ШЛ | Лудогорец - Арсенал - 2:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: ШЛ | Лудогорец - Арсенал - 2:3 FT

Мнениеот ELFen » 03 ное 2016 21:50

mikata написа:Голът на Йозил в София вече и като анимационно филмче
http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... che-404577

Супер, гледал съм подобни филмчета с Байерн и Реал...дори с Арсенал ! Ма с друг БГ клуб - не съм ! Дали се сещаш кво означава ?!?! :roll:
висша математика:314 :idea:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 ное 2016 22:04

Alex написа:
ММ1914 написа:Гранд, в Европа са не-повече от 7-10 отбора /Реал, Милан, Байерн, Ливърпул, Барса, Юнайтед, Юве/ Отбори печелили и доказали се през различни периоди от време и връщали се пак на върха, не такива имали 5-6 силни години и после нищо. Има отбори, които са сред най-големите, но в момента не са във форма, обикновенно от грандовете има 2-3 отбора които едновременно са във форма/имат в момента комбинацията от страхотни играчи и треньор/.
Сега за капитана и за да разбереш че за 15-те си години нищо не си видял във футбола. Арсенал имаха капитан на има Фламини - е замина си, почти за без пари, не като Джерард от Ливърпул, който вече си беше в напреднала футболна възраст, а на много добра за футбол възраст. Направи справка в последните 20 години кои капитани са напускали Арсенал, мисля без Парлър всички. Капитанът ти е душата и сърцето на отбора, когато той си тръгне с трансфер от отбора - е значи не вижда нищо като перспектива. Като изключение е когато се скара с треньор или вече е на 33-35 години, някои просто искат ново предизвикателство. Това май решава кой отбор е от грандовете.
Другата простотия написана от теб. Естествено че ще изберат отбор в който имат шанс да спечелят нещо. Арсенал кога са спечелили нещо за последно в международен мащаб? Ако си европеец искаш ШЛ, не някаква умряла купа в Англия, за спечелването на която ще имаш честта да се ръгаш с Уест Хем, Саутхемптън, Кардиф и подобни отбори.

Еми, при това положение не знам как точно нарече Арсенал отбор малко над средното ниво. От тези седем отбора, които си изброил, два е очевидно, че са по-слаби от Арсенал, в директна елиминация срещу още два мисля, че Арсенал ще излезе победител. Байерн и Реал са фаворите, но не е чак толкова огромна ралзиката в класите, че да не е възможна изненада. Единствено Барса ми изглеждат непреодолими, просто защото играта и слабостите на Арсенал пасват идеално на стила на Барса.

Ако наистина си вярваш на написаното, ще изчакаме сезона да напредне и Арсенал да срещнат един от отборите, които съм изброил, тогава ще има съсредоточаваме се в първенството. Къде е КЕШ на този отбор? Някъде в бъдещето?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 ное 2016 00:58

ММ1914 написа:
Alex написа:
ММ1914 написа:Гранд, в Европа са не-повече от 7-10 отбора /Реал, Милан, Байерн, Ливърпул, Барса, Юнайтед, Юве/ Отбори печелили и доказали се през различни периоди от време и връщали се пак на върха, не такива имали 5-6 силни години и после нищо. Има отбори, които са сред най-големите, но в момента не са във форма, обикновенно от грандовете има 2-3 отбора които едновременно са във форма/имат в момента комбинацията от страхотни играчи и треньор/.
Сега за капитана и за да разбереш че за 15-те си години нищо не си видял във футбола. Арсенал имаха капитан на има Фламини - е замина си, почти за без пари, не като Джерард от Ливърпул, който вече си беше в напреднала футболна възраст, а на много добра за футбол възраст. Направи справка в последните 20 години кои капитани са напускали Арсенал, мисля без Парлър всички. Капитанът ти е душата и сърцето на отбора, когато той си тръгне с трансфер от отбора - е значи не вижда нищо като перспектива. Като изключение е когато се скара с треньор или вече е на 33-35 години, някои просто искат ново предизвикателство. Това май решава кой отбор е от грандовете.
Другата простотия написана от теб. Естествено че ще изберат отбор в който имат шанс да спечелят нещо. Арсенал кога са спечелили нещо за последно в международен мащаб? Ако си европеец искаш ШЛ, не някаква умряла купа в Англия, за спечелването на която ще имаш честта да се ръгаш с Уест Хем, Саутхемптън, Кардиф и подобни отбори.

Еми, при това положение не знам как точно нарече Арсенал отбор малко над средното ниво. От тези седем отбора, които си изброил, два е очевидно, че са по-слаби от Арсенал, в директна елиминация срещу още два мисля, че Арсенал ще излезе победител. Байерн и Реал са фаворите, но не е чак толкова огромна ралзиката в класите, че да не е възможна изненада. Единствено Барса ми изглеждат непреодолими, просто защото играта и слабостите на Арсенал пасват идеално на стила на Барса.

Ако наистина си вярваш на написаното, ще изчакаме сезона да напредне и Арсенал да срещнат един от отборите, които съм изброил, тогава ще има съсредоточаваме се в първенството. Къде е КЕШ на този отбор? Някъде в бъдещето?

Не виждам кое точно ти е странното в това, което съм написал.
Ютд и Милан не са на нивото на Арсенал в момента. Ливърпул и Юве са да кажем на едно ниво, но мисля, че Арсенал имат сили да ги отстранят. За Реал/Байерн/Барса съм писал горе.

И това да се съсредоточиш точно този сезон в Англия в първенството и да го спечелиш си е доста голямо постижение, така че не го подценявай... Ще поживеем и ще дали Сити или Арсенал ще вземат титлата.
[center]Изображение[/center]

Hurbata
Контакти:

Мнениеот Hurbata » 04 ное 2016 04:14

ММ1914 написа:
Alex написа:

Първо, айде стига си пял тая стара песен! Всички фенове на Юнайтед, Ливърпул и Челси сте много смешни начи! Като спечелим един ден ШЛ на такива като тебе ще им завра купата в ГЪЗА! И помни, че това ще стане далеч преди някой от наречените от теб "грандове" да спечели купата два пъти поред! Второ, за какви европейци ми говориш? Ако анкетираш футболистите от Англия (особено англичаните), съм сигурен, че поне половината от тях ще ти отговорят, че за тях купата от Премиършип е много по-значима от ШЛ... Все пак, забравяш, че това са англичани и такива като нас никога няма да ги разберат! И трето, ти току що нарече грандове отбори като Нотингам форест, Аякс, Фейенорд, Астън Вила, Селтик, Стяуа, Цървена звезда и т.н.. Според моите разбирания, някои от тях наистина са, но не просто защото са спечелили една купа, а защото са изградили традиции, школи, известни играчи...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 ное 2016 08:20

ELFen написа:

Супер, гледал съм подобни филмчета с Байерн и Реал...дори с Арсенал ! Ма с друг БГ клуб - не съм ! Дали се сещаш кво означава ?!?! :roll:

Че друг роден клуб не е ставал за смях в скоро време :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 ное 2016 10:35

modor написа:
ELFen написа:

Имаше една реклама на времето, ама не мога да си спомня на какво беше. Та ставаше въпрос как всеки спортист иска да има плакати с него. И даваха един баскетболист. Та той беше пича на плаката... тоя, дето подскача отстрани, докато се опитва да спре един, който прави забивка... Така и с Йозил и Лудогорец :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 04 ное 2016 11:12

modor написа:
ELFen написа:

Е как да станат за смях, като ги няма на картата, а и с умрелите никой не се майтапи :mrgreen:
Ти си знаеш,какво имам предвид, ма да го напиша, че написаното остава:
Такава радост, по социални мрежи и медиите им, където са били Лудогорец - все едно са били Барса или са взели купата :idea: Това е само едно - РЕСПЕКТ !
висша математика:314 :idea:

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 04 ное 2016 11:36

Тези инфарктните загуби (а и победи) са ми трудни за преживяване, но пък вкарахам два гола за 3 минути - не е лошо. Отделном, че целият мач си беше на ниво.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 ное 2016 17:23

ELFen написа:
modor написа:
ELFen написа:

Е как да станат за смях, като ги няма на картата, а и с умрелите никой не се майтапи :mrgreen:
Ти си знаеш,какво имам предвид, ма да го напиша, че написаното остава:
Такава радост, по социални мрежи и медиите им, където са били Лудогорец - все едно са били Барса или са взели купата :idea: Това е само едно - РЕСПЕКТ !

Защо ли не видях нещо такова от Венгер и другите които им взимаха интервюта ?!За тях си беше рутинна победа като на отбор от 3 ниво на английският футбол в някоя от купите ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2016 23:41

mozart написа:Всъщност днес ще е точно така. Очаква се да разпорим УРОДА все едно са от трета дивизия :)!

"Разпорването" не се състоя. :oops:

Върни се в “Лудогорец”