Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот daduradam » 20 яну 2016 15:24

А къде го изкопахте това клипче, за което всички говорите ? Аз само снимки съм виждал по статиите.
Бояне, ако може малко така да помогнеш на скаузър-страдалец :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 яну 2016 15:27

daduradam написа:А къде го изкопахте това клипче, за което всички говорите ? Аз само снимки съм виждал по статиите.
Бояне, ако може малко така да помогнеш на скаузър-страдалец :mrgreen:

Ето тука го има баш в началото как пада, единия брат говори по телефона, май полиция викал, а другия просто стои там ... Момчето пада без намеса на никой от тях :(

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=32nq0vhATN4[/youtube]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 яну 2016 15:31

Betchualeng Arnaikem написа:
Player написа:Хайде стига с глупостите, че го били до смърт. Онзи от Поморие с октопода от изборите с бухалки са го пребили и не може да говори а в лице, не може да го познаят и въпреки това, не е до смърт, а само пребиване. С голи ръце, до смърт трябва да е егати боя, какъвто липсва , щом в лице му няма нищо а и си е стоял прав и си е говорил. Или гледате само филми, където с два шамара се убива. Като нищо може да се окаже, че малкия е нанесъл повече удари дори.

Просто едни познават човека, други просто смятат за ПРАВИЛНО да поискат линч и да напсуват държавата, която позволява смъртта на 18 годишни.

Напомния ми за случая, когато ругаха и псуваха една полицайка дни наред, а накрая пиклата, която се оплака от нея се покри като мишка. Никой от тия олигофрени не излезе да признае, че е псувал залудо.

Мда, оная дето излъга, че са я обискирали неправомерно и са я обарвали, и т.н, а накрая се оказа наркоманка, а приятелите и престъпници.Медията е много силно оръжие, някои така и не го разбраха това нещо.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 яну 2016 15:56

Мерси, Бояне.Еми, то изглежда получава нещо като гърч като пада ? Май си гълта езика :? Не ми изглежда като задушаване на мен.
Четох ся из сайтовете някакви свидетели работи, но пък защо тези свидетели да не са заплашени :roll: Интересна работа, на онази снимка дето толкова много се коментира ( където му държат ръцете ) ако те го биеха знаете ли какви крака ще им размята един човек тренирал Таекуондо ? Всичко е доста размито вече благодарение на медии, свидетели, приятелки, приятели, братя и т.н
Кога излиза тази съдебна експертиза ? Само тя може да покаже истината.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 яну 2016 18:06

Кур за братята понички и себеподобните им мутри. Само в тая пробита държава такива хора получават обществена подкрепа. Овце сме и това е.

OLD.PLAYER
Контакти:

Мнениеот OLD.PLAYER » 20 яну 2016 18:22

.
Последна промяна от OLD.PLAYER на 19 юли 2016 14:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 яну 2016 18:55

diplomat написа:Кур за братята понички и себеподобните им мутри. Само в тая пробита държава такива хора получават обществена подкрепа. Овце сме и това е.

В случая въобще не става въпрос за обществена подкрепа, а за справедливо правосъдие.
След като всички факти говорят, че здравословен проблем е причината за смъртта на момчето, а не е причинена от нанесени удари при сбиване, няма как да се искат присъди за предумишлено убийство. Дори при изнесените факти и първото обвинение в непредумишлено убийство по хулигански подбуди, не мисля, че ще издържи в съда.
Никой не може да наказва някого заради общественото мнение. За това се извършват експертизи, разпитват се свидетели и се гледат записи, като те са водещите в съда, а не искането на една или друга група хора.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 яну 2016 19:13

v.r.s. написа:
diplomat написа:Кур за братята понички и себеподобните им мутри. Само в тая пробита държава такива хора получават обществена подкрепа. Овце сме и това е.

В случая въобще не става въпрос за обществена подкрепа, а за справедливо правосъдие.
След като всички факти говорят, че здравословен проблем е причината за смъртта на момчето, а не е причинена от нанесени удари при сбиване, няма как да се искат присъди за предумишлено убийство. Дори при изнесените факти и първото обвинение в непредумишлено убийство по хулигански подбуди, не мисля, че ще издържи в съда.
Никой не може да наказва някого заради общественото мнение. За това се извършват експертизи, разпитват се свидетели и се гледат записи, като те са водещите в съда, а не искането на една или друга група хора.

И ти смяташ, че в България това се случва справедливо, честно, праведно и по правилата? :shock: :lol: Толкова е отвратителна ситуацията, че вече е смешно. Ама то друго не ни остана вече, освен да се присмиваме на собствените си несгоди и проблеми, щото очевидно нищо не променяме и не можем да променим.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2016 23:20

Betchualeng Arnaikem написа:Обърни се към свидетелите. Те да кажат какъв е бил бокса (стига да намерят къде го скатаха). Не съм го измислил аз че ги е ударил.

Нямам намерение да се обръщам, когато знам какво е "бокс", и какво причинява, ако наистина те шибнат с него. Няма начина да те избухат с бокс и ти да си останеш здрава и права поничка, без белег и рана. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2016 23:22

boabbb написа:Човека от общинската фирма за паркинги и гаражи каза, че на мястото на снимката е бил свидетел през цялото време и там само са се дърпали и са го държали, за да му вземат бокса :!: Каза ясно по телевизията, че там никой не се е бил ... Били са се на друго място, дадоха го на около 50м от мястото на тая снимка - за там не знам дали има свидетели :? Факт е, че на клипа падането на момчето изглежда като следствие от здравословен проблем :(

Значи са се били, все пак ?! Май оттече версията за невинните братя Понички ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”