Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

БАРОН
Контакти:

Re: Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Мнениеот БАРОН » 10 авг 2015 18:34

W84me написа:
ogrizko написа:Според мен също напълно заслужено загубихме. Хареса ми играта на Левски ...доста борбеност, агресия, желание, че и качества демонстрираха ...очаквах да ги отупаме, обаче на терена нищо такова не се получи. Постоянно ни скачаха по двама трима и много добре покриваха пространствата. Така че логично загубихме специално този мач. Единствено ми хареса играта на Стефан Станчев ...и тази на Траян Траянов като изключим гола. Може и да сбърка фатално, но ще му го простя заради спокойната игра, доброто изнасяне на топката и т.н. И това положение можеше да не го сбърка, но просто топката му се чукна в крака ...вярвам, че заради тази грешка занапред ще е малко по-внимателен в близост до вратата и няма да имаме подобни ядове. И мен много ме хвана яд, че се лъже на подобна позиция, но да не го плюем толкова за една грешка. Другите всички бяха под нивото си.... по-зле не вярвам да сме другия мач, така че дано да тръгнем вече нагоре. Ако трябва ще бием Левски в София да си върнем точките и така. Не сме много изостанали все още, на 2-3 точки сме от другите, мачовете са 36 ....така че да подкрепяме отбора и така :roll:

Траян Траянов е класен футболист, очаквах да го вземем в Левски, играе с изключително спокойствие и е стабилен на втория етаж. Иначе тоя вашия Клок много рита, скъса се от ритане...

Марк Клок е прекрасен футболист.Млад,перспективен и научен.А за ритането си прав.Само,че не виждам нищо странно.Ти виждал ли си футболист да не рита?

NLO

Мнениеот NLO » 10 авг 2015 19:54

W84me написа:Траян Траянов е класен футболист, очаквах да го вземем в Левски, играе с изключително спокойствие и е стабилен на втория етаж. Иначе тоя вашия Клок много рита, скъса се от ритане...

Взимайте си го този боклук и без това му платихте за мача в събота. Този ******** не искам да го виждам повече с екипа на Черно море.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 авг 2015 19:58

NLO написа:
W84me написа:Траян Траянов е класен футболист, очаквах да го вземем в Левски, играе с изключително спокойствие и е стабилен на втория етаж. Иначе тоя вашия Клок много рита, скъса се от ритане...

Взимайте си го този боклук и без това му платихте за мача в събота. Този ******** не искам да го виждам повече с екипа на Черно море.

Човек ще рече,че без Траянов не сме ви плющяли във Варна.
Сетих се!Тогава Ж.Атанасов и Станчев бяха виновни,щото са от Левски. :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2015 20:13

NLO написа:

Съгласен съм да го вземем, стабилен играч е.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 11 авг 2015 00:18

Триенето на мнения, в които няма обиди, нападки, закани, некултурен и груб език и т.н. и които се отнасят до темата не следва да е свързано с правилата на форума. Все пак мисля, че в случая се е получило някакво недоразумение, затова е хубаво, че си имам една приставка към браузъра, която възстановява 1:1 написаното:

БАРОН написа:Щом не искате да се казва на черното бяло,не го правете.Винаги търсите някаква грешка на съдиите във ваша вреда,за да оправдаете многото им грешки във ваша полза.Черно море игра слабо и загуби.Но не се мъчете да ни убедите,че реферите са ни подпирали.Подпираха вас,както винаги....

Стоп! Айде сега, прочети си пак мнението и кажи кой твърди, че съдията е подпирал някого. Хиляда пъти повторих, че съдиите са сбъркали, бъркат и ще бъркат във всички посоки на земното кълбо и не търся преднамереност в решенията, включително това за засадата, а ти казваш, че се мъча да те убедя, че реферите ви били подпирали. И контраатакуваш с поредната глупост. Ето затова ще продължа да пиша за засадата докато ми умръзне и пет пари не давам колко се дразните ти и останалите зелено-очилатковци в темата.
Винаги съм се стремял да защитавам истината, веднага признах, че имаше засада в предишния мач с "Лудогорец" и въпреки съмненията, породени от позицията на камерата тогава и грешката на софтуера на Диема, не съм заемал крайната позиция на много фенове на "Левски". Затова най-много ме дразни когато някой се прави на отворен и агресивен и като му посочиш грешката черно на бяло (ще ви стане любим израз, усещам аз ;) ), да започне да суче и увърта - "ама аз това, ама аз онова, стига вече с тая тема". Нали си много отворен, имай доблестта да си признаеш, поне, а не да бягаш!

П.П. Последните изречения визират хипотетична ситуация и не са насочени към потребителя БАРОН!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

csimoen2
Контакти:

Re: Черно море - Левски

Мнениеот csimoen2 » 11 авг 2015 09:25

palio_morqka написа:3-0 ще ги размажем смешниците от Левски

Брато, какво стана?

Хахахахахаха, не минахте центъра, ФАКТ!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 11 авг 2015 09:33

Red_Neck написа:За Левски всяка точка ще е много важна в борбата за оцеляване с Ботев и Локо Пд, но Ч.М. са по-класния и подготвен отбор в момента - 1:0.

Ти сериозен ли си?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 11 авг 2015 09:37

palio_morqka написа:Относно мача ,за мен ще е изненада ако бием с по-малко от три гола слабия Левски прогноза 4:0 и ранен червен картон за Минев

Виждам, че ги разбираш нещата. ФАКТ!

Хахахахаха, размиваш ме... :)

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 11 авг 2015 09:51

csimoen2 написа:
palio_morqka написа:Относно мача ,за мен ще е изненада ако бием с по-малко от три гола слабия Левски прогноза 4:0 и ранен червен картон за Минев

Виждам, че ги разбираш нещата. ФАКТ!

Хахахахаха, размиваш ме... :)

Хахаха каква е тази дума "размиваш ме" преведи моля те. :mrgreen:
Мога спокойно да ти постна прогнози на синкави фенове от финала за купата и да се посмеем. :mrgreen:
Купата е зелена!! :mrgreen: ;)

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 11 авг 2015 10:19

Толкова съм разочарован от играта на нашите,че не мислех въобще да пиша нещо по темата...Но...май ми поотмина малко...сякаш..:) Толкова безизразна игра не съм гледал от време оно на нашия отбор...Никаква идея в средата,а знаем,че там ни е силата..И логичното се случи-загубихме..В нападение...офффффффф,пак взех се нервя..Мисля,че Бижев изчерпа лимита си от доверие..и то отдавна...Живко трябва се възползва от шанса и да заиграе в атака..Все още имам надежди и за Вареа,дано се аклиматизира по бързо и най важното-дано има качествата,за които го взехме..:) Бях страшно ядосан на Траянов за тъпата грешка...та заради нея загубихме мача...Но...трябва да му я простим...Момчето наистина игра със сърце и се раздаваше на терена...А неведнъж сме искали точно това-може и да загубим,но да е като мъже..Точно мъжкото го нямаше в отбора срещу Левски...И точно с това си ни биха сините-раздадоха се,играха си правилно,обезличиха Курьор,взеха ни средата...Ееее,ние кво искаме..? Никаква засада на Краев,за положението на Бижев...50-50 може да се свири...преценка на съдията..Истината е,че просто не показахме нищо,никакво желание и воля за победа,никакви аргументи,че сме по добрия отбор...Дано в Бургас наште покажат поне нещо различно като игра,иначе..нищо,ама нищо добро не ни чака в предстоящите мачове в А група..И...за Домо...лично аз не съм много обнадежден,че ще ни реши проблемите,но..какво друго ни остана вече,освен едната...надежда..:))))) УСПЕХ,МОРЯЦИ.. :mrgreen:

Върни се в “Черно море”