petko.h.markov написа:RedeviL написа:petko.h.markov написа:RedeviL написа:А като чета и паскивла на Петричев, все повече започвам да се притеснявам, че накрая всичко това ще рефлектира върху ЦСКА! Още повече, че и тази година се очертаваме единственият реален конкурент на Лудогорец. Атаките ще са под всякаква форма - медийни, насъскване на съдии, плащане на противникови отбори да се хвърлят на кръв срещу ЦСКА и т.н. Колкото и да е богат Домуса, празен Сектор А и то срещу Реал - не е шега работа! А и освен финансовата страна, с това наказание бе оцапан медийния образ на "каузата", който ще лъсне с пълна сила и то в ШЛ!!! А отмъстителен и надменен човек като Домусчиев трудно би преглътнал подобно отношение спрямо неговия отбор. И разбира се, отново ще си го изкара на ЦСКА! Обърнете внимание, че изобщо не засягам темата "кой-крив, кой-прав", че единствената причина за това наказание е селския манталитет и примитивността на неговата публика... Това няма никакво значение, защото отново на топа ще е ЦСКА!
"Да би мирно седяло,не би чудо видяло"Вие си пишете тук до когато си искате,но аз не разбирам-с какво финансовите
загуби на Лудогорец,ще подобрят нашето финансово състояние,та толкова се радвате.
И ти си прав, но да ти кажа честно, въпреки това изпитвам чувство на удовлетвореност. А и принципно това отношение не е непознато за ЦСКА. Цялата тази обстановка около влизането в ШЛ, медийният шум и прокламирането на "националната кауза" ми дойдоха в повече. Това наказание е един вид като шамар за всички тези журналисти и чантаджиите в БФС, които пригласяха и лижеха обувките на Домусчиев. Едва ли не, този успех на Лудогорец им осигури пожизнена слава и хегемония в българското първенство, а другите отбори просто трябваше да сведат глава и да се примирят със случващото се. Мачът с Берое е доказтелство за всичко, което казвам. Абсолютно тенденциозно съдийство и коментатор на мача! Така ги усещам нещата, така ги чувствам.
Ти си знаеш най-добре,а и щом това те радва-добре.Аз по природа не съм завистлив човек и винаги се радвам ако някой
успява.Не пожелавай на другия това,което не искаш да ти се случи на теб.Винаги е хубаво да имаш за приятел богат човек-ще ти даде акъл,пари на заем,ако не това-поне няма да ти иска.
Аз не мисля, че спортът и в частност фенството са определящи за личните качества на един човек. "Завиждам" е прекалено силна дума за това, което чувствам към Лудогорец. По-скоро е нещо като спортна злоба, само че от фенска гледна точка. Не е много точен пример, но е нещо подобно.

Това е като все едно фенове на кръвните врагове (Левски и ЦСКА) да са приятели, но като ходят на мачове между любимите отбори да се псуват и обиждат.. Смисъл такъв не е болка за умиране. Става въпрос за моментни емоционални чувства и нищо повече!

Само някой болен мозък може да си мисли, че подкрепата на отбора на Стяуа е родоотстъпничество и тем подобни глупости. В това отношение неведнъж съм казвал, че българският фен е с изключително ниско ниво на култура, но не такава култура в общия смисъл на думата, а култура на подкрепа и отдаденост към любимия отбор. Много хора са се захласнали по успехите на Лудогорец, загърбили любимите си отбори, но те сочат с пръст, когато подкрепяш чужд отбор или стискаш палци за провал на Лудогорец.