което ще се подхранва от злите езици, дори в бъдеще да няма такива проблеми.
Иначе Д. Борисов направи тотална глупост - не може да отменяш решението на треньора още на следващия ден и да създаваш напрежение точно преди тежко гостуване в евротурнирите! Изключително незряла постъпка, от която Борисов трябва да се засрами! Президентът трябва да внимава какво прави и говори, за да запази стабилна атмосферата в отбора, а той стори точно обратното! Вече се чудя кой е по-неопитен в работата си - Пенев или Борисов! :evil:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 ное 2009 16:52

Дано се разберът шефовете и Любо да остане. Не случайно всички сме зад него. Той обаче е мъж и няма да забрави действията на началниците, които му разбиха авторитета. Единствения шанс е да му обещаят повече да не се бъркат и всеки да си гледа работата, но не вярвам да приеме. Ако ще идва нов треньор по-добре да е П.Дочев.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 ное 2009 16:56

Аз Титан-ите вече ги проклех и не смятам, че такива селяндури като тях могат да си направят каквито и да било изводи от свои грешки. Просто те са от тези, които се смятат за самодостатъчни и недосегаеми. Те наистина са недосегаеми, но в простотията си боклукчийска. След като са се договорили с треньора, че той ще води отбора и няма да се бъркат в спортно-техническата част, а впоследствие си нарушават обещанията, значи са точно толкова футболни хора, колкото Лупи и Батков. Аз винаги ще си остана от ЦСКА, а те винаги ще си останат боклукчии. Дори и да не приемат оставкат на Любо, вече си показаха простотията. То бива да се ебават с нас и с левскарите най-различни скапаняци, но това вече си е гавра. Титан - на сметището, Батков - в съда, Лупи - за претопяване в Кремиковци. А псевдо-футболистчетата в синьо и червено, дето даже не могат и да пият като хората, да се самотрансферират в Лесото, Мадагаскар и Ангола - там може и да станат звезди...

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 07 ное 2009 17:30

Аз съм за Пенев да остане а да махнат тези футболисти.Само не знам играчи като Караджов който лично Пенев наложи и въпреки грешките му го остави на вратата до последно а и Иван Иванов и Котев който всички плюеха след мачовете на националния отбор а само Пенев ги защитаваше какво недоволстват!Данчо Тодоров пък го псувал ,че го пуснал бек - еми видяхме го какво може като крило няма нито техника нито удар нито може да центрира!Трябва да се радва ,че все още играе в ЦСКА.Дано да остане Пенев защото Стойчо Младенов ясно показа ,че не му пука за ЦСКА а само гони парите ,а Йешич със сигурност не е по-добър треньор от Пенев.Колкото до Св.Петров преди беше дупка а сега си е огромна дупка и няма място в Цска!

Върни се в “Архив”