Bate_Mitko написа:[
![]()
![]()
![]()
![]()
Щели да сепазят за Анфийлд, ха ха ха...............................!
Да паднем с по-малко, какво смешно има

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Bate_Mitko написа:[
![]()
![]()
![]()
![]()
Щели да сепазят за Анфийлд, ха ха ха...............................!
mozart написа:Който не може да гледа видеото ДУЗПА НЯМА! Жалки бяхме! Ще ни заколят в ШЛ ( не че не беше ясно), важното е че Домусчиев прибра мангите!
snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Странен състав от треньора, странни смени,
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Гошо Дерменджиев просто е слаб треньор...
Ако продължаваме с това темпо , титла няма да видим....
Не издържаме физически, психически, напрежението е голямо...
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд
BadBoy написа:При положение, че следват 13 дена пауза от какъв зор се дава почивка на основни играчи ми е много интересно, а ако тези играчи не могат да изкарат два мача на високо ниво през 4 дена по-добре да сменят професията.
snakebite написа:BadBoy написа:При положение, че следват 13 дена пауза от какъв зор се дава почивка на основни играчи ми е много интересно, а ако тези играчи не могат да изкарат два мача на високо ниво през 4 дена по-добре да сменят професията.
И аз това се чудя. Дерменджиев тотално опропасти мача...
Моци и Дяков липсваха много, това са двама от лидерите..
умънският защитник Козмин Моци получи повиквателна от Виктор Пицурка за националния тим на Румъния за европейските квалификацята на северната ни съседка срещу Гърция на 7 септември. Защитникът, който стана герой, след като спаси две дузпи в решителния плейоф срещу сънародниците си от Стяуа и класира Лудогорец в групите на Шампионската лига няма да вземе участие в днешния мач на "орлите" срещу Берое. Причината - собственикът Кирил Домусчиев еднолично му е дал три дни почивка. Румънският защитник ще бъде на стадион и ще направи първа компа на новата трибуна, като по този начин ще даде старт на изграждането на новата трибуна.
subzero написа:snakebite написа:BadBoy написа:При положение, че следват 13 дена пауза от какъв зор се дава почивка на основни играчи ми е много интересно, а ако тези играчи не могат да изкарат два мача на високо ниво през 4 дена по-добре да сменят професията.
И аз това се чудя. Дерменджиев тотално опропасти мача...
Моци и Дяков липсваха много, това са двама от лидерите..умънският защитник Козмин Моци получи повиквателна от Виктор Пицурка за националния тим на Румъния за европейските квалификацята на северната ни съседка срещу Гърция на 7 септември. Защитникът, който стана герой, след като спаси две дузпи в решителния плейоф срещу сънародниците си от Стяуа и класира Лудогорец в групите на Шампионската лига няма да вземе участие в днешния мач на "орлите" срещу Берое. Причината - собственикът Кирил Домусчиев еднолично му е дал три дни почивка. Румънският защитник ще бъде на стадион и ще направи първа компа на новата трибуна, като по този начин ще даде старт на изграждането на новата трибуна.
Не е виновен Дерменджиев. ТОЙ е виновен. Да се свети името му.
BEROE_StZ написа:snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд
Колега поне едно картонче да ви беше вдигнал СтТ, ама как да вдигне - ще остане без тлъстия хонорар от Домуса....![]()
Най-противното отборче сте. Както казва Санди - факт...![]()
Видно е от мненията за мача - "уважени" сте от цялата палитра фенове на отбори от А група-
3latan написа:BEROE_StZ написа:snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Колега поне едно картонче да ви беше вдигнал СтТ, ама как да вдигне - ще остане без тлъстия хонорар от Домуса....![]()
Най-противното отборче сте. Както казва Санди - факт...![]()
Видно е от мненията за мача - "уважени" сте от цялата палитра фенове на отбори от А група-
С марулите от Ст. Загора винаги сме били на нож,но тази вечер лично аз исках да ви бият, въпреки че щяха да ни изпреварят.Грандоманщината на Киро Гела ще ви докара до там,че "върлите" ви фенове освен кренвирши ще почнат да ядат и бой!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта