Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Защо Георги Христов Вие виновен като целия отбор игра слабо
Защо хвърлихте веднага че Георги Христов бил виновен да не би Христо Йовов да игра добре че даже и изпусна най-чистото положение,а за благодарност че беше един от най-слабите на терена го аплодирахте а Георги Христов един мач не можа да вкара 2 положения и вече той вие виновен.Иначе Вагнер Веско Минев и Бардон играха нещо тоя мач другите си бяха слаби.
Re: До кога ще чакаме Г.Христов да заиграе.
Поне два перфектни паса бяха опропастени от от Г.Х., защото незнае как да се пласира. Към края на мача имаше идентична ситуация с тази от гола и топката беше пусната на абсолютно същото място, но Г.Х. вече беше 3 крачки напред - е малко усет трябва...
Да не говориме за спирането на топката, но С. Муслин го беше казал навремето: -Аз немога да ги науча да спират топката и да си подават точно.
Да не говориме за спирането на топката, но С. Муслин го беше казал навремето: -Аз немога да ги науча да спират топката и да си подават точно.
@hegemon - Гибона беше и все още е пияница, но на терена беше бог! Рабех като е доказан пияница да не би да стои закован на пейката и да поиграва в дубъла. Айде стига с тоя двоен аршин и протежето на Гонзо да е титуляр.
Истината е че без селекция няма как да стане , а ние тая год за трансфери сме дали нула евро ...и пак е добре че сме в ЛЕ това е голям успех за без пари ..!!!!
Re: Защо Георги Христов Вие виновен като целия отбор игра слабо
Защото е хевиметъл и не ходи в Син Сити 

Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
- slavi_1914
- Контакти:
е поне говорим на един език.
това имах предвид, че Христов е футболист тип Берба..
колкото до схемата, без коментар.. мъка, мъка, мъка...
ако знаех, че тая схема е канон за Левски, нямаше да съм левскар...[/quote]
Схемата не е канон,а просто тренера (не обвинявам Ратко) трябва да излезе и да обясни ,че сменя схета защото не е подходяща и ще гради нова.
А тя не се пипа защото в случай примерно че я направиш 4-4-2 , то 2-те атакуващи крила примерно Жо и Зе трябва да се върнат да играят по към центъра (зе например както Бекъм в Ман Юн.) а това е непривично за тях. Или т.е. това е свързано и с трансферна политика и постове на играчи и т.н.
Но схемата не е лоша изобщо мен ако питаш. Такъв тип схеми лесно се трансформират за определени периоди в мача и объркват противника. Просто ни липсва сработеност. Именно ГХ играчите не знаят къде да го търсят. Не знаят как да му я подадът,че да го олеснят.
За мен на Левски му трябва нападател, който да не блести, да успи защитника и 1-2 да избухне в мача но без да пропуска.

това имах предвид, че Христов е футболист тип Берба..
колкото до схемата, без коментар.. мъка, мъка, мъка...
ако знаех, че тая схема е канон за Левски, нямаше да съм левскар...[/quote]
Схемата не е канон,а просто тренера (не обвинявам Ратко) трябва да излезе и да обясни ,че сменя схета защото не е подходяща и ще гради нова.
А тя не се пипа защото в случай примерно че я направиш 4-4-2 , то 2-те атакуващи крила примерно Жо и Зе трябва да се върнат да играят по към центъра (зе например както Бекъм в Ман Юн.) а това е непривично за тях. Или т.е. това е свързано и с трансферна политика и постове на играчи и т.н.
Но схемата не е лоша изобщо мен ако питаш. Такъв тип схеми лесно се трансформират за определени периоди в мача и объркват противника. Просто ни липсва сработеност. Именно ГХ играчите не знаят къде да го търсят. Не знаят как да му я подадът,че да го олеснят.
За мен на Левски му трябва нападател, който да не блести, да успи защитника и 1-2 да избухне в мача но без да пропуска.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
jindo написа:@hegemon - Гибона беше и все още е пияница, но на терена беше бог! Рабех като е доказан пияница да не би да стои закован на пейката и да поиграва в дубъла. Айде стига с тоя двоен аршин и протежето на Гонзо да е титуляр.
Няма друг кой бе човек ...освен Табаков няма кои , тези двамата нестават убеден сам специално за Енио и лични неща знам ... на нас ни трябваже Жоб това е цялата история...обаче други фактори има и не стана знаещ..

Те отпреде са достатачно успани , успиват всички както и нас феновете . Незнаели каде да го търсят трябва никога да не си гледал футбол че да разбереш че Христов не е за това ниво ... толкова си може момчето
-
- Контакти:
Защото когато Георги Христов играе се 1 сме с 10 души на терена и нямаме нападател..а точно тоя мач Достанич оплеска и състава,и тактиката...измъчи Веско Минев по десния фланг вместо да си пусне Бензукан...отделно се видя,че Виктор Генев НЕ СТАВА ЗА ФУТБОЛИСТ,аз отдавна съм го казал тва..доста по-добре щеше да е да пусне Данчо Милиев,който поне си има някво понятие от тактическа грамотност..и все пак се видя 1 - дори и с 4 промила алкохол в кръвта Рабех си остава най-добрият защитник,който някога е играл в България...и пиян да беше,пак щеше да има - 'топка минава,човек не' ...така трябва да се играе...и без опорен халф няма как ..Гаджев се контузи в лош момент и сега ще си сърбаме попарата..имаме нелоши футболисти,които с малко по-опитен и грамотен треньор могат да постигнат нещо ...
-
- Контакти:
Минев е играл добре ?!?! ... Всички са свикнали с Йовов ... а Христов просто не е за ЛЕВСКИ ... с един компас може би ще играе по-добре, защото не знае на къде да хване и винаги халфовете са му виновни ... Дебрецен не са толко добри .. колко Левски бяха слаби .. но надеждата умира последна и ще говорим след седмица