Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:Как го разбра, че мамалигата е куха лейка?А като гледам какви опашки от велики отбори са се наредили за Стоев и Янев не е истина.Янев го грабна колосът Нафтата, ама за Стоев продължават битките.
гражданин от село написа:Как го разбра, че мамалигата е куха лейка?А като гледам какви опашки от велики отбори са се наредили за Стоев и Янев не е истина.Янев го грабна колосът Нафтата, ама за Стоев продължават битките.
sin4ec написа:гражданин от село написа:Как го разбра, че мамалигата е куха лейка?А като гледам какви опашки от велики отбори са се наредили за Стоев и Янев не е истина.Янев го грабна колосът Нафтата, ама за Стоев продължават битките.
Треньор, който обвинява играчите си е пълно лайно. Колосът Нафта ще ви набие канчетата съвсем скоро в Бургас със или без мамалигата, а Стоев не го мисли изобщо. Ако Мъри не беше опция, щеше да води отбора още в Пловдив.
Red joker написа:Батка ,тоя Стоев ти е невероятен любимец,въпреки че ви осра тотално няколко важни мача и кретахте във втората шестица с негоКви са тия битки за него,на кой фронт
![]()
Мъри знаеш ли кога ше дойде при вас-точно никогаНито можете да му осигурете заплата като в Казахстан,нито бюджет ,нито селекция-забравете този случай!А и той трябва да е последния глупак,за да се връзва на игрите на разни смешници като Финия перничанин и тем подобни мошеници
![]()
sin4ec написа:Red joker написа:Батка ,тоя Стоев ти е невероятен любимец,въпреки че ви осра тотално няколко важни мача и кретахте във втората шестица с негоКви са тия битки за него,на кой фронт
![]()
Мъри знаеш ли кога ше дойде при вас-точно никогаНито можете да му осигурете заплата като в Казахстан,нито бюджет ,нито селекция-забравете този случай!А и той трябва да е последния глупак,за да се връзва на игрите на разни смешници като Финия перничанин и тем подобни мошеници
![]()
Нищо не е осрал, три пъти гради отбор от нулата и без пари, в него имаше визия занапред-ето това е ценното, което го няма в другите. Ти помниш ли в БГ футбола такава раздяла-как го изпратиха фенове и играчи? Аз не помня, а за да се случи това, сигурно си има причини...
Финия не го подценявай изобщо, тоя е ***** дупе и изпечен дистарикат. Аз не смятам, че Мъри е тренерът за Левски сега, но не аз решавам.
sin4ec написа:Бе чувам разни подмятания за проблеми в съблекалнята ви, но не знам доколко е така. Не бих се учудил, латиносите като се сберат групичка и ги правят такива цигании.
Red Warrior написа:Според мен е нормално да оставят румънеца да направи поне една подготовка и селекция. След зимата, ако нещата не са се оправили няма да го бавят хич. Ако загуби много точки до декември обаче....не знам. Мача с Лудогорец го оставяме настрани.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост