Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:Стига пък вие, беАко ги извадят - няма дерби и какво
Ще гледаме мачове със Славия, или ония от Делиормана
С извинение, ама те имат по 20 човека на гостуванията
Няма мачетета, катани, нунджакота и подобни
![]()
Между другото, имам подобно мачете
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Честита ви победа!
RedeviL написа:Udoji90 написа:Честита ни победа. Честно казано "Левски" сякаш стояха по-добре от нас първото полувреме. По-бързо се адаптираха към терена и атакуваха по-агресивно, а ние бяхме принудени да вършим нарушения. Защитата ни беше колеблива и допуснахме чисти ситуации пред вратата си. За щастие отбраната на "Левски" се оказа още по-зле, а ние бяхме по-ефективни и с двата гола през първата част до голяма степен ги пречупихме. Второто полувреме общо взето спокойно си доиграхме мача.
[offtopic]Напоследък си бием "Левски", когато дербитата са около Димитровден. И този път момчетата направиха така, че утре да си празнувам с кеф.[/offtopic]
На мен също ми направи впечатление, че малко по-бавно се адаптирахме към заснежения терен, през второто определено стояхме по-компактно в дефанзивен план, но и състоянието на терена беше значително по-добро. Нещото, което не ми харесваше е, че губехме много бързо владението на топката и по този начин позволявахме на Левски да организира атаки. Явно и Стойчо това го е ядосало, защото ясно се чу репликата му при една такава изгубена топка в центъра.
Udoji90 написа:RedeviL написа:Udoji90 написа:Честита ни победа. Честно казано "Левски" сякаш стояха по-добре от нас първото полувреме. По-бързо се адаптираха към терена и атакуваха по-агресивно, а ние бяхме принудени да вършим нарушения. Защитата ни беше колеблива и допуснахме чисти ситуации пред вратата си. За щастие отбраната на "Левски" се оказа още по-зле, а ние бяхме по-ефективни и с двата гола през първата част до голяма степен ги пречупихме. Второто полувреме общо взето спокойно си доиграхме мача.
[offtopic]Напоследък си бием "Левски", когато дербитата са около Димитровден. И този път момчетата направиха така, че утре да си празнувам с кеф.[/offtopic]
На мен също ми направи впечатление, че малко по-бавно се адаптирахме към заснежения терен, през второто определено стояхме по-компактно в дефанзивен план, но и състоянието на терена беше значително по-добро. Нещото, което не ми харесваше е, че губехме много бързо владението на топката и по този начин позволявахме на Левски да организира атаки. Явно и Стойчо това го е ядосало, защото ясно се чу репликата му при една такава изгубена топка в центъра.
Да, второто полувреме теренът си беше направо супер, сравнен с това, което беше в началото. И "Левски" май бяха леко обезверени, така че даже не успяха да натискат като през първото. Реално по-вероятно изглеждаше ние да вкараме, както и всъщност стана. Аз се радвам, че техничен играч като Силва не изпита проблеми от терена. За Фелипе например обаче не можем да кажем същото днес. Много добра оценка за Буш - гол и асистенция, а и нещо като асистенция за първия гол. Много добър пробив и извеждащ пас на Венци при втория гол. И реферът обаче според мен ни спести 1-2 жълти картона за остри нарушения. Леки съмнения имам за засада на Буш при третия гол, но тогава реално мачът вече бе ясен.
Udoji90 написа:RedeviL написа:Udoji90 написа:Честита ни победа. Честно казано "Левски" сякаш стояха по-добре от нас първото полувреме. По-бързо се адаптираха към терена и атакуваха по-агресивно, а ние бяхме принудени да вършим нарушения. Защитата ни беше колеблива и допуснахме чисти ситуации пред вратата си. За щастие отбраната на "Левски" се оказа още по-зле, а ние бяхме по-ефективни и с двата гола през първата част до голяма степен ги пречупихме. Второто полувреме общо взето спокойно си доиграхме мача.
Да, второто полувреме теренът си беше направо супер, сравнен с това, което беше в началото. И "Левски" май бяха леко обезверени, така че даже не успяха да натискат като през първото. Реално по-вероятно изглеждаше ние да вкараме, както и всъщност стана. Аз се радвам, че техничен играч като Силва не изпита проблеми от терена. За Фелипе например обаче не можем да кажем същото днес. Много добра оценка за Буш - гол и асистенция, а и нещо като асистенция за първия гол. Много добър пробив и извеждащ пас на Венци при втория гол. И реферът обаче според мен ни спести 1-2 жълти картона за остри нарушения. Леки съмнения имам за засада на Буш при третия гол, но тогава реално мачът вече бе ясен.
peliforewer написа:Ако феновете на ЦСКА бяха направили такива поразии каквито направиха феновете на Левски бъдете сигурни че сектора ни щеше да бъде изпразнен от полицията,но сините фенове бяха оставени да догледат края на срещата на пистата на стадиона,аз поне нямам спомен на стадион Васил Левски да е имало публика на пистата и полицията да ги охранява.
peliforewer написа:Гледам форума и виждам че няма голяма еуфория,нормално свикнахме Стойчо и момчетата да ни радват срещу Левски,представям си какво щеше да стане ако Левски беше победил,но сега два-три дни ще е синя тишина.Трябва да сме щастливи че имаме такива футболисти и дано се запази състава ,защото ни трябват само още един-двама в центъра и отборът ще е фаворит за шампионската титла.Благодаря на всички червени фенове които бяха на стадиона въпреки отвратителното време,този отбор побеждава основно заради ВАС.Вие освен че сте страхотни показахте и как се подкрепя любимия отбор ,без пари от клуба като някой друг отбор.Ако феновете на ЦСКА бяха направили такива поразии каквито направиха феновете на Левски бъдете сигурни че сектора ни щеше да бъде изпразнен от полицията,но сините фенове бяха оставени да догледат края на срещата на пистата на стадиона,аз поне нямам спомен на стадион Васил Левски да е имало публика на пистата и полицията да ги охранява.За съжаление съм на 300км от София и вече на възраст,но каквото мога помагам с дарения,артикули от фенмагазина,есемеси и въобще гледам да помогна на клуба въпреки че нямам възможност да съм на всеки мач на Армията.Да сте живи и здрави да се приберете по домовете си и да си сипете по едно питие,НАЗДРАВЕ И САМО ЦСКА.PS..Тази вечер в предаването на Наталия Симеонова бе разказана една история на фен на ЦСКА и срещата му с Вальо Илиев,това разказва всичко....думите са излишни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта