korteneca написа:sandi74 написа:damyanov1963 написа:sandi74 написа:От тези 10 ваши българи 2-ма са дървари,3-ма ботушари а останалите са си живи параолимпийци ама това е тема на друг разговор.
Санди, изброй ги поименно, ако обичаш, недей говори наизуст!
На анонимници и доказани инвалиди не си правя труда да помня имената ама хайде да него раздавам чак такова перде ще кажа някои бивши сини хегемони по бг стадиончетата-Стефано Кунчев и Boji 86.Еееххххх ако тези отречета на Цар Футбол бяха още при вас титлата със сигурност щеше да е пак почти в синя премяна.Ама кога сте имали късмет вие![]()
Аз съм сигурен, че не знаеш повече от 2-3 футболиста на Берое, как ще се сетиш за такива на Левски. Хора за които стадиона е чуждо и непонятно място няма как да дадат обективно мнение за това странно и чуждо добиче наречено футбол. Факт и връз факта само факти!![]()
На мен не ми трябва да ги зная.За вас н синичките е важно да знаете имената на тези на които впоследно време станахте абонати и ви лупкат като дайренца и тъпани на селска сватба където и когато ви барнат.Кеф ти в Ловеч,кеф ти под Аязмото,кеф ти на Геренчето.Много факти станаха ама от имане глава не боли.Факт.