Бързият успех на Веласкес (само след няколко кръга да сме убедително втори и то с разлика) се дължи на факта, че имахме дълга скамейка, като с нея не загубихме софийските мачове. Слаби, недоказани, оплювани, но имахме резервна скамейка. Не се чудехме, ако някой бек, централен защитник е контузен или наказан. Дори като резерва Сангарето вкара 2 решаващи гола в последните 2 гостувания за Европа.
Световният футбол се промени след Китайския вирус и ПЕТТЕ смени. С тези 5 смени сменяш цял отбор, защото вратар и защитници рядко се сменят. Демек, първото и второто полувремена са два различни мача.
Затова да пълним отбора, макар че е хубаво да има и юношки сред резервите.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Да пълним, да пълним...колко да го пълним?
Сангаре, Колев и Рупанов ми се виждат множко за ЦН.
В средата: Охене, Костадинов, Стефанов, Митков, Мислович, Търдин, Джемили, Фадига, Цунами, Икена, Чандъров + новото бразилейро (евентуално)
Отстрани: Кирилов, Бала, Петков, Лима, Камден, Фабиен, Алдаир, Майкон, Галчев, Бачев
Малийййй...
В средата: Охене, Костадинов, Стефанов, Митков, Мислович, Търдин, Джемили, Фадига, Цунами, Икена, Чандъров + новото бразилейро (евентуално)
Отстрани: Кирилов, Бала, Петков, Лима, Камден, Фабиен, Алдаир, Майкон, Галчев, Бачев
Малийййй...
Лавина,
Свърши един цикъл. Отборите от Източна и Средна Европа сме в една безтегловност с тия летни квалификации. Едно време евротурнирите почваха в края на септември. Това е така сега и за западните отбори. Месец след като са почнали първенствата. Имат си и прозорци. Ние трябва да действаме в движение.
... и да изпразваме.
Свърши един цикъл. Отборите от Източна и Средна Европа сме в една безтегловност с тия летни квалификации. Едно време евротурнирите почваха в края на септември. Това е така сега и за западните отбори. Месец след като са почнали първенствата. Имат си и прозорци. Ние трябва да действаме в движение.
... и да изпразваме.
- blue avalanche
- Контакти:
NOMER14 написа:Лавина,
... и да изпразваме.
Ми и аз това казвам...
blue avalanche написа:Да пълним, да пълним...колко да го пълним?
Малийййй...
Пич, изредил си точно 25 човека, от който Галчев и Чандъров са преотстъпени до Нова година. Стефанов и Джамили им изтичат договорите, и без това двамата играят като са на кеф. Икена със сигурност няма да е част от отбора, а за Марин в момента преговарят до колкото дочувам, сигурно ще има и други заминаващи, личното ми наблюдение е, че претендиращите да са големи отбори не правят много промени, а треньора развива материала който има, сигурно ще има продадени и още взети..ще видим, този път има някаква основа.
scooool написа:blue avalanche написа:Да пълним, да пълним...колко да го пълним?
Малийййй...
Пич, изредил си точно 25 човека, от който Галчев и Чандъров са преотстъпени до Нова година. Стефанов и Джамили им изтичат договорите, и без това двамата играят като са на кеф. Икена със сигурност няма да е част от отбора, а за Марин в момента преговарят до колкото дочувам, сигурно ще има и други заминаващи, личното ми наблюдение е, че претендиращите да са големи отбори не правят много промени, а треньора развива материала който има, сигурно ще има продадени и още взети..ще видим, този път има някаква основа.
Журналята пишат, че Колев отива в Израел, за Марин, Сангаре, Алдаир и Майкон има мераклии, Икена го искат руснаците където е преотстъпен, Джавалето е пътник, за Лима се търси отбор, на Фадига договора няма да бъде подновен, Маркович не искал да бъде резерва. Освен Рупанов друг преотстъпен няма да се връща. То и не трябва защото не струват. Ако успеят да разкарат Митков, Мислович и Търдин и на тяхно място да вземат читави и грамотни футболисти може и да "яде Асан баница". Стига отново да не напълнят отбора със статисти. Аз не виждам смисъл от присъствието на Стефанов, Митков и Фабиен. Много са чупливи. Играят един мач и после два-три месеца контузени. От тримата само Нани има качества за Левски, но тези контузии...
Не съм съгласен. Асен е на 20, има още много хляб в него и според мен проблема с контузиите ще се овладее. С добър ментор/треньор би могъл да израстне много и да бъде основен футболист на Левски в средата за много години напред. Фабиен дойде края на февруари и предполагам, че е имал супер калпава подготовка, ако изобщо е имал такава. Направо го бройте като нов футболист от лятото. Стефанов се показа няколко пъти като златна резерва. Въпроса е, дали той самия би искал да има такава роля и дали тялото му би издъжало на 30+ мача и 2000+ минути.
- metodito
- Контакти:
jusi написа:Не съм съгласен. Асен е на 20, има още много хляб в него и според мен проблема с контузиите ще се овладее. С добър ментор/треньор би могъл да израстне много и да бъде основен футболист на Левски в средата за много години напред. Фабиен дойде края на февруари и предполагам, че е имал супер калпава подготовка, ако изобщо е имал такава. Направо го бройте като нов футболист от лятото. Стефанов се показа няколко пъти като златна резерва. Въпроса е, дали той самия би искал да има такава роля и дали тялото му би издъжало на 30+ мача и 2000+ минути.
На Съни може би това му е футболната съдба. :) Нали си спомняш Оле Гунар. Пускат го титуляр - нищо, пускат го резерва - все вкарва. За Фабиен съм скептичен, но не знам защо си мисля, че Сангаре може да изненада. Ако има MVP на втория полусезон, то без съмнение, това е Сангаре.
- metodito
- Контакти:
wilge написа:Журналята пишат, че Колев отива в Израел, за Марин, Сангаре, Алдаир и Майкон има мераклии, Икена го искат руснаците където е преотстъпен, Джавалето е пътник, за Лима се търси отбор, на Фадига договора няма да бъде подновен, Маркович не искал да бъде резерва. Освен Рупанов друг преотстъпен няма да се връща. То и не трябва защото не струват. Ако успеят да разкарат Митков, Мислович и Търдин и на тяхно място да вземат читави и грамотни футболисти може и да "яде Асан баница". Стига отново да не напълнят отбора със статисти. Аз не виждам смисъл от присъствието на Стефанов, Митков и Фабиен. Много са чупливи. Играят един мач и после два-три месеца контузени. От тримата само Нани има качества за Левски, но тези контузии...
Мисля, че прибързваш със заключенията си за Мислович и Трдин. Или по-скоро надявам се, че прибързваш. Трдин си признава, че за него е било културен шок - от някакво малко отборче, изведнъж пред толкова публика. Мислович е млад и бих се доверил на мнението на Прохи, който яко го изчетка. Проблемът с чужденците, идващи директно от чужбина, а не от нашето първенство, поначало е, че попадат в много различна среда. И обикнвено им трябва време за адаптация. В този случай може да се поучим от Луноходец, които са търпеливи към чужденците си. И им се отплаща. А може и да не стават, знам ли?! Все пак, Уелтън дойде и почна да вкарва. На него не му трябваше адаптация.
- blue avalanche
- Контакти:
scooool написа:blue avalanche написа:Да пълним, да пълним...колко да го пълним?
Малийййй...
В момента, подчертавам В МОМЕНТА, М.Петков, Джемили, Стефанов и Икена са футболисти на Левски. "Една жена казала" не е актуално. Ние от 100 години "чуваме", че имало оферти за Сангаре. И кво?
"Сигурно ще има заминаващи" е пожелателно мислене. Тук се опитваме да боравим с факти.