Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот metodito » 03 яну 2025 17:56

mikata написа:Още след срещата с феновете, беше ясно,че Генчев е пътник.

От нюнютата, след мача със Славия и от Наско.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 яну 2025 18:07

Тия тримата глупаци, дето уж управляват Левски ще направят зорлем Генчев голям треньор на фона на този дето дойде на негово място. Както вървят нещата, който и да дойде след него ще изглежда трагично, особено от към резултати. Без нови попълнения и с продадени футболисти, друго не очаквам. А дори да бъде привлечен някой играч, ще му трябват поне два месеца да се впише в обстановката. Ако удържим трето място ще бъде голям успех, защото четвъртото ни праща на бараж, който по всяка вероятност ще бъде с Тирето. А при тях като не се получи с пари, рано или късно ще се получи с много пари, които хич не пестят. Така че прогнозата ми е без Европа и тази година, което вероятно ще бъде фатално за отбора.
Последна промяна от vvessel на 03 яну 2025 19:11, променено общо 1 път.

CapitanePuyol

Мнениеот CapitanePuyol » 03 яну 2025 18:17

Дарко Тасевски ще е голям майтап...ход на отчаянието. :lol:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 яну 2025 19:15

Тоя Слави писа,че треньора е испанец.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 яну 2025 19:16

mikata написа:Дарко ще пипне схемата и ще полетим :cry:
Дарко е попивал от Мъри доста време.
А и в Славия, също е имал не-лоши треньори.
Като се има на предвид, че определено беше един интелигентен халф, който "четеше" / разбира / играта, то не бива да го осъждаме преди да е започнал каквото и да е.
То и Стоилов беше посрещнат преди 20-на г. с възклицания - "Боже мили, тоя кога па стана тренЕр" !!?"
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2025 20:49

THE G.A.M.E написа:
Като се има на предвид, че определено беше един интелигентен халф, който "четеше" / разбира / играта, то не бива да го осъждаме преди да е започнал каквото и да е.
То и Стоилов беше посрещнат преди 20-на г. с възклицания - "Боже мили, тоя кога па стана тренЕр" !!?"

Точен коментар за Мъри. Аз след Беверен газ пи***ех, че не са го уволнили. А за Генчев коментара ми беше като твоя за Дарко. Станислав, като футболист беше интелигентен, трудолюбив и работлив. Дали е било грешка, че беше освободен? Според мен - не. Но аз съм форумен "специалист". Освобождаването му се разбра, че не е било заради резултати, а защото не е пуснал Наско на полувремето на мача със Славия. Поне аз оставам с такова впечатление след пресконференцията на Генчев. Не ми харесваше начинът, по който играе "Левски" под ръководството му. Но и при втория период на Мъри не ми харесваше, но както казах, аз съм форумен...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 яну 2025 20:56

Е, па, екстра. Оставяме македонския бритон за старши, щото е наше момче, бил интелигентен като играч, попивал бил от майсторите, просто чудно!
Което впрочем, не изключвам като вариант на припоците в клуба, а опорката за пред шимпанзиадата вече е сдъвкана в горното мнение. Е, и Господарката ще поръси малко сол и пипер с още нещо, и воала - всичко си е пак в реда на нещата, ма ние сме будали и нищо не разбираме. Зер, експерти водят клуба напред, не лукови глави. :))))
Ще прочетем поредното празнословно съобщение от клуба, че това е за доброто на Левски, че разни диваци са ни изнудвали за пари, а пари няма, и т. н. и т. н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 яну 2025 21:55

koisa написа:
damyanov1963 написа:Че той двама чужденци се опита да докара, Диксън и оня другия, къв беше след него, и кво стана...?

Само Диксън намери и то за уж нов собственик. Шолак го намери Ивков.
Диксън беше тотална карикатура, която фенове и журналисти разкриха за 5 минути, а Сираков беше баламосван 6 месеца. Докато Шолак прави точно това, което казвам. Има си хора, които управляват отборите му. Той не се прави на "Експертиза".

Наистина ли Шолак бе намерен от Ивков, а аз глупака си мислех ,че контакта беше направен от Спас Русев покрай сделката за "Виваком" доста преди Иво Ивков и Мъри да дойдат в Левски.
Наистина ли Шолак е еталона за поведение, ами то в сравнение с него нашите Боко и Шиши , са направо цвете. Между другото изглежда ,че бизнеса на Шолак е в много лошо състояние, но това не тема за настоящия форум и по никакъв начин не се отнася към ФК Левски.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 яну 2025 23:33

THE G.A.M.E написа:

То ако ставаше само с гледане, кучето щеше да е най-добрият касапин. Нали си го чул тоя лаф. Обратни примери могат да се дадат хиляда. Като почнеш от Сираков, и стигнеш до Стоичков. А важен е въпросът Тасевски има ли тескере да упражнява професията? Иначе може да му се получи, но тепърва да се учи на гърба на Левски, айде няма нужда. Все си мисля, че не сме чак толкова закъсали.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 яну 2025 10:05

honda написа:
koisa написа:
damyanov1963 написа:Че той двама чужденци се опита да докара, Диксън и оня другия, къв беше след него, и кво стана...?

Само Диксън намери и то за уж нов собственик. Шолак го намери Ивков.
Диксън беше тотална карикатура, която фенове и журналисти разкриха за 5 минути, а Сираков беше баламосван 6 месеца. Докато Шолак прави точно това, което казвам. Има си хора, които управляват отборите му. Той не се прави на "Експертиза".

Наистина ли Шолак бе намерен от Ивков, а аз глупака си мислех ,че контакта беше направен от Спас Русев покрай сделката за "Виваком" доста преди Иво Ивков и Мъри да дойдат в Левски.
Наистина ли Шолак е еталона за поведение, ами то в сравнение с него нашите Боко и Шиши , са направо цвете. Между другото изглежда ,че бизнеса на Шолак е в много лошо състояние, но това не тема за настоящия форум и по никакъв начин не се отнася към ФК Левски.

Доста , доста , колко доста да е това доста ........докато махмурлията Диксън изпиваше водата на пресконференцията си ли ?
Контакт , ако можем да го наречем контакт е бил момента в който изпълнителния директор на Левски е търсил човек от Вивацом , който да решава за името на Георги Аспарухов , дали ще продължават договора или не.

Върни се в “Левски”